Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
libed from kafeteria

Z cyklu mój kraj taki piękny

Polecane posty

Przed chwilą, ZłyKróliczek napisał:

Ja nazwy tego klubu celowo nie podaję 🙂 Nie puszcze też dalej linków moona, mimo wszystko jakieś hamulce mam. 

Jakie hamulce?😄Wyzywając kogoś od bezpłodnych babochłopow i starych rur? A ja mam pytanie - Gdzie twoje dziecko? Bo poki co bawisz cudze, nie będąc wcale młodą. Więc jak to właściwie jest i dlaczego wyładowujesz na innych swoją złość i frustrację? Już cię kiedyś ostrzegałam, że masz się uspokoić, bo to zgłoszę dalej i wtedy wyklikałaś temat Kociaku 😄

• Haha 1

3 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

Ja nazwy tego klubu celowo nie podaję 🙂 Nie puszcze też dalej linków moona, mimo wszystko jakieś hamulce mam. 

wystarczająco danych podałaś aby ja wystalkować

2 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

Odnośnie Brum - z tego, co kojarzę, już wcześniej robiła sobie mocno długie przerwy i to tyle z mojej strony w odpowiedzi na te bzdury 🙂

Zrobiłaś na nią nagonkę i teraz robisz na mnie. Masz toksyczny charakter i żal mi ciebie. 

Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał:

I jeszcze się zajmuje egzorcyzmami. Chlop marzenie.

Może to ksiądz w przebraniu 😅

• Confused 1

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Zrobiłaś na nią nagonkę i teraz robisz na mnie. Masz toksyczny charakter i żal mi ciebie. 

Jeśli chodzi o ścisłość, czułam się ja "stalkowana" przez nią :) Natomiast nie odeszłabym z tak błahego powodu z forum, więc zapewne i w jej przypadku ta sprawa nie miała tu znaczenia :)

7 minut temu, Qwerty88 napisał:

wystarczająco danych podałaś aby ja wystalkować

Zrobiłaś to już dawno przede mną i podałaś te dane na forum :)

8 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Jakie hamulce?😄Wyzywając kogoś od bezpłodnych babochłopow i starych rur? A ja mam pytanie - Gdzie twoje dziecko? Bo poki co bawisz cudze, nie będąc wcale młodą. Więc jak to właściwie jest i dlaczego wyładowujesz na innych swoją złość i frustrację? Już cię kiedyś ostrzegałam, że masz się uspokoić, bo to zgłoszę dalej i wtedy wyklikałaś temat Kociaku 😄

Boze dziś mi się śniło że jakieś dzieci się do mnie doczepiły i czesc zgubiłam po drodze. Nienawidzę takich koszmarów xD

Boze dziś mi się śniło że jakieś dzieci się do mnie doczepiły i czesc zgubiłam po drodze. Nienawidzę takich koszmarów xD

A mnie się mało kiedy coś śni.. Obudził mnie tylko nad ranem alarm w samochodzie u sąsiada, bo nie schował sobie do garażu. I wtedy musiałam wstać ☺️

10 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Nie chce mi się po raz enty tłumaczyć, że to nie ja nazwałam cie bezpłodną rurą 🙂

5 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Libed podobnie brzydzi się plotkami a fakt czyta xD

Bo to facet z kobiecą energią. Ja mam męską energię, bo faktów nie czytam jak ten dewota 😄

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Bo to facet z kobiecą energią. Ja mam męską energię, bo faktów nie czytam jak ten dewota 😄

Ale wiesz ze musi być równowaga między mensko a kobieco bo potem właśnie jest babochlop albo chlopopaba. A libed to hipokryta

15 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

I jeszcze się zajmuje egzorcyzmami. Chlop marzenie.

jak widac nawet taki prawicowy wariat woli dobra du.pe mimo ze lewaczka niz prawe i katolickie babochlopy

zycie

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

tarczynskiemu ? tak myslalem ze to idol takich jak ty oszolomow 😄

W dupje mam tepych ludzi. Se wyzywaj i szczekaj.

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

no z ciebie tak naprawde rowny chlop 

Haha onet xD i taki dėbil wyzywa od idjotow ahaha

wiedzialem ze cie to bardziej ucieszy niz jakbym faktycznie fakt czytal 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się