BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Jak tam muminica z ryjem od pluga oderwanym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu a jako postawo nie gardzisz ucz nas sensei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu padlinozerca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu a czemu ziemniak teraz gnije na kafe a nie z ukochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: czuję nauki lexa samiec alfa nie gotuje on nawet nie żre gołąbków tylko żuje pszczoły xD Oczywiście, ze gotuje, ale nie musi wszystkim oznajmiać na forum i pytać jak gołąbki zrobic. Drugiego takiego tutaj nie widziałem. Dlaczego w gogle nie wpisałeś? Chciałeś tutaj zaimponować płci żeńskiej, bo z męską masz niewiele wspólnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu a co tylko ty se mozesz tu gnic czy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, P0123 napisał: a czemu ziemniak teraz gnije na kafe a nie z ukochana bo pracuję xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: Oczywiście, ze gotuje, ale nie musi wszystkim oznajmiać na forum i pytać jak gołąbki zrobic. Drugiego takiego tutaj nie widziałem. Dlaczego w gogle nie wpisałeś? Chciałeś tutaj zaimponować płci żeńskiej, bo z męską masz niewiele wspólnego. A ty zazdrościsz? Ziemniak jest słodki i ma modelkę a ty zamknij już morde. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu to kto w koncu ma babski vajb, malowany alfa czy ziemniak golabki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: ona się dla mnie cholernie stara więc robię to samo kapujesz ? No kur dziwne, jakby się nie starała. W końcu wziąłeś babę z dzieckiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 179 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, aphex_twin napisał: Czepia sie koleś flirtujacy z iskra i elcia poleżakowa z machina heblująca. Iks de. a ty kogo żeś pukał ze taki hardy? Po cholerę znowu mnie w to wtrącacie? Ja nic nie mam do ziemniaka, lubię go. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Kol de kaps bijo się koguty w walce na druty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: Oczywiście, ze gotuje, ale nie musi wszystkim oznajmiać na forum i pytać jak gołąbki zrobic. Drugiego takiego tutaj nie widziałem. Dlaczego w gogle nie wpisałeś? Chciałeś tutaj zaimponować płci żeńskiej, bo z męską masz niewiele wspólnego. spoko jak przerasta zycie to zazdrosc nic nie da tylko gorzej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu hhttps://www.youtube.com/shorts/3BjJzKBdeLU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu A ja zamiast sie zajac czyms pozytecznym, wygrywac zycie to caly dzien na kafe ja prdl ale przegryw ze mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Oczywiście, ze gotuje, ale nie musi wszystkim oznajmiać na forum i pytać jak gołąbki zrobic. Drugiego takiego tutaj nie widziałem. Dlaczego w gogle nie wpisałeś? Chciałeś tutaj zaimponować płci żeńskiej, bo z męską masz niewiele wspólnego. jakbym chciał zaimponować babom to chyba jest męskie co nie ? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 91 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Malowany napisał: Dla mnie facet, powinien być facetem i mieć jaja, a nie pytać na damskim forum jak zrobić gołąbki dla konkubiny. Niech zapyta, kiedy dziecko wspólne planują. No chyba, że mu wystarczy rola wujka i wychowanie cudzego. Między czasie pomaluje coś teściowi i pokaże, że na nią zasługuje Powinien leżeć po robocie na kanapie i czekać aż mu konkubina poda zimne piwo. To jest prawdziwy sfionzek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, aphex_twin napisał: A ty zazdrościsz? Ziemniak jest słodki i ma modelkę a ty zamknij już morde. Bo może to jest batat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu I jeszcze starasz się wkupic w laski teścia, usługując mu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) ja tam sie ziemniaka nie czepiam, na mnie jego ukochana by nawet nie splunela jakbym mial dzieci i zone to moglbym mu prawic nauki, a tak to sory Edytowano 1 godzinę temu przez P0123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Malowany napisał: No kur dziwne, jakby się nie starała. W końcu wziąłeś babę z dzieckiem ty chyba jesteś jakiś poj3bany xD uważasz że każda laska z mieszkaniem i praco i dzieckiem całuje każdego przegrywa po nogach bo się nio zainteresował ? ty nie jesteś czasem bratem leżaka ? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 91 Napisano 1 godzinę temu Na tym forum to ja już uczyłam chłopa placek drożdżowy piec więc nie przeżywajta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 91 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: ty chyba jesteś jakiś poj3bany xD uważasz że każda laska z mieszkaniem i praco i dzieckiem całuje każdego przegrywa po nogach bo się nio zainteresował ? ty nie jesteś czasem bratem leżaka ? xD On jest trollem, podkręca aferki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: jakbym chciał zaimponować babom to chyba jest męskie co nie ? xd No dla ciebie męskość, to dyskusja o gołąbkach z kobietami na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Opjerdole se brioszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: On jest trollem, podkręca aferki. No raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu to kiedy slub ziemniak i jego ukochana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 56 Napisano 1 godzinę temu ja przez takich jak Sralowany to juz nie chce pisac o gotowaniu pieczeniu bo jeszcze sie napali ze takie uległe pissdzisko do bicia po mordzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: No dla ciebie męskość, to dyskusja o gołąbkach z kobietami na forum. dla ciebie nie poczebuję być męski xD nie podobasz mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu ja z jednej strony rozumiem malowany, bo no wzial babe z dzieckiem, ktora szalala na czyims kootasie i tesciowi sie podlizuje, a tesciu sie cieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach