Martaax 0 Napisano 2 godziny temu Cześć. Chciałabym poznać opinie osób, które spojrzą na to bez emocji i stąd moje pytanie. Jestem z facetem 5 miesięcy, jeszcze nie mieszkamy razem, dowiedziałam się przypadkiem (nie od niego) że zgodził się żeby koleżanka która chwilowa nie ma się gdzie podziać na trochę u niego zamieszkała i nie powiedział mi o tym. Podoba mi się to, że ma dobre serce i pomaga innym, wiem też że nic ich nie łączy, ale jednak dziwnie mi z tym że będzie mieszkał z inną kobietą tylko we dwoje i przykro mi że mi tego nie powiedział. Często go nie ma w domu ze względu na bardzo czasochłonną pracę więc pewnie za dużo czasu nie będą razem spędzać, ale będą na pewno takie momenty. Co o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 123 Napisano 2 godziny temu sadze ze powinnas kupic dobre wino wziac jakiegos kolege albo dwóch i wpasc tam zrobicie sobie impreze w tylu francuskiej bohemy albo dzieci kwiatow. make love not war Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 19 Napisano 2 godziny temu Że nie powiedział to nie jest dziwne bo wiadomo że każda baba będzie snuć wizje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 42 minuty temu 1 godzinę temu, libed from kafeteria napisał: sadze ze powinnas kupic dobre wino wziac jakiegos kolege albo dwóch i wpasc tam zrobicie sobie impreze w tylu francuskiej bohemy albo dzieci kwiatow. make love not war Tutka paryska tak robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach