Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
libed from kafeteria

Z cyklu mój kraj taki piękny

Polecane posty

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Nie odwracaj kota ogonem, bo piszemy o tobie. Gdzie by mi się chciało, zaglądać do Faktów i zakładać o tym tematy. Przecież ty nie masz swojego życia, że ciągle innymi się interesujesz, siedząc tutaj 48 godzin.. Nawet nie chce wiedzieć jak ty wyglądasz 😌

znalazlem to na onecie jak widac wszyscy maja beke z tego i cytuja fakt. 

kto tu siedzi po 48h ciagiem to siedzi i pozniej sam sie oszukuje ze nie siedzial tu tylko rzekomo byl w pracy 😄

ty sama siebie zapewniasz ze ciezko pracujesz w pracy pewnie mozg sie tak broni przez przekazem ze wlasnie gnijesz tu czasami dwie doby non stop bo nawet w srodku nocy bywa ze piszesz albo o 5 rano

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

widzisz to moglabys byc ty 😄 wystarczyloby wypic z nim ze 3 piwa i pokazac mu lasek za kaminica 😄 to praw.ak wiele do szczescia pewnie mu nie trzeba 😄

Ja juz od 2 lat nie mieszkam w tamtej kamienicy.

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

znalazlem to na onecie jak widac wszyscy maja beke z tego i cytuja fakt. 

kto tu siedzi po 48h ciagiem to siedzi i pozniej sam sie oszukuje ze nie siedzial tu tylko rzekomo byl w pracy 😄

ty sama siebie zapewniasz ze ciezko pracujesz w pracy pewnie mozg sie tak broni przez przekazem ze wlasnie gnijesz tu czasami dwie doby non stop bo nawet w srodku nocy bywa ze piszesz albo o 5 rano

Nie czytam onetu. O 5 pisze jak jadę do pracy, bo nie za bardzo chce mi się zostać podręczną. Także ten 😉

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Ambona jest lepsza, bo fajniejsze widoki i dzikość przyrody 😄😁A ty ciągle o kamienicy. 

bierz go i na ambone jak chcesz 😄 czy ja ci bronie 😄 elka tam byla wiec miala szanse ty mieszkasz na kafeterii wiec ciezko ci bedzie spotkac kogokolwiek na zywo

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

Ja juz od 2 lat nie mieszkam w tamtej kamienicy.

no ale w czym to przeszkadza 😄 ? do lasu wpuszczaja tylko mieszkancow 😄 ?

doklladnie o ile innych mozna sobie wyobrazac o tyle magdy nie ma potrzeby i tym bardziej bekowe sa niektore jej posty o sobie 😄

A jakie są posty o tobie i co można powiedzieć o facecie, który cały dzień tutaj siedzi od 20 lat i w końcu jakaś kobieta się nim zainteresowała? Bo nic w życiu realnym nie potrafił wyrwać..

Także odbij typie. 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Nie czytam onetu. O 5 pisze jak jadę do pracy, bo nie za bardzo chce mi się zostać podręczną. Także ten 😉

Przede wszystkim jako samotna rozwódką nie masz u kogo nią zostać 🙂 Ponadto skąd założenie że ktoś chciałby cię utrzymywać 🙂

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

a ja nie czytam fakty wiec jak sama widzisz nic nie wnosza te posty o tym kto czego ine czyta 

ja tez pisze zawsze z pracy 😄 nie rozumiem dlaczego ty jestes na kafeterii pracujac a innym piszesz z enic nie robia bo sa tam gdzie ty 😄 ? no po prostu zapewne bierzesz ten wniosek w wlasnego zycia i stosujac prosta implikacje nalezy sadzic ze jestes bezrobotna bo gnijesz tu non stop

A jakie są posty o tobie i co można powiedzieć o facecie, który cały dzień tutaj siedzi od 20 lat i w końcu jakaś kobieta się nim zainteresowała? Bo nic w życiu realnym nie potrafił wyrwać..

Także odbij typie. 

no ale czy ja pisalem o sobie cos innego , wiec sorry ale twoja reklamacja na moja brzydote i kiepski charakter zostaje odrzucona 😄 

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

bierz go i na ambone jak chcesz 😄 czy ja ci bronie 😄 elka tam byla wiec miala szanse ty mieszkasz na kafeterii wiec ciezko ci bedzie spotkac kogokolwiek na zywo

Ale co mam brać? Ogarnij się facet, bo po raz kolejny się ośmieszasz wraz z rudą. Znawca literatury się znalazł,oraz życia i kobiet. Masakra ile wy macie kompleksów. W sumie pasujecie do siebie 😄🙏 Bierz rudą i kuj żelazo, póki gorące 😄

Za chwilę wjadą mopsiarze i pijaki 😁

2 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

Przede wszystkim jako samotna rozwódką nie masz u kogo nią zostać 🙂 Ponadto skąd założenie że ktoś chciałby cię utrzymywać 🙂

Nie jestem rozwódką i nie jestem samotna. Na pewno jestem bardziej szczęśliwa niż ty. Zakończ stalking na mnie i zajmij się swoimi rozwodnikiem po rehabilitacji, od ktorego jesteś uzależniona jak trujący bluszcz 😉

4 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

no ale w czym to przeszkadza 😄 ? do lasu wpuszczaja tylko mieszkancow 😄 ?

Nie, po prostu mam teraz tam daleko.

Tzn jakieś 2 km. 😄

Ale co mam brać? Ogarnij się facet, bo po raz kolejny się ośmieszasz wraz z rudą. Znawca literatury się znalazł,oraz życia i kobiet. Masakra ile wy macie kompleksów. W sumie pasujecie do siebie 😄🙏 Bierz rudą i kuj żelazo, póki gorące 😄

Za chwilę wjadą mopsiarze i pijaki 😁

masz jakies problemy z pamiecia krotkotrwala ? sprawdz wyzej co pisalas na co ja odpowiedzialem a teraz mnie pytasz ale co mam brac ? no ne wiesz o czym piszesz ?

3 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

a ja nie czytam fakty wiec jak sama widzisz nic nie wnosza te posty o tym kto czego ine czyta 

ja tez pisze zawsze z pracy 😄 nie rozumiem dlaczego ty jestes na kafeterii pracujac a innym piszesz z enic nie robia bo sa tam gdzie ty 😄 ? no po prostu zapewne bierzesz ten wniosek w wlasnego zycia i stosujac prosta implikacje nalezy sadzic ze jestes bezrobotna bo gnijesz tu non stop

Co to za praca, że 48 godzin piszesz? Też chce taką. Ale może jednak nie chce 😁

Nie jestem rozwódką i nie jestem samotna. Na pewno jestem bardziej szczęśliwa niż ty. Zakończ stalking na mnie i zajmij się swoimi rozwodnikiem po rehabilitacji, od ktorego jesteś uzależniona jak trujący bluszcz 😉

Jesteś rozwódką. I nawet nie rozumiesz, że inni nie są upośledzeni, by nie łączyć kropek podstawowych. Myślisz, że wszyscy mają zdolności poznawcze na poziomie twoim.  

masz jakies problemy z pamiecia krotkotrwala ? sprawdz wyzej co pisalas na co ja odpowiedzialem a teraz mnie pytasz ale co mam brac ? no ne wiesz o czym piszesz ?

Nie **literówki robisz. Czas do okulisty 😌

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Nie, po prostu mam teraz tam daleko.

Tzn jakieś 2 km. 😄

a ok to jest argument 😄 ten chlop tez mi nie wyglada na wysportowanego to 2km moglibyscie nie przejsc po 3 piwach 😄

Co to za praca, że 48 godzin piszesz? Też chce taką. Ale może jednak nie chce 😁

no skoro ty taka masz to dlaczego inni nie moga miec  ? zawsze jak tu wchodze to ty jestes wiec jestes tu co najmniej tyle co ja. 

masz prace ? mowisz ze tak no to ja tez moge miec czyz nie ?

jeszcze ci cos rozpisac ?

Nie **literówki robisz. Czas do okulisty 😌

zapisalem sie wczoraj mam termin na 2027 rok wiec z łaski swojej do tego czasu mi juz o tym nie przypominaj bo piszesz to codziennie

• Haha 1

Przed chwilą, ZłyKróliczek napisał:

Jak zwykle Madza zaczęła skakać, a potem pisze do kogoś "odbij" 🙂

za chwiel bedzie zglaszac i pisac ze ja przesladuja

2 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

a ok to jest argument 😄 ten chlop tez mi nie wyglada na wysportowanego to 2km moglibyscie nie przejsc po 3 piwach 😄

Ale ja mam go gdzieś, ty widziałeś jak on wyglada? xD

za chwiel bedzie zglaszac i pisac ze ja przesladuja

Dzisiaj od rana miała sporo zgłaszania 😉

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Ale ja mam go gdzieś, ty widziałeś jak on wyglada? xD

no widzialem 😄 zreszta na tym zdjeciu jest takie fajne zdjecie z profilu plus ta lysinka na czubku glowy 😄 no typowy prawak z wygladu jak dla mnie 

przystojni faceci nie maja pogladów jak pisiory ludzie zwykle z frustracji uciekaja w takiej oszolomstwo skrajne i nienawisc do tych ktorzy im dali kosza. 

2 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

Dzisiaj od rana miała sporo zgłaszania 😉

aha to nie wiedzialem bo bylem w  pracy w terenie 😄 dzisiaj pracowuje do 6.30 a ta balbina mi wmawia nieróbstwo 😄

Edytowano przez libed from kafeteria

Przed chwilą, ZłyKróliczek napisał:

Jesteś rozwódką. I nawet nie rozumiesz, że inni nie są upośledzeni, by nie łączyć kropek podstawowych. Myślisz, że wszyscy mają zdolności poznawcze na poziomie twoim.  

😄😄😄Ale masz obsesję na moim punkcie. Tym się różnimy, że męża poznałam w realu, a ty tutaj na hejterskim forum, faceta po rozwodzie, z dzieckiem, który narzeka na swoją pierwszą żonę i zaraz będzie narzekał na ciebie. Zresztą narzekał, że długo śpisz, nic nie robisz i masz płaski tyłek. 

Dodam od siebie, bo wybuchniesz z tej zazdrości, że nic nie wiesz o mnie. Wiesz tyle co wypatrzysz u mamy w kartach, więc odbij, bo twoją obsesja na moim punkcie jest niezdrowa i przypomina chorobę psychiczną. 

Ty jesteś do tego stopnia zdolna, że widziałaś u mojego chłopa stulejkę, a twój mąż wczoraj katolików nazwał ujami. Więc wnioski pozostawię czytelnikom. Jedyne co mogę powiedzieć, to w sumie podziękować ci, że nabijasz mi sławę i w sumie trochę ci współczuje, że zawsze kręcisz afery i jesteś uzależniona od męża i tego miejsca 🤪😁Odbij i ugotuj mężowi obiad 😌

Nie tak dawno zarzekałaś się, jak wyrwałaś tego alimenciarza, że odchodzisz z forum, a nadal jesteś. Wiec jakie zdanie można mieć o tobie? Do roboty, bo mąż odetnie kieszonkowe 😄

6 minut temu, libed from kafeteria napisał:

no skoro ty taka masz to dlaczego inni nie moga miec  ? zawsze jak tu wchodze to ty jestes wiec jestes tu co najmniej tyle co ja. 

masz prace ? mowisz ze tak no to ja tez moge miec czyz nie ?

jeszcze ci cos rozpisac ?

Zawsze będziesz tutaj i nawet do końca świata. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się