Gina_ 10 Napisano 1 godzinę temu Love it so much. Czasami czuję tęsknotę, za czym nie mam prawa tęsknić. Aż włączę dziś sobie dla przypomnienia Filadelfię, bardzo poruszający dramat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu czy tam umarla Marilyn Monroe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, P0123 napisał: czy tam umarla Marilyn Monroe? Ależ ty głupi jesteś. Zawsze to wiedziałam. Nie udzielaj się jak nie wiesz o czym mowa, deer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu udzielam sie to napisz o co chodzi, bo ja sie domyslac nie bede Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 10 Napisano 1 godzinę temu Ale ja cię wyganiam i się nie udzielaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu mam to w doopie, nie mozesz mnie wygonic jestem nieproszonym gosciem i narzucam sie i co 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, P0123 napisał: mam to w doopie, nie mozesz mnie wygonic jestem nieproszonym gosciem i narzucam sie i co To jest wyższa sfera. Wchodzi tu rzuca sofistykejdyd temat a potem cie kopie w łeb bo nie pasujesz do tej scenerii. Czaisz. Sråj na niom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: To jest wyższa sfera. Wchodzi tu rzuca sofistykejdyd temat a potem cie kopie w łeb bo nie pasujesz do tej scenerii. Czaisz. Sråj na niom Swój swego przyciągnął. Zawsze to wiedziałam i rację miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Gina_ napisał: Swój swego przyciągnął. Zawsze to wiedziałam i rację miałam. Tania manipulacja. Stara jak świat kochanie. Kis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu jedyne co umiesz to kozaczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 10 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, P0123 napisał: jedyne co umiesz to kozaczyc Akurat w odróżnieniu od jednostek tu niepotrzebnie produkujących się ja zaczęłam konkretny temat, a szambo samo się zaczęło wylewać z ust waszych łaskawych. Jak nie masz nic konkretnego jedno z drugim to wolę by już pozostał wątek bez odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Ochh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu a ja mam w doopie co ty wolisz, bo jestes chamska i niegrzeczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu a ja jestem gnoojem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, P0123 napisał: a ja mam w doopie co ty wolisz, bo jestes chamska i niegrzeczna Wypraszam, no ale..nie no, kto to mówi? Chyba zasłabnę zaraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 10 Napisano 1 godzinę temu Już powstrzymuje sie od epitetów, by nie zniżyć się poziomem, atak odpieraj sympatią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu XD https://tenor.com/pl/view/cat-drinking-cat-drinking-laughing-gif-2881962787556925626 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu nie powstrzymuj sie, ulzyj sobie jaka to jest ponad mna inteligentna i madra a ja parobek glupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 10 Napisano 1 godzinę temu Nic nie muszę pisać ci, mój drogi deer, sam sobie świadectwo wystawiasz. Aha, nie myl deer z dear. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu W towarzystwie okulary wypada ściągać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Chyba ze tym konstancinie ci oczy podbijajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) dobra czytaj to, w chooyu mam twoj angielski, ja nie umiem tego jezyka, wiec nie pisz do mnie po angielsku, bo ja nie rozumie, ok Edytowano 1 godzinę temu przez P0123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach