250GodzinTak 87 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: No bo nic innego tu nie ma to w co mam się angażować xd Więc załóż swój temat i tam pisz o odbytach, a mną się nie wycieraj, bo ja sobie tego nie życzę i cię nie obrażam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 760 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Czemu wy pracujące zawsze takie agresywne. I czemu niepełnosprytny. Nie stać chlopa na dziecko to go nie ma. No proste xD Bo mu dumna żona musi tłumaczyć co może pisać a czego nie może i czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 316 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Czemu wy pracujące zawsze takie agresywne. I czemu niepełnosprytny. Nie stać chlopa na dziecko to go nie ma. No proste xD Bo ona jest jak Gortat i płaci więcej podatków niż cała Kafeteria x 10. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Więc załóż swój temat i tam pisz o odbytach, a mną się nie wycieraj, bo ja sobie tego nie życzę i cię nie obrażam. No właśnie sobie założyłam i se pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Więc załóż swój temat i tam pisz o odbytach, a mną się nie wycieraj, bo ja sobie tego nie życzę i cię nie obrażam. nie ma to jak kogos obrazic i pisac ze sie go nie obraza w tym samym zdaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 190 Napisano 2 godziny temu Wracam a tematu poprzedniego brak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Wracam a tematu poprzedniego brak... no nerwicy sie czlowiek moze nabawic trzeba pozwac kafeterie o uszczerebk na zdrowiu niech ta ciotka z ero placi odszkodowanie ze swojej kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: nie ma to jak kogos obrazic i pisac ze sie go nie obraza w tym samym zdaniu Wózek zaparkowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 87 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: nie ma to jak kogos obrazic i pisac ze sie go nie obraza w tym samym zdaniu Zakończyłam z tobą wszelkiej maści dialogi irytujący trollu i manipulatorze. Oraz bracie babskiej dopy, który wszystko musi wiedzieć Nie cytować, bo sobie nie życzę i do okulisty Edytowano 2 godziny temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 12 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Dziś 28 rocznica klanu kochani pamiętam to jak wczoraj. A nasza Agatka to czysta Basia Bursztynowicz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 190 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: no nerwicy sie czlowiek moze nabawic trzeba pozwac kafeterie o uszczerebk na zdrowiu niech ta ciotka z ero placi odszkodowanie ze swojej kasy Z nerwicą trzeba będzie iść na nerwicę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Wózek zaparkowany? jasniej prosze bo nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zakończyłam z tobą wszelkiej maści dialogi irytujący trollu i manipulatorze. Oraz bracie babskiej dopy, który wszystko musi wiedzieć Nie cytować, bo sobie nie życzę i do okulisty ja sobie nie zyczylem zebys do 2027 przypominala mi o okuliscie i nadal to robisz wiec ja postapie zgodnie z zasada wzajemnosci Edytowano 2 godziny temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 87 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Wózek zaparkowany? Trudno być spokojnym i się nie bronić, kiedy ktoś przez 14 stron rzuca w kogoś gnojowką. Nie tłumacz mu, bo jest za zbyt tępy by zrozumieć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Trudno być spokojnym i się nie bronić, kiedy ktoś przez 14 stron rzuca w kogoś gnojowką. Nie tłumacz mu, bo jest za zbyt tępy by zrozumieć. bylo nie zgalaszac tych 14 stron to kazdy by mogl ocenic kto kogo zaczepia i kto jest niepelnosprytny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 87 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, salix napisał: Bo ona jest jak Gortat i płaci więcej podatków niż cała Kafeteria x 10. Gortat jest w pierwszej dziesiątce najbogatszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 0 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Trudno być spokojnym i się nie bronić, kiedy ktoś przez 14 stron rzuca w kogoś gnojowką. Nie tłumacz mu, bo jest za zbyt tępy by zrozumieć. Inwalidzki. Nie wiem czy to prawda, coś mi się o oczy obiło kiedyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1593 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Baba napisał: To znaczy, że przychodzisz do pracy o 8 i10 godzinie? Jak ci pasuje? Tak, jak dotrę to będę ale nie lubie chodzić poźno bo wolę być wcześniej w domu popołudniu. Ale przydaje się gdy musisz np badania z rana zrobić. Albo nie ma stresu, że stoisz w korku i się spóźnisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Inwalidzki. Nie wiem czy to prawda, coś mi się o oczy obiło kiedyś. tak kafeterianie modlili sie zarliwie o wypadek dla mnie do boga i potracil mnie tir temu jezdze na wozku,\ masz cos do ludzi na wozkach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 316 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Gortat jest w pierwszej dziesiątce najbogatszych No i co z tego jak pieprzy jak potluczony. Nawet jeśli zarabia kilkadziesiąt milionów rocznie, to i tak jego podatki odpowiadają podatkom maks kilku tysięcy przeciętnych obywateli a nie 200 000 jak twierdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, salix napisał: No i co z tego jak pieprzy jak potluczony. Nawet jeśli zarabia kilkadziesiąt milionów rocznie, to i tak jego podatki odpowiadają podatkom maks kilku tysięcy przeciętnych obywateli a nie 200 000 jak twierdzi. a czy on nie w tym samym wywiadzie przypadkiem udowodnil ze nie umie liczyc ? macie pretensje do chlopa ktory nie umie pomnozyc 7x8 czy jakos tak ze nie umie policzyc 200k to koszykarz wiekszosc sportowcow ma klopoty z czytaniem pisaniem i liczeniem gdyby umial to nie mowilby ze dzieki babie osiagnal to czy tamto i jakby poznal wczesniej to bylby bogatszy karyna mu ogarnia liczenie Edytowano 2 godziny temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu postawie stowe ze max za 10 lat bedzie wywaiad ze baba go oszukala tak jej ufal nie znal sie nie liczyl i okazalo sie ze ona kase przejela a on biedny pokrzywdzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 112 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Gortat jest w pierwszej dziesiątce najbogatszych Nie myślisz to z niczego? Od 7 czy 8 lat trenował. Nawet dolaryna jako matka nie doròwnała jego rodzicom, nie ma czasu ani osiagnięc sportowych. Jak chodziłem do niego do domu nigdy go nie było w domu ani ojca ani jego zawsze na treningach Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 115 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Dziś 28 rocznica klanu kochani pamiętam to jak wczoraj. A pamiętasz kąkurs telenowel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu wy naprawde ogladacie takie go...na jak klan czy zlotopolskich albo jakies m jak milosc ? to jest straszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 87 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, salix napisał: No i co z tego jak pieprzy jak potluczony. Nawet jeśli zarabia kilkadziesiąt milionów rocznie, to i tak jego podatki odpowiadają podatkom maks kilku tysięcy przeciętnych obywateli a nie 200 000 jak twierdzi. Wiem, że kiedyś miał romans z Alicją Bachledą- Curuś i później jak znajomość rozeszła się po kościach, zaczęło się grzebanie w jego kieszeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bob Guccione 5 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Qwerty88 napisał: Bo mu dumna żona musi tłumaczyć co może pisać a czego nie może i czemu Poproszę przykłady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: A pamiętasz kąkurs telenowel? Więcej szczegółów podaj. Mam książkę klan polena 2000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 87 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Nie myślisz to z niczego? Od 7 czy 8 lat trenował. Nawet dolaryna jako matka nie doròwnała jego rodzicom, nie ma czasu ani osiagnięc sportowych. Jak chodziłem do niego do domu nigdy go nie było w domu ani ojca ani jego zawsze na treningach Do czyjego domu chodziłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 115 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, libed from kafeteria napisał: no nerwicy sie czlowiek moze nabawic trzeba pozwac kafeterie o uszczerebk na zdrowiu niech ta ciotka z ero placi odszkodowanie ze swojej kasy Wreszcie będziesz na legalu siedział na nerwicy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach