aphex_twin 12 Napisano 6 minut temu (edytowany) 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: a kto sie przejmuje jakimis talibami ? watpie zeby normalni nie chcieli chodzic do szkoly bo jakis talib sie z nich smieje to taka ciemnota talibska zawsze w szkolach ejst wysmiewana no chyba ze w jakichs zawodowkach to moze jest odwrotnie Dzieci? to sobie wątp ja coś innego czytałam a ty zgadujesz jak zwykle a ze wyobraźnie masz mała to wiesz Edytowano 5 minut temu przez aphex_twin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 316 Napisano 5 minut temu Kurde, nie mogę wkleić https://youtu.be/zoGpi28AaUY?si=jeCPDVm7MrvdniIu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, aphex_twin napisał: Ja patrzę trochę bardziej analitycznie i długoterminowo widocznie niz ty;) chyba ze cie bawi to ze w Polsce będzie Iran to Ok nie bedzie iranu to jest margines patologii przyjdzie recesja zabiora zasilki i w domach dziecka ten szon patrol wyladuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 12 Napisano 2 minuty temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: nie bedzie iranu to jest margines patologii przyjdzie recesja zabiora zasilki i w domach dziecka ten szon patrol wyladuje Co nie zmienia faktu ze to zabawne nie jest a ty chyba do szkoły dawno chodziłes ze tego nie kumasz. Albo masz taka zayebiscie mocna psychikę niczym Qwrrty ale nie kazdy jest tobą i musisz to wreszcie pojąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 1 minutę temu 3 minuty temu, salix napisał: Kurde, nie mogę wkleić to nawet smieszne nie ejst tu potrzebny psychiatra jakis no ale czego wymagac po podrecznej jakichs oszolomow prawicowych jakby miala rozum to by nie miala takich pogladow tu chyba jakies narkotyki wjechaly tylko jakis cpun mogl stworzyc to dzielo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach