250GodzinTak 81 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ZłyKróliczek napisał: Ja nazwy tego klubu celowo nie podaję Nie puszcze też dalej linków moona, mimo wszystko jakieś hamulce mam. Jakie hamulce?Wyzywając kogoś od bezpłodnych babochłopow i starych rur? A ja mam pytanie - Gdzie twoje dziecko? Bo poki co bawisz cudze, nie będąc wcale młodą. Więc jak to właściwie jest i dlaczego wyładowujesz na innych swoją złość i frustrację? Już cię kiedyś ostrzegałam, że masz się uspokoić, bo to zgłoszę dalej i wtedy wyklikałaś temat Kociaku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 759 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, ZłyKróliczek napisał: Ja nazwy tego klubu celowo nie podaję Nie puszcze też dalej linków moona, mimo wszystko jakieś hamulce mam. wystarczająco danych podałaś aby ja wystalkować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 9 Napisano 1 godzinę temu Do pięt mu nie dorastasz libedzik xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 81 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ZłyKróliczek napisał: Odnośnie Brum - z tego, co kojarzę, już wcześniej robiła sobie mocno długie przerwy i to tyle z mojej strony w odpowiedzi na te bzdury Zrobiłaś na nią nagonkę i teraz robisz na mnie. Masz toksyczny charakter i żal mi ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 9 Napisano 1 godzinę temu I jeszcze się zajmuje egzorcyzmami. Chlop marzenie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 9 Napisano 1 godzinę temu Znowu się kłócą krėtynki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 81 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: I jeszcze się zajmuje egzorcyzmami. Chlop marzenie. Może to ksiądz w przebraniu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 9 Napisano 1 godzinę temu Libed podobnie brzydzi się plotkami a fakt czyta xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 518 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zrobiłaś na nią nagonkę i teraz robisz na mnie. Masz toksyczny charakter i żal mi ciebie. Jeśli chodzi o ścisłość, czułam się ja "stalkowana" przez nią :) Natomiast nie odeszłabym z tak błahego powodu z forum, więc zapewne i w jej przypadku ta sprawa nie miała tu znaczenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 518 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Qwerty88 napisał: wystarczająco danych podałaś aby ja wystalkować Zrobiłaś to już dawno przede mną i podałaś te dane na forum :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 9 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jakie hamulce?Wyzywając kogoś od bezpłodnych babochłopow i starych rur? A ja mam pytanie - Gdzie twoje dziecko? Bo poki co bawisz cudze, nie będąc wcale młodą. Więc jak to właściwie jest i dlaczego wyładowujesz na innych swoją złość i frustrację? Już cię kiedyś ostrzegałam, że masz się uspokoić, bo to zgłoszę dalej i wtedy wyklikałaś temat Kociaku Boze dziś mi się śniło że jakieś dzieci się do mnie doczepiły i czesc zgubiłam po drodze. Nienawidzę takich koszmarów xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 81 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Boze dziś mi się śniło że jakieś dzieci się do mnie doczepiły i czesc zgubiłam po drodze. Nienawidzę takich koszmarów xD A mnie się mało kiedy coś śni.. Obudził mnie tylko nad ranem alarm w samochodzie u sąsiada, bo nie schował sobie do garażu. I wtedy musiałam wstać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 518 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jakie hamulce?Wyzywając kogoś od bezpłodnych babochłopow i starych rur? A ja mam pytanie - Gdzie twoje dziecko? Bo poki co bawisz cudze, nie będąc wcale młodą. Więc jak to właściwie jest i dlaczego wyładowujesz na innych swoją złość i frustrację? Już cię kiedyś ostrzegałam, że masz się uspokoić, bo to zgłoszę dalej i wtedy wyklikałaś temat Kociaku Nie chce mi się po raz enty tłumaczyć, że to nie ja nazwałam cie bezpłodną rurą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 81 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Libed podobnie brzydzi się plotkami a fakt czyta xD Bo to facet z kobiecą energią. Ja mam męską energię, bo faktów nie czytam jak ten dewota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 113 Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zaraz temat zgłosisz, a ja wracam do pracy, bo trzeba pozyskać dużo pieniędzy Pozyskuj, pozyskuj. Może cię będzie stać ogrzewać dom powyżej 20 st. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, ZłyKróliczek napisał: Oni są zapewne w wieku takim, że mogliby być jej synami może niektorzy maja fetysz milfów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 113 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: bo to zgłoszę dalej Do dzielnicowego z Łyszkowic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Gdzie twoje dziecko? zglos szybko na policje niech uruchomia child alert!!! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Do pięt mu nie dorastasz libedzik xD tarczynskiemu ? tak myslalem ze to idol takich jak ty oszolomow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 9 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Bo to facet z kobiecą energią. Ja mam męską energię, bo faktów nie czytam jak ten dewota Ale wiesz ze musi być równowaga między mensko a kobieco bo potem właśnie jest babochlop albo chlopopaba. A libed to hipokryta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: I jeszcze się zajmuje egzorcyzmami. Chlop marzenie. jak widac nawet taki prawicowy wariat woli dobra du.pe mimo ze lewaczka niz prawe i katolickie babochlopy zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 113 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: tarczynskiemu ? tak myslalem ze to idol takich jak ty oszolomow A wiesz, że nawet lewicowcy się nim jarają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Libed podobnie brzydzi się plotkami a fakt czyta xD juz pisalem ze to z onetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 9 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: tarczynskiemu ? tak myslalem ze to idol takich jak ty oszolomow W dupje mam tepych ludzi. Se wyzywaj i szczekaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 575 Napisano 1 godzinę temu To chyba lepsze niż afera gołąbkowa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Bo to facet z kobiecą energią. Ja mam męską energię, bo faktów nie czytam jak ten dewota no z ciebie tak naprawde rowny chlop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: juz pisalem ze to z onetu Haha onet xD i taki dėbil wyzywa od idjotow ahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Haha onet xD i taki dėbil wyzywa od idjotow ahaha wiedzialem ze cie to bardziej ucieszy niz jakbym faktycznie fakt czytal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 81 Napisano 1 godzinę temu Tragedia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Tragedia zalezy dla kogo dla mnie komedia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach