BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 3 godziny temu No siema pracujące madki. Współczuję wam 2 etatów. Zapraszam do dyskusji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1593 Napisano 3 godziny temu Tak, cierpię w kieracie okrutnie. Jestem zarobiona po uszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 3 godziny temu zniszczyli tamat a tak dobrze zarl za duzo bab sie wzajamnie zglaszalo mogly poprzestac na wyzwiskach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 112 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: No siema pracujące madki. Współczuję wam 2 etatów. Zapraszam do dyskusji Masz żonę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 3 godziny temu Świata na głowie nie postawicie moje drogie panie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 167 Napisano 3 godziny temu Nie podpuszczaj... https://img2.dmty.pl//uploads/201307/1375123479_by_dawid1015_inner.gif 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: zniszczyli tamat a tak dobrze zarl za duzo bab sie wzajamnie zglaszalo mogly poprzestac na wyzwiskach Którejś zwieracze puściły. A tak serio to zawsze każdy temat który się kręci znika w pewnym momencie. To forum jest poyebane ogólnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Na sam widok mnie bolo stopy. I pomyśleć że człowiek popjerdalal jak Łania po pijaku w takich narzędziach tortur 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 167 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Na sam widok mnie bolo stopy. I pomyśleć że człowiek popjerdalal jak Łania po pijaku w takich narzędziach tortur Ja na trzeźwo w niższych się wypierdzieliłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Ja na trzeźwo w niższych się wypierdzieliłam A widzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 167 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Pokraka napisał: Tak, cierpię w kieracie okrutnie. Jestem zarobiona po uszy. A ty do której godziny pracujesz? Jeśli mogę zapytać. Nie musisz odpowiadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 87 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, libed from kafeteria napisał: zniszczyli tamat a tak dobrze zarl za duzo bab sie wzajamnie zglaszalo mogly poprzestac na wyzwiskach Temat **Podziękuj, że rozkręciłam i wyskakuj ze 100 euro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 167 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: A widzisz Oj widziałam, widziałam. Polską ziemię z bliska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: Oj widziałam, widziałam. Polską ziemię z bliska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 115 Napisano 2 godziny temu Człowiek w spokoju obiadu zjeść nie może, bo mu kłótnię ukradną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Którejś zwieracze puściły. A tak serio to zawsze każdy temat który się kręci znika w pewnym momencie. To forum jest poyebane ogólnie. no jak duzo zgloszen to nie chce im sie ich usuwac prosciej jednym klikiem usunac temat jak zglasza 4 osoby ktore sie wzajemnie wyzywaja to masz co drugi post zglaszany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1593 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Baba napisał: A ty do której godziny pracujesz? Jeśli mogę zapytać. Nie musisz odpowiadać. Mam elastyczny czas pracy, pracuje 8h od momentu gdy odbije kartę w fabryce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Człowiek w spokoju obiadu zjeść nie może, bo mu kłótnię ukradną no czlowiek przez kafeterie sie nerwowy staje bo nie moze w spokoju odlozyc czytania na pozniej stracilem z 5 stron bo musialem sie praca zajac i polecialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 87 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: no czlowiek przez kafeterie sie nerwowy staje bo nie moze w spokoju odlozyc czytania na pozniej stracilem z 5 stron bo musialem sie praca zajac i polecialo Naprawdę? Niesamowite Libedziku ile wrażeń cię ominęło. A temat wyklikał Królik z Bobem Budowniczym, który 6 godzin temu założył konto.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 760 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: No siema pracujące madki. Współczuję wam 2 etatów. Zapraszam do dyskusji Przecież możesz iść na bezrobocie nikt ci nie broni. Tylko sobie najpierw sztygara ogarnij albo przynajmniej niepelnosprytnego czada co cię utrzyma i twoje zachcianki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 2 godziny temu Wrażenia żadne bo kłótnie na linii bunio salowa i królik to nudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Naprawdę? Niesamowite Libedziku ile wrażeń cię ominęło. A temat wyklikał Królik z Bobem Budowniczym, który 6 godzin temu założył konto.. ty m.in. wyklikalas wiec nie zwalaj na innych jak sama tez zglaszasz po co sie wyzywasz a pozniej zglaszasz ? masz ty rozum ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 167 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Mam elastyczny czas pracy, pracuje 8h od momentu gdy odbije kartę w fabryce To znaczy, że przychodzisz do pracy o 8 i10 godzinie? Jak ci pasuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Wrażenia żadne bo kłótnie na linii bunio salowa i królik to nudne ja tam lubie jak sie baby bija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 87 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Wrażenia żadne bo kłótnie na linii bunio salowa i królik to nudne Ale brałaś udział, więc nie są wcale nudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 316 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Naprawdę? Niesamowite Libedziku ile wrażeń cię ominęło. A temat wyklikał Królik z Bobem Budowniczym, który 6 godzin temu założył konto.. A bob budowniczy to kto? Fliperka która mieszka bez ogrodzenia bo się boi ze ją firma za duzo skasuje? Lęk przed wydatkami na remonty z flipowaniem się jakby trochę wyklucza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Przecież możesz iść na bezrobocie nikt ci nie broni. Tylko sobie najpierw sztygara ogarnij albo przynajmniej niepelnosprytnego czada co cię utrzyma i twoje zachcianki Czemu wy pracujące zawsze takie agresywne. I czemu niepełnosprytny. Nie stać chlopa na dziecko to go nie ma. No proste xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ale brałaś udział, więc nie są wcale nudne No bo nic innego tu nie ma to w co mam się angażować xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Czemu wy pracujące zawsze takie agresywne. I czemu niepełnosprytny. Nie stać chlopa na dziecko to go nie ma. No proste xD ale tego nikt nie neguje przeciez coi wiecej tak powinno byc nie stac kogos to nie ma albo niech sprzeda jak mu bog dal bo nie wierzy w antykoncepcvje a nie jakies zasilki im daja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 2 godziny temu Dziś 28 rocznica klanu kochani pamiętam to jak wczoraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach