Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
libed from kafeteria

Z cyklu mój kraj taki piękny

Polecane posty

5 minut temu, libed from kafeteria napisał:

no widzialem 😄 zreszta na tym zdjeciu jest takie fajne zdjecie z profilu plus ta lysinka na czubku glowy 😄 no typowy prawak z wygladu jak dla mnie 

przystojni faceci nie maja pogladów jak pisiory ludzie zwykle z frustracji uciekaja w takiej oszolomstwo skrajne i nienawisc do tych ktorzy im dali kosza. 

Ta łysina na czubku mnie rozwalila.

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

😄😄😄Ale masz obsesję na moim punkcie. Tym się różnimy, że męża poznałam w realu, a ty tutaj na hejterskim forum, faceta po rozwodzie, z dzieckiem, który narzeka na swoją pierwszą żonę i zaraz będzie narzekał na ciebie. Zresztą narzekał, że długo śpisz, nic nie robisz i masz płaski tyłek. 

Dodam od siebie, bo wybuchniesz z tej zazdrości, że nic nie wiesz o mnie. Wiesz tyle co wypatrzysz u mamy w kartach, więc odbij, bo twoją obsesja na moim punkcie jest niezdrowa i przypomina chorobę psychiczną. 

Ty jesteś do tego stopnia zdolna, że widziałaś u mojego chłopa stulejkę, a twój mąż wczoraj katolików nazwał ujami. Więc wnioski pozostawię czytelnikom. Jedyne co mogę powiedzieć, to w sumie podziękować ci, że nabijasz mi sławę i w sumie trochę ci współczuje, że zawsze kręcisz afery i jesteś uzależniona od męża i tego miejsca 🤪😁Odbij i ugotuj mężowi obiad 😌

Nie tak dawno zarzekałaś się, jak wyrwałaś tego alimenciarza, że odchodzisz z forum, a nadal jesteś. Wiec jakie zdanie można mieć o tobie? Do roboty, bo mąż odetnie kieszonkowe 😄

zapomnialas dodac tego co zawsz episzesz pozniej gdy obrzucisz innych blotem, ze jestes piekna i pracujesz po 300h i polecasz innym nie siedziec na forum tylko isc na ambone

3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

A ty sprawdzałaś stronę tego klubu? Bo na jej profilu wszystko poblokowane 😛

Tak, zadałam sobie ten trud 😄 Madzia "lider wśród fanów" 😎

• Haha 1

6 minut temu, 250GodzinTak napisał:

😄😄😄Ale masz obsesję na moim punkcie. Tym się różnimy, że męża poznałam w realu, a ty tutaj na hejterskim forum, faceta po rozwodzie, z dzieckiem, który narzeka na swoją pierwszą żonę i zaraz będzie narzekał na ciebie. Zresztą narzekał, że długo śpisz, nic nie robisz i masz płaski tyłek. 

Dodam od siebie, bo wybuchniesz z tej zazdrości, że nic nie wiesz o mnie. Wiesz tyle co wypatrzysz u mamy w kartach, więc odbij, bo twoją obsesja na moim punkcie jest niezdrowa i przypomina chorobę psychiczną. 

Ty jesteś do tego stopnia zdolna, że widziałaś u mojego chłopa stulejkę, a twój mąż wczoraj katolików nazwał ujami. Więc wnioski pozostawię czytelnikom. Jedyne co mogę powiedzieć, to w sumie podziękować ci, że nabijasz mi sławę i w sumie trochę ci współczuje, że zawsze kręcisz afery i jesteś uzależniona od męża i tego miejsca 🤪😁Odbij i ugotuj mężowi obiad 😌

Nie tak dawno zarzekałaś się, jak wyrwałaś tego alimenciarza, że odchodzisz z forum, a nadal jesteś. Wiec jakie zdanie można mieć o tobie? Do roboty, bo mąż odetnie kieszonkowe 😄

Ja nie mogę leki weź kobieto w końcu 🤦‍♀️

3 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Ta łysina na czubku mnie rozwalila.

bywa mnie pewnie to tez czeka u mnie w rodzinei tez tak smiesznie lysieja jak tarczynski albo andrzej duda 😄

moze nie dozyje tego 😄

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Ale masz

Nie czytam tego jazgotu 🙂 Zostałaś dziś "pojaśniona" i podziekuj za to moonowi i moderacji, która dość długo zachowała ten smaczny temat 😉 Swoją drogą, kto posługuje się fotą sprzed kilkunastu lat 😉

1 minutę temu, ZłyKróliczek napisał:

Tak, zadałam sobie ten trud 😄 Madzia "lider wśród fanów" 😎

serio to jakas dresiara ? bo naprawde rano pracowalem i nie wiem co sie dzialo 😄

Nie czytam tego jazgotu 🙂 Zostałaś dziś "pojaśniona" i podziekuj za to moonowi i moderacji, która dość długo zachowała ten smaczny temat 😉 Swoją drogą, kto posługuje się fotą sprzed kilkunastu lat 😉

Ja już chyba też powinnam uaktualnić na lekko zmarszczoną 🤭

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

serio to jakas dresiara ? bo naprawde rano pracowalem i nie wiem co sie dzialo 😄

Ona tam raczej pracuje "na ochronie" 😉 Przy okazji tylko spuszcza się nad tym klubem, jakie przystojne chłopaki i tego typu komenty 😉 Ma status brylantowej fanki 😎

• Haha 2

moon wcxzoraj byl ostro nacpany wiec pewnie mu sie wlaczyly amory i szukanie kafeterianek 😄

Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał:

Ja już chyba też powinnam uaktualnić na lekko zmarszczoną 🤭

Ona chyba sadzi, że to najlepsze zdjęcie, jakiej jej w życiu zrobiono albo co 😉

Edytowano przez ZłyKróliczek

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

moon wcxzoraj byl ostro nacpany wiec pewnie mu sie wlaczyly amory i szukanie kafeterianek 😄

Naćpany, czy nie, był skuteczny 🙂

Trzeba nie mieć własnego życia, żeby cały dzień siedzieć na forum ze swoim chłopem, kazać mu siebie bronić, urządzać nagonki na kobiety i sprawdzać nochalem, która w ciasnych butach chodzi. No jprd 😄😄😄

Przez ciebie Brum nie pisze i wiele kobiet, dumna utrzymanko czada, bo zaraz miałyby cię na ogonie 😄

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Trzeba nie mieć własnego życia, żeby cały dzień siedzieć na forum ze swoim chłopem, kazać mu siebie bronić, urządzać nagonki na kobiety i sprawdzać nochalem, która w ciasnych butach chodzi. No jprd 😄😄😄

Przez ciebie Brum nie pisze i wiele kobiet, dumna utrzymanko czada, bo zaraz miałyby cię na ogonie 😄

7 minut temu, Onaaaa napisał:

Ja nie mogę leki weź kobieto w końcu 🤦‍♀️

😉

4 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

Ona tam raczej pracuje "na ochronie" 😉 Przy okazji tylko spuszcza się nad tym klubem, jakie przystojne chłopaki i tego typu komenty 😉 Ma status brylantowej fanki 😎

Jaka zazdrość 😁😁A ty siedzisz w domu i nic nie robisz, tylko żyjesz nickami. 

Zaraz temat zgłosisz, a ja wracam do pracy, bo trzeba pozyskać dużo pieniędzy 😄

7 minut temu, libed from kafeteria napisał:

I chodzę w dresie z lampasami 😁

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

serio? wyhejtowała ze swoim daddym brum? A to łobuzy! Myślałam że ma urlop

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Jaka zazdrość 😁😁A ty siedzisz w domu i nic nie robisz, tylko żyjesz nickami. 

Zaraz temat zgłosisz, a ja wracam do pracy, bo trzeba pozyskać dużo pieniędzy 😄

No leć, Madziu ;)

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

serio? wyhejtowała ze swoim daddym brum? A to łobuzy! Myślałam że ma urlop

Wyhejtowała, bo ile można czytać, że chodzisz w ciasnych szpilkach i chciałaś wyrwać jej starego 😄

9 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

leżę 😄

i nawet wsrod kiboli troglodytów nie moze znalezac popychacza ze na kafeterii tak sie reklamuje i lokuje swe wdzieki ? no nie wierze

2 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

Dolaryna chyba wcześniej nie była kumpelą Madzi, a wręcz przeciwnie 😉

ty też broniłaś Magde jak odkryłam jej klub a teraz tadam, jedziesz po niej jak po burej. 

Brum jeżeli to czytasz to cię pozdrawiam w dresie 🤗🌸

Dziś ruda robi na mnie nagonkę, a jej pozyskany na forum mąż, wczoraj nazywał katolików ujami, za co dostał bana. Takich mamy dżentelmenów w gumiakach 😄

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Trzeba nie mieć własnego życia, żeby cały dzień siedzieć na forum 😄

o sobei piszesz o mnie czy o ewce czy o nas wszystkich ?

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

ty też broniłaś Magde jak odkryłam jej klub a teraz tadam, jedziesz po niej jak po burej. 

Ja nazwy tego klubu celowo nie podaję 🙂 Nie puszcze też dalej linków moona, mimo wszystko jakieś hamulce mam. 

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Kibicować można, ale żeby latać za kimś i go prześladować w sieci. Może czas to dalej i wyżej zgłosić? 😌

Daddy, wiem, że czytasz - Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień. Także ten 😄Postaraj się bardziej. 

4 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

leżę 😄

i nawet wsrod kiboli troglodytów nie moze znalezac popychacza ze na kafeterii tak sie reklamuje i lokuje swe wdzieki ? no nie wierze

Oni są zapewne w wieku takim, że mogliby być jej synami może 😉

Edytowano przez ZłyKróliczek

Odnośnie Brum - z tego, co kojarzę, już wcześniej robiła sobie mocno długie przerwy i to tyle z mojej strony w odpowiedzi na te bzdury 🙂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się