mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Ale ja chce popatrzec pewnie na noc poślubno też mogę zrobić wstęp biletowany do USC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 889 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: I dobrze, bo z męskością nie masz nic wspólnego. Weź zapytaj jak gołąbki uklepac jak słabe jest twoje poczucie męskości skoro zniszczy je robienie gołąbków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu a dla innych branie baby z dzieckiem to bycie impotentem i eunuchem i co wiem, ze cie to nie interesuje, ale takie sa fakty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu zawsze masz energie tylko zes złamany i cieknie ropa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu a od czego zlamany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, P0123 napisał: ja z jednej strony rozumiem malowany, bo no wzial babe z dzieckiem, ktora szalala na czyims kootasie i tesciowi sie podlizuje, a tesciu sie cieszy Ktoś pobzykal, typ będzie wychowywał obce i stara się jeszcze jak najlepiej wypaść przed teściami. Szanujmy się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu ja noc poslubnej nie chce ogladac, dzienx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: pewnie na noc poślubno też mogę zrobić wstęp biletowany do USC A to nie bo to jest bezbożne. To jednak nie chce oglądać tej degrengolady. Zapros na rozwód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu To prawda, normalnie takiej dziewczynie to powinno sie powiedziec do widzenia, ale modelka to ziemniak szaleje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: jak słabe jest twoje poczucie męskości skoro zniszczy je robienie gołąbków? O czym ty mowiszy? Jak chciałeś odzyskac 40 zł od byłej? Na złość chciałeś tym zrobić, niczym gówniarz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: A to nie bo to jest bezbożne. To jednak nie chce oglądać tej degrengolady. Zapros na rozwód a przyniesiesz mi prezent ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu Malowany się odpala xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu wibrator lezaka na prezent :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 1 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Malowany napisał: Ktoś pobzykal, typ będzie wychowywał obce i stara się jeszcze jak najlepiej wypaść przed teściami. Szanujmy się. A co ma jej łaskę robić ze z nią jest? Podobała mu sie zakochał sie to jest incelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: a przyniesiesz mi prezent ? Worek kartofli 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, P0123 napisał: we mnie chyba nie ma ani meskiej ani damskiej energii jest energia nijaka No jest nijaki. Płaszczy się przed teściami, próbujący udowadnic, że zasluguje na laskę po przejściach z dzieckiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu powiedziec tam sa drzwi, bo masz dziecko, wracaj do ojca dziecka a ode mnie wara, elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Malowany napisał: O czym ty mowiszy? Jak chciałeś odzyskac 40 zł od byłej? Na złość chciałeś tym zrobić, niczym gówniarz? nawet na roksa ma drozsze, niezly typ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu No i jeszcze sie porownuje do faceta siostry ukochanej modelki, bo ma wiecej czasu, to moze wiecej nadskakiwac tesciowi wiec jest fajniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Malowany napisał: No jest nijaki. Płaszczy się przed teściami, próbujący udowadnic, że zasluguje na laskę po przejściach z dzieckiem. dobrze mu obladza a Iskra ma duzo argumentow na nie tylko o Bogu ci bedzie opowiadac ze on potepia lody Edytowano 1 godzinę temu przez włosynarękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu zazdroscisz mu fajnej doopy płodnej bo masz dretwa wredna babe dostepna co nawet nie zeshmacisz bo to jest szklane i dumne z siebie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Iskra nie ma zembow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu ukochana ziemniakowi robi loda?? a potem caluje swoje dziecko tymi samymi ustami?? jak tak mozna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Ale tu telegonii nie ma tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 750 Napisano 1 godzinę temu 32 minuty temu, Malowany napisał: Oczywiście, ze gotuje, ale nie musi wszystkim oznajmiać na forum i pytać jak gołąbki zrobic. Drugiego takiego tutaj nie widziałem. Dlaczego w gogle nie wpisałeś? Chciałeś tutaj zaimponować płci żeńskiej, bo z męską masz niewiele wspólnego. Agent wianki wyplatał, ale chyba odszedł zanim tu trafiłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 889 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Malowany napisał: O czym ty mówisz? Normalnemu facetowi męskość nie zanika jak przygotuje jedzenie dla swojej dziewczyny skoro ty się na to tak odpalasz jako na zanik męskości to widocznie ty masz jakiś problem z wrażliwą męskością definiujesz męskość przez negację: prawdziwy facet nie robi tego prawdziwy facet nie robi tamtego Męskim się po prostu jest i bycie dobrym dla swojej ukochanej tej męskości nie odbiera. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu a pamieta ktos tego uzytkownika michal, co wrzucal tu foty swojego ferrari i mercedesa i apartament w warszawie, i 29 lata mial i ze nie moze poznac zadnej dziewczyny, bo on szuka dziewicy? i ciagle pieerdolil o telegonii? pisal, ze daje kosza kazdej, ktora uprawiala seeks z facetem mnie troche wysmial i odszedl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: Normalnemu facetowi męskość nie zanika jak przygotuje jedzenie dla swojej dziewczyny skoro ty się na to tak odpalasz jako na zanik męskości to widocznie ty masz jakiś problem z wrażliwą męskością definiujesz męskość przez negację: prawdziwy facet nie robi tego prawdziwy facet nie robi tamtego Męskim się po prostu jest i bycie dobrym dla swojej ukochanej tej męskości nie odbiera. Najbardziej sexy faceci (dobrze) gotują. 100% racji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, P0123 napisał: a pamieta ktos tego uzytkownika michal, co wrzucal tu foty swojego ferrari i mercedesa i apartament w warszawie, i 29 lata mial i ze nie moze poznac zadnej dziewczyny, bo on szuka dziewicy? i ciagle pieerdolil o telegonii? pisal, ze daje kosza kazdej, ktora uprawiala seeks z facetem mnie troche wysmial i odszedl To lezak. Miał fazę na dziewice. Potem poszedł w divki. Od świętej do divki krotka droga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: Malowany się odpala xD Już kończę. Wychowałeś się wśród kobiet i nic na to nie poradzisz, że przesiakles ich energia i brakowało ci męskiego wzorca. Jak koledzy chcieli z tobą w piłkę pograć, to pewnie wolales z mamą ciasteczka wypiekać. Teraz tylko kobiety cie bronią, ponieważ traktują cie jak jedna z nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach