Gina_ 10 Napisano 1 godzinę temu I jakby znów nastał 2011…so fckn far away?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Hejt gołyn rałnd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu ja w eko sklepie kupilem sobie w srode salate organic i zgadnijcie co, bylo w compostable folii a tam nadruk firma strawberry fields, hoduja organic warzywa i co zazdroscicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Grin enwi dzelys w chùj ewerybady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu koorwa kiedys na plycie winylowej dostalem przerobki piosenek lata 60-90 i bylo strawberry fields forever ajm dzust the dzelos gaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Aj didnt lont tu horciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu a mi sie podobalo dzelos gaj roxi mjuzik kiedys w tv widzialem, i nawet nie wiedzialem ze to dzon lenon a mi sie spodobalo bardzo, udalo im sie nagrac dobry kover xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 10 Napisano 1 godzinę temu Widać moi jedyni wierni fani dzisiaj. Witam was z serdecznością…chciałam o coś zapytać ale być może … powstarzymam sie (?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Jaki idol tacy fanowje tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 10 Napisano 1 godzinę temu Jednak podziękuję i się powstrzymam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu Syyyns Ajv biin lovin ju ajm ebaut tu lus maj lorid majnd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Dont bi sed dir sir nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu bat aj fir tumorou ajl bi kraaijnn kraaaaiiiinnn KRAAAAAAAIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNN KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIINNNNNN JES AJ FIR TUMMOROU AJL BI KRAAAAAJIIIIN KRAAAAAAAAAAAAAAAAAJIIIIIIINNNNN KRAAAAAAAAAAJIIIIIIIN JES AJ FIIIIR TUMMOROOU AJL BIII KRAAAAAAJIIIIN kto wie z jakiej to piosenki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach