mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, P0123 napisał: to kiedy slub ziemniak i jego ukochana? zobaczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu modelka czy niemodelka, juz przechodzona dla dziewicy mozna sie poswiecac, a dla baby ktora skakala na czyims penie?? i bejbik wyszedl? musialo sie dziac, oj musialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu a z drugiej strony ja np nie mam w ogole szans na dziewczyne czy to z dzieckiem czy bez wiec zazdro ziemniakowi ze ma fajna ukochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, P0123 napisał: ja z jednej strony rozumiem malowany, bo no wzial babe z dzieckiem, ktora szalala na czyims kootasie i tesciowi sie podlizuje, a tesciu sie cieszy Każda kobieta która nie jest dzievica a pewnym wieku po prostu większość nie jest ‚skakała na czyimś kootasie’. Życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, P0123 napisał: modelka czy niemodelka, juz przechodzona dla dziewicy mozna sie poswiecac, a dla baby ktora skakala na czyims penie?? i bejbik wyszedl? musialo sie dziac, oj musialo To za iskrę sie wez, tylko poczekaj bo malowany już sie przepycha w kolejce do niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu no niestety, i jeszcze bejbik i pytanie czy warto poswiecac swoje zycie dla tej ukochanej i cudzego bejbika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, aphex_twin napisał: Każda kobieta która nie jest dzievica a pewnym wieku po prostu większość nie jest ‚skakała na czyimś kootasie’. Życie. on ma wyschnietego konara, eunuchem jest, troche pedo z wiekiem moze sie stac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu A zaprosisz nas? Chcemy tam być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu Iskra mi kiedys slub proponowala, ale ja za nikogo sie nie chce brac, pisze co mysle Z moim spieerdoleniem umyslowym to nawet na iskre nie mam szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Oj tam się sråcie. Cudzego moze zawsze zostawić bez wyrzutów a swojego ciężej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu nie wiesz jakiego mam konara doombo i nigdy sie nie dowiesz nie mam w ogole konara, bo nieuzywany obiekt zanika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, P0123 napisał: Iskra mi kiedys slub proponowala, ale ja za nikogo sie nie chce brac, pisze co mysle Z moim spieerdoleniem umyslowym to nawet na iskre nie mam szans Ona zasługuje tylko na malowanego albo kleksa. Nawet owsik wypiął odbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu ja jestem chuujoywm kandydatem na partnera uzalezniony od pisania na kafe walikon nie mam szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu Mnie odrzucilo jak iskra pisala, ze nie ma zeba ;/ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: A zaprosisz nas? Chcemy tam być nie tylko rodzina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu no ja tam jestem zal bol i rozpacz powiedzmy sobie szczerze, zazdroscimy ziemniakowi dziewczyny modelki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: nie tylko rodzina To jest podle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu no i troche glupio ze tu pisze o golabkach zamaist pokazac co ma w gaciach bo kogo te golabki interesuja tak naprawde jakies spoleczniaki co on mysli ze tu kury domowe siedza wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, mr_Kumpir napisał: dla ciebie nie poczebuję być męski xD nie podobasz mi się I dobrze, bo z męskością nie masz nic wspólnego. Weź zapytaj jak gołąbki uklepac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 1 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, P0123 napisał: no niestety, i jeszcze bejbik i pytanie czy warto poswiecac swoje zycie dla tej ukochanej i cudzego bejbika A co cie to obchodzi? To jego cudzy bejbik a nie twoj problem. Namiotem swoim sie zajmij czy nie przecieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: To jest podle. najbliższa chcemy skromny ślub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: I dobrze, bo z męskością nie masz nic wspólnego. Weź zapytaj jak gołąbki uklepac dziękuję za pozwolenie naprawdę nwm co bym bez niego zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu ja pieerdole a co cie to obchodzi a co cie to obchodzi?? a na chooj sie kuurwa pytasz deebilu? a w morde chcesz? druga salowa sie znalazla, a co cie to obchodzi goowno gnooju, wypieerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: najbliższa chcemy skromny ślub Ale ja chce popatrzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu chooy cie moj namiot deebilu, jak bede chcial to sobie drugi kupie albo i trzeci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu Przecież już to ktoś wcześniej zauważył, że nie ma w tobie męskiej energii i pytał, czy wychowałeś się w damskim towarzystwie. Potwierdziles i to widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu dawaj ziemniak live stream ze slubu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu a poważnie umów się na wizytę u psychiatry albo pogadaj z przyjacielem to niezdrowe tak przeżywać że jakiś obcy random chce zrobić lasce gołąbki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu we mnie chyba nie ma ani meskiej ani damskiej energii jest energia nijaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu kurde ja tez chce popatrzec bo fajny team Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach