Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Malowany

miękkim dłutem strugany

Polecane posty

1 minutę temu, Malowany napisał:

Dla mnie to nie jest normalne. To niech idzie kolegów zapytac. Jestem ciekaw reakcji. Po pierwsze, żaden nie będzie wiedział, po drugie zostanie wyśmiany.

Przecież to jest forum gościu Malowany. Można zadawać pytania i oczekiwać odpowiedzi, a Ty doszukujesz się podtekstów i ryczysz na kogoś jak Lew po co ? :classic_cool:

1 minutę temu, mr_Kumpir napisał:

normalnie odlatujesz xD 

Sam sobie zaprzeczasz. W twojej rodzinie była przewaga kobiet, ale twierdzisz, że nie wychowałeś się w takim środowisku, bo masz tatusia. Na 100% masz lepsze relacje z matką, niż z ojcem i po niej masz typowe damskie zainteresowania

a co to stonog

ja nie spie jeszcze, slucham metalowej muzyki i trenuje perkusje i mam faze xD

9 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Nigdy w życiu jeżu kanadyjski, który non stop martwi się o mojego męża. A, gdzie ojciec twojego syna? W Kanadzie?😄 Przestań prowokować, zadawać głupie pytania i odbij z tej zazdrości ☺️😄

Twój mąż nie istnieje i zrozum to w końcu jak matrixie 😆 kto tutaj zazdrości to każdy widzi, rano Elce zazdrościłas. Wyobraź sobie że nie w Kanadzie niestety.

Edytowano przez Onaaaa

W moonie to było fajne że nic o mnie nie pamiętał i ludzie realni też mają rację każdy człowiek to padlina imiona twarze się zamazuja a stawonogi się dobrze bawią 

6 minut temu, mr_Kumpir napisał:

normalnie odlatujesz xD 

Nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz.

• Thanks 1

Pozwolę sobie wtrącić że jestem tu z przerwami od 2021 i Madzia jest bardzo życzliwą personą i - choć rzadko - zdarzało nam się życzliwe słówko sobie szepnąć w codziennych gawiedziach. Zauważyłam natomiast jakaś chorą nagonkę na jej osobę, głównie poprzez grupowiczow z zaburzeniami osobowości. 

• Thanks 1

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Twój mąż nie istnieje i zrozum to w końcu jak matrixie 😆 kto tutaj zazdrości to każdy widzi, rano Elce zazdrościłas. Wyobraź sobie że nie w Kanadzie niestety.

Niczego Elce nie zazdroszczę, a mój mąż ma się dobrze przy mnie, więc odpłyń amebo okrętem do Jukonu lub przeloguj się na Widmo 😄

2 minuty temu, Spaghetti .... napisał:

Przecież to jest forum gościu Malowany. Można zadawać pytania i oczekiwać odpowiedzi, a Ty doszukujesz się podtekstów i ryczysz na kogoś jak Lew po co ? :classic_cool:

To jak jak już zauważyłeś, że to forum to jeszcze są na nim reakcje innych użytkowników.

Ona a dlaczego teraz zaklamujesz rzeczywistosc, ze Magda nie ma meza? czyli jednak cos cie boli?

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

Niczego Elce nie zazdroszczę, a mój mąż ma się dobrze przy mnie, więc odpłyń amebo okrętem do Jukonu lub przeloguj się na Widmo 😄

260 h gnijesz w robocie. Resztę wolnego czasu spędzasz tutaj. Na pewno ma się dobrze przy tobie 😂

7 minut temu, Spaghetti .... napisał:

Ryczy jak lew 😄😄😄

nie wiem, ja chyba nigdy stad nie odejde dopoki mnie w kaftan nie zwina i do szpitala na badania, tak jak twierdzi szczerbaty

Przed chwilą, Malowany napisał:

260 h gnijesz w robocie. Resztę wolnego czasu spędzasz tutaj. Na pewno ma się dobrze przy tobie 😂

Oczywiście, bo więcej ode mnie zarabia. Zazdrościsz? 😁

no ja nie umiem stad odejsc i w ogole naprawde chcialbym kilka dni zrobic sobie przerwe od internetu, ale to wyzsze stadium uzalezniania ;/

4 minuty temu, Malowany napisał:

To jak jak już zauważyłeś, że to forum to jeszcze są na nim reakcje innych użytkowników.

Luz, ale Ty ewidentnie szukasz zaczepki z kimś. Do mnie też się przywaliłeś jakiś czas temu bez powodu o g.ówno, więc jak masz problemy ze sobą szukaj ujścia gdzieś indziej :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti ....

3 minuty temu, P0123 napisał:

Ona a dlaczego teraz zaklamujesz rzeczywistosc, ze Magda nie ma meza? czyli jednak cos cie boli?

Bo cale dnie w pracy a resztę i noce tutaj na forum wiec jesli ten mąż naprawdę istnieje to oni nie spędzają razem czasu. Po co komu taka żona jak jest nieobecna?

1 minutę temu, Spaghetti .... napisał:

Luz, ale Ty ewidentnie szukasz zaczepki z kimś. Do mnie też się przywaliłeś jakiś czas temu bez powodu o g.ówno, więc jak masz problemy ze sobą szukaj ujścia gdzieś indziej :classic_cool:

Czy to ma być ujście w butelce? 😄

• Haha 1

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Bo cale dnie w pracy a resztę i noce tutaj na forum wiec jesli ten mąż naprawdę istnieje to oni nie spędzają razem czasu. Po co komu taka żona jak jest nieobecna?

To tak jak ziemniak. I ty i wszyscy inni. Marny dowód. 

5 minut temu, Gina_ napisał:

Pozwolę sobie wtrącić że jestem tu z przerwami od 2021 i Madzia jest bardzo życzliwą personą i - choć rzadko - zdarzało nam się życzliwe słówko sobie szepnąć w codziennych gawiedziach. Zauważyłam natomiast jakaś chorą nagonkę na jej osobę, głównie poprzez grupowiczow z zaburzeniami osobowości. 

Widać, że nasz się na ludziach, jak ja na balecie. Przestań się ośmieszać.

3 minuty temu, Malowany napisał:

Widzą sie raz w tygodniu i mówią sobie co słychać 😅

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się