libed from kafeteria 117 Napisano 3 godziny temu (edytowany) i nic więcej dodawać nie trzeba żeby tak pr.awak z lewaczką ludzie.fakt.pl/joanna-krupa-i-dominik-tarczynski-razem-w-warszawie-zaskakujace-gesty/blnwgz5 Edytowano 3 godziny temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 81 Napisano 3 godziny temu Libed ty to masz problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 3 godziny temu jakbym mial probklemy to bym sie zalil ze wrocilem z 12h tyrki a ja sie smieje i chce wam dac troche radosci no naprawde smiechlem jak to zobaczylem czolowy pol.ski prawicowy oszlom w europie i z lewaczka a z drugiej strony troche juz styrana zyciem ale nadal ladna lewaczka z takim paskudnym nie tylko z pogladow ale tez z wygladu troglodyta no szok no coz 90% modelek to jednak wiadomo kto wiec jakos mnie to szczegolnie nie dziwi w tym wieku moze trudniej jej o przystojniejszego spnsora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 438 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, libed from kafeteria napisał: jakbym mial probklemy to bym sie zalil ze wrocilem z 12h tyrki a ja sie smieje i chce wam dac troche radosci no naprawde smiechlem jak to zobaczylem czolowy pol.ski prawicowy oszlom w europie i z lewaczka a z drugiej strony troche juz styrana zyciem ale nadal ladna lewaczka z takim paskudnym nie tylko z pogladow ale tez z wygladu troglodyta no szok no coz 90% modelek to jednak wiadomo kto wiec jakos mnie to szczegolnie nie dziwi w tym wieku moze trudniej jej o przystojniejszego spnsora Tylko z niego słaby sponsor, niedawno sam musiał być sponsorowany przez bogatszą panią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Tylko z niego słaby sponsor, niedawno sam musiał być sponsorowany przez bogatszą panią wiem ciekawe co jego sponsorka na to chyba ze od czasu gdy ma europensje to moze juz nie potrzebuje milfów do sponsorowania go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 81 Napisano 3 godziny temu Większość tych gwiazd jeździ zarabiać do Dubaju, tylko żadna się do tego nie chce przyznać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Większość tych gwiazd jeździ zarabiać do Dubaju, tylko żadna się do tego nie chce przyznać te opowiesci o dubaju sa mocno przesadzone chlop chcial zaorbic na ksiazce inni na czekoladzie a polacy lykaja to wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 3 godziny temu mysle ze w canes albo w monaco jest wieksza prostytucja niz w dubaju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 438 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: wiem ciekawe co jego sponsorka na to chyba ze od czasu gdy ma europensje to moze juz nie potrzebuje milfów do sponsorowania go Swoją drogą co trzeba mieć w głowie żeby się tulić do tak prymitywnego łgarza z facjatą worka kartofli.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Swoją drogą co trzeba mieć w głowie żeby się tulić do tak prymitywnego łgarza z facjatą worka kartofli.. no tez mnie to zastanawia chyba musi przymierac glodem bo jak inaczej to wytlumaczyc Edytowano 3 godziny temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 81 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: mysle ze w canes albo w monaco jest wieksza prostytucja niz w dubaju Być może. Monaco jest piękne i co nam właściwie do tego? Prostytucja jest wszędzie, zwłaszcza wśród nieletnich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 438 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: no tez mnie to zastanawia chyba musi przybierac glodem bo jak inaczej to wytumaczyc Albo potrzebuje jakichś politycznych koneksji. Inaczej nie ma opcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Albo potrzebuje jakichś politycznych koneksji. Inaczej nie ma opcji. ale po co jej polityczne koneksje na prawicy przeciez kaczor jej nie zrobi ministra do spraw rownosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 518 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, libed from kafeteria napisał: jakbym mial probklemy to bym sie zalil ze wrocilem z 12h tyrki Oznaką braku problemów jest od dzisiaj pisanie na forum o byłym mężu jako o ciągle aktualnym, z którym się ma dzikie seksy na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 2 godziny temu (edytowany) moze odlozyl ze dwie pensje i po prostu kupil ja na weekend a fakt robi z tego romans to w koncu fotomodelka pewnie ma jakis cennik skoro sie wystawia w necie to na pewno czeka na jakies propozucje inne niz lokowanie szamponu za grosze Edytowano 2 godziny temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 518 Napisano 2 godziny temu Pierwsze pytanie by było, czy ten gnom ma kasę, ale ona sama ma kasę. Według mnie też to jakieś spotkanie w celu załatwienia czegoś, że pozwalała na te umizgi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 81 Napisano 2 godziny temu Krupa trzeba przyznać, że jest piękną kobietą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ZłyKróliczek napisał: Pierwsze pytanie by było, czy ten gnom ma kasę, ale ona sama ma kasę. Według mnie też to jakieś spotkanie w celu załatwienia czegoś, że pozwalała na te umizgi. jakby miala to by jej tam z nim nie bylo czy z tymi poprzednimi typami w stylu wlasciciel knajpy z divami mysle ze co zarobila to wydala na imprezy juz nie dostaje kontraktów wiec szuka frajera ktoremu wmowi ze sie zakochala. ma jakas gaze w tvnie o ile jeszcze jest w tym top model to na warunki amerykanskie na pewno jakies grosze i szuka sponsora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 518 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: jakby miala to by jej tam z nim nie bylo czy z tymi poprzednimi typami w stylu wlasciciel knajpy z divami mysle ze co zarobila to wydala na imprezy juz nie dostaje kontraktów wiec szuka frajera ktoremu wmowi ze sie zakochala. ma jakas gaze w tvnie o ile jeszcze jest w tym top model to na warunki amerykanskie na pewno jakies grosze i szuka sponsora Wiadomo, że to możliwe. Ale wiedzy, czy tego kartofla stać na sponsoring jednak nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ZłyKróliczek napisał: Wiadomo, że to możliwe. Ale wiedzy, czy tego kartofla stać na sponsoring jednak nie mam. no wlasnie tez mnie to zastanawia ale moze liczy ze mu zalatwia jakas posade w banku i bedzie kasa. poza tym ta pensja to chyba jakies 65k plus inne benefity to moze nie tak malo ona tez juz nie jest pierwszej swiezosci dziecko chyba ma to cena spada juz nie dostnaie tyle co 15 lat temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 438 Napisano 2 godziny temu Może zauroczyła ją historia o dziadku szmalcowniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 2 godziny temu (edytowany) ostatnia szansa na typowego prawicowego frajera ktory uwierzy ze sie zako/chala widze ze ci jej wczesniejsi amanci to max 4 lata z nia wytrzymali i chyba mieli intercyze skoro szuka kolejnego Edytowano 2 godziny temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 81 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: ostatnia szansa na typowego prawicowego frajera ktory uwierzy ze sie zako/chala widze ze ci jej wczesniejsi amanci to max 43 lata z nia wytrzymali i chyba mieli intercyze skoro szuka kolejnego Ale ty masz Libed ból tyłka. Pewnie sam byś obrócił taką Joasię, tylko wątpię, czy ona nawet by na ciebie spojrzała Śmieszą mnie faceci, którzy na kobiecym forum cały czas coś przeżywają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ale ty masz Libed ból tyłka. Pewnie sam byś obrócił taką Joasię, tylko wątpię, czy ona nawet by na ciebie spojrzała Śmieszą mnie faceci, którzy na kobiecym forum cały czas coś przeżywają ja to mam beke dawno nic mnie tak nie rozbawilo jak ten widok lewicowej baby z tvnu i tergo prawicowego du.rnia znanego w calej europie z ksenofobi o wygladzie shreka najbardziej to ty przezywasz na tym forum wszystko od pracy po zycie innych. Edytowano 2 godziny temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 189 Napisano 2 godziny temu Ciekawe o której godzinie tam byli, przechodzilam kolo browarów warszawskich w sobotę przed 21. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 81 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, libed from kafeteria napisał: ja to mam beke dawno nic mnie tak nie rozbawilo jak ten widok lewicowej baby z tvnu i tergo prawicowego du.rnia znanego w calej europie z ksenofobi o wygladzie shreka najbardziej to ty przezywasz na tym forum wszystko od pracy po zycie innych. Nie odwracaj kota ogonem, bo piszemy o tobie. Gdzie by mi się chciało, zaglądać do Faktów i zakładać o tym tematy. Przecież ty nie masz swojego życia, że ciągle innymi się interesujesz, siedząc tutaj 48 godzin.. Nawet nie chce wiedzieć jak ty wyglądasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ciekawe o której godzinie tam byli, przechodzilam kolo browarów warszawskich w sobotę przed 21. xd widzisz to moglabys byc ty wystarczyloby wypic z nim ze 3 piwa i pokazac mu lasek za kaminica to praw.ak wiele do szczescia pewnie mu nie trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 518 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Śmieszą mnie faceci, którzy na kobiecym forum cały czas coś przeżywają A mnie nie tyle śmieszy, co niewiarygodnie dziwi, że tobie nie przeszkadzają te wypływy twoich danych na forum. Że się nie obawiasz, że jakiś świr (na przykład ten zboczeniec z tira, z którym sobie tak gawędzisz), zacznie na przykład wypisywać jakieś paszkwile na ciebie na stronie tego klubu, w którym tyrasz na okrągło. Forum musi być dla ciebie ważniejsze nawet niż twoje bezpieczeństwo i prywatność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 518 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nawet nie chce wiedzieć jak ty wyglądasz No on się nad tobą w tej samej kwestii nie musi zastanawiać, bo całe forum już wie, jak wyglądasz (a raczej wyglądałaś kilkanaście lat temu) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 81 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libed from kafeteria napisał: widzisz to moglabys byc ty wystarczyloby wypic z nim ze 3 piwa i pokazac mu lasek za kaminica to praw.ak wiele do szczescia pewnie mu nie trzeba Ambona jest lepsza, bo fajniejsze widoki i dzikość przyrody A ty ciągle o kamienicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach