BabkaBożaBrioszka 9 Napisano 25 minut temu Incele myślą że duże cycki naturalne sterczo tak jak sylikony xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1591 Napisano 24 minuty temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: a powiedz mi wsrod meneli i menelic to jaka plec przewaza ? no wlasnie przeciez z 25% 40 latkow to menele pija minimum raz w tygodniu No nie wiem, nie mam wśród znajomych menelów. A wieku mijanych na ulicy nie umiem określić bo to strasznie niszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 189 Napisano 24 minuty temu 3 minuty temu, libed from kafeteria napisał: pomysl meska energio Nie wiem jak interpretowac taboret w kwestii męskiej/żeńskiej energii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 9 Napisano 23 minuty temu Wolę łysego niż libeda choćby był misterem. Dopiero na starość człowiek rozumie co znaczy ladna miska i głód xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 23 minuty temu Przed chwilą, Baba napisał: Ani opadające piersi, ani łysina u faceta mnie nie rusza. kobiety mysla inaczej jak sie kasa zgadza to moga mu cyce jak te bica opadac na brzuch i moze byc lysy jak kolano. chlopy nawet te ktore publicznie zapewniaja ze wazne sa dla nich wartosci rodzinne i inne bzdury jak tarczynski pozniej sie okazuje ze wola jednak te glupie blondynki po 2 rozwodach z ladnymi cyckami i figura nawet przymkna oko na lewaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1591 Napisano 21 minut temu 2 minuty temu, Baba napisał: Ani opadające piersi, ani łysina u faceta mnie nie rusza. No co Ty, na tym forum to nikt się nie starzeje i wszyscy wyglądają jak modele i modelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 21 minut temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: No nie wiem, nie mam wśród znajomych menelów. A wieku mijanych na ulicy nie umiem określić bo to strasznie niszczy tak tak nikt nie zna meneli bo nie ma wsrod znajomych ja tam ich wszedzie widze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 165 Napisano 21 minut temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Bez przesady braki w uzębieniu to tylko menele mają w tym wieku Czyżby? Dwie moje sąsiadki miały założony górny gibis w wieku 20 lat. Podobno leczenie antybiotykami od wczesnych lat życia ma ogromny wpływ na uzębienie. I geny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 165 Napisano 19 minut temu 3 minuty temu, libed from kafeteria napisał: kobiety mysla inaczej jak sie kasa zgadza to moga mu cyce jak te bica opadac na brzuch i moze byc lysy jak kolano. chlopy nawet te ktore publicznie zapewniaja ze wazne sa dla nich wartosci rodzinne i inne bzdury jak tarczynski pozniej sie okazuje ze wola jednak te glupie blondynki po 2 rozwodach z ladnymi cyckami i figura nawet przymkna oko na lewaczki Ja twoim zdaniem kobietą nie jestem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1591 Napisano 18 minut temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: tak tak nikt nie zna meneli bo nie ma wsrod znajomych ja tam ich wszedzie widze. Dokładnie sama tego bym lepiej nie napisała: Ty ich widzisz wszędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 81 Napisano 18 minut temu 15 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jak ci do 50 nie opadły to już będą sterczeć całe życie Wiem, bo mam dobre geny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 81 Napisano 17 minut temu 8 minut temu, Baba napisał: Ani opadające piersi, ani łysina u faceta mnie nie rusza. A wielki brzuch? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1591 Napisano 16 minut temu 4 minuty temu, Baba napisał: Czyżby? Dwie moje sąsiadki miały założony górny gibis w wieku 20 lat. Podobno leczenie antybiotykami od wczesnych lat życia ma ogromny wpływ na uzębienie. I geny. Ale nie chodziły szczerbate, co? Właśnie jak widać braki w uzebieniu to wiadomo patologia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 165 Napisano 13 minut temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: No co Ty, na tym forum to nikt się nie starzeje i wszyscy wyglądają jak modele i modelki Nikt, prócz mnie. Zawsze zgodnie z prawdą piszę, że niedługo ZUS weźmie mnie pod swoje skrzydła. O dużej doopie już nie wspomnę Jedna osoba z tego forum widziała mnie w pełnej okazałości bez wyszczuplania i filtrów. Kłamstwo nie przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 13 minut temu 5 minut temu, Baba napisał: Ja twoim zdaniem kobietą nie jestem? jestes i przeciez potweirdzilas z enie patrzysz na lysine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 117 Napisano 12 minut temu 5 minut temu, Pokraka napisał: Dokładnie sama tego bym lepiej nie napisała: Ty ich widzisz wszędzie. dla wielu 4 piwka co weekend do grilla albo do telewizora to nie menel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 81 Napisano 11 minut temu 23 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Po 50 wszystko zmierza do upadku. Chyba że masz na koncie miliony i dużo czasu. Albo jesteś wiola z podlasia. Nie wiem po co się oszukiwać jak Gocha majdankowa Skąd wiesz, że mieszkam obecnie na Podlasiu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 81 Napisano 9 minut temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: jestes i przeciez potweirdzilas z enie patrzysz na lysine Patrz jak ty piszesz chłopie. Jprd Żeby tak nie dbać o stylistykę i te wielkie odstępy pod postami. Za dużo czytania Faktów i Onetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 165 Napisano 9 minut temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: A wielki brzuch? Mój? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 9 Napisano 9 minut temu 13 minut temu, libed from kafeteria napisał: kobiety mysla inaczej jak sie kasa zgadza to moga mu cyce jak te bica opadac na brzuch i moze byc lysy jak kolano. chlopy nawet te ktore publicznie zapewniaja ze wazne sa dla nich wartosci rodzinne i inne bzdury jak tarczynski pozniej sie okazuje ze wola jednak te glupie blondynki po 2 rozwodach z ladnymi cyckami i figura nawet przymkna oko na lewaczki Nie wszystko jest kwestia kasy. I tak nie uwierzysz więc nie tlumacze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1591 Napisano 7 minut temu 4 minuty temu, Baba napisał: Nikt, prócz mnie. Zawsze zgodnie z prawdą piszę, że niedługo ZUS weźmie mnie pod swoje skrzydła. O dużej doopie już nie wspomnę Jedna osoba z tego forum widziała mnie w pełnej okazałości bez wyszczuplania i filtrów. Kłamstwo nie przejdzie Nie tylko Ty, ale ja nigdy nie byłam piękna to wiek tu niczego nie zmienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 165 Napisano 7 minut temu 7 minut temu, Pokraka napisał: Ale nie chodziły szczerbate, co? Właśnie jak widać braki w uzebieniu to wiadomo patologia. Nie wiem. Wprowadziły się na piętro już z gibisem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 165 Napisano 6 minut temu 6 minut temu, libed from kafeteria napisał: jestes i przeciez potweirdzilas z enie patrzysz na lysine Mi się nawet podobają faceci bez włosów albo z jeżykiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 81 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, Baba napisał: Mój? U niektórych mężów, którzy jak zbliża się lato, kupują bieżnie i zaczynają dietę. A po powrocie z wczasów znowu powrót do rzeczywistości Ble. Dbać o siebie trzeba cały rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 759 Napisano 5 minut temu 1 godzinę temu, ZłyKróliczek napisał: Zrobiłaś to już dawno przede mną i podałaś te dane na forum i wtedy to zachowanie było be a jak ci brakuje atencji to chętnie odgrzewasz od rana tego kotleta. F*ck logic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 759 Napisano 3 minuty temu 18 minut temu, libed from kafeteria napisał: kobiety mysla inaczej jak sie kasa zgadza to moga mu cyce jak te bica opadac na brzuch i moze byc lysy jak kolano. chlopy nawet te ktore publicznie zapewniaja ze wazne sa dla nich wartosci rodzinne i inne bzdury jak tarczynski pozniej sie okazuje ze wola jednak te glupie blondynki po 2 rozwodach z ladnymi cyckami i figura nawet przymkna oko na lewaczki a ty najświeższe informacje z kraju i ze świata czerpiesz z pudelka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 518 Napisano przed chwilą 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: i wtedy to zachowanie było be a jak ci brakuje atencji to chętnie odgrzewasz od rana tego kotleta. F*ck logic O twoja atencję nie zabiegam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 165 Napisano przed chwilą 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: U niektórych mężów, którzy jak zbliża się lato, kupują bieżnie i zaczynają dietę. A po powrocie z wczasów znowu powrót do rzeczywistości Ble. Dbać o siebie trzeba cały rok. Ja o siebie dbam jak mało która kobieta. Jem co chcę i lubię. Śpię do południa i wykręcam się od pracy jak mogę, ciężkich siat nie targam. Chyba, że to są szmatki, buciki i pachnidła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1591 Napisano przed chwilą 6 minut temu, Baba napisał: Nie wiem. Wprowadziły się na piętro już z gibisem. Więc raczej nie chodziły długo szczerbate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach