Grubasek 21i18 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: W każdym bonc razie brzmi swojsko i staro No czyli coś nas łączy babciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 18 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 21 Napisano 3 godziny temu Te nowe konto używa tych samych emotek co no franek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie wiem, bo nie widziałam jego jaj 🫢 "Twoich" przecież sam siebie skomentowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 3 godziny temu Jednak to nie ten od wierszy. Myślałam, że to ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 194 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, JestemTuDzisiaj napisał: Kolega się wstydzi. To ja Ci wytłumaczę. 21 długość 18 obwód Ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Jednak to nie ten od wierszy. Myślałam, że to ty. Jakich ku... Wierszy? To wy tutaj nawet kącik poetycki prowadzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Grubasek 21i18 napisał: Jakich ku... Wierszy? To wy tutaj nawet kącik poetycki prowadzicie? Teraz już nie. Kiedyś był taki jeden co miłosne wiersze recytował przez siebie stworzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 92 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Seven napisał: Jednak to nie ten od wierszy. Myślałam, że to ty. Wchodzę na chwilę chyba pisze wiersze I podobno jakieś 40 złotych komuś z forum wisi, bo tak ruda wywęszyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Wchodzę na chwilę chyba pisze wiersze I podobno jakieś 40 złotych komuś z forum wisi, bo tak ruda wywęszyła Ojej, Wychodzę to jest romantyk prima sort bez dwóch zdań. Nie tylko wiersze recytuje, ale i myśli ma niecodzienne. Dobrze, że nie wisi nikomu skarpetek. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 92 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Ojej, Wychodzę to jest romantyk prima sort bez dwóch zdań. Nie tylko wiersze recytuje, ale i myśli ma niecodzienne. Dobrze, że nie wisi nikomu skarpetek. ;] Może jakaś dziewczyna zostawiła u niego biustonosz. Trzeba zapytać? Nie wiem czy podlewać kwiaty, ale jutro ma padać, więc nie podlewam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 92 Napisano 2 godziny temu 20 - stej jeszcze nie ma, a tu ciemno 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Seven napisał: Ojej, Wychodzę to jest romantyk prima sort bez dwóch zdań. Nie tylko wiersze recytuje, ale i myśli ma niecodzienne. Dobrze, że nie wisi nikomu skarpetek. ;] Generalnie to nie wiem za bardzo o co chodzi ale zaczynało się zabawnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu Generalnie to naprawdę pierwszy raz mi to forum wyskoczyło, właściwie wgl pierwszy raz założyłem konto na jakimkolwiek forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Może jakaś dziewczyna zostawiła u niego biustonosz. Trzeba zapytać? Nie wiem czy podlewać kwiaty, ale jutro ma padać, więc nie podlewam Z tego co kojarzę to Miecz zbierał staniki po kochankach z żyrandola. Poczekaj do jutra, na noc nie trzeba podlewać bo będzie chłodno, wilgotno i nic im nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 92 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Grubasek 21i18 napisał: Generalnie to naprawdę pierwszy raz mi to forum wyskoczyło, właściwie wgl pierwszy raz założyłem konto na jakimkolwiek forum Naprawdę? Jakoś ciężko w to uwierzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: 20 - stej jeszcze nie ma, a tu ciemno 🫣 Wy tak serio? Jakiś frajer pożyczył komuś kasę przez neta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Grubasek 21i18 napisał: Generalnie to naprawdę pierwszy raz mi to forum wyskoczyło, właściwie wgl pierwszy raz założyłem konto na jakimkolwiek forum Przysięgnij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 92 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Grubasek 21i18 napisał: Wy tak serio? Jakiś frajer pożyczył komuś kasę przez neta? Tak. 1 minutę temu, Seven napisał: Z tego co kojarzę to Miecz zbierał staniki po kochankach z żyrandola. Poczekaj do jutra, na noc nie trzeba podlewać bo będzie chłodno, wilgotno i nic im nie będzie. Kiedyś u byłego chłopaka zostawiłam srebrny łańcuszek, ale oddał kurierem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 18 Napisano 2 godziny temu Na przerzuty własnej matki i babki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: 20 - stej jeszcze nie ma, a tu ciemno 🫣 Zegary przestawiamy w październiku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Z tego co kojarzę to Miecz zbierał staniki po kochankach z żyrandola. Poczekaj do jutra, na noc nie trzeba podlewać bo będzie chłodno, wilgotno i nic im nie będzie. Ty to wgl ... wie z kąd się urwałeś? Może przestań tyle walić w tyte? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Tak. Kiedyś u byłego chłopaka zostawiłam srebrny łańcuszek, ale oddał kurierem Gdybyś zostawiła majtki to by nie odesłał tylko je nosił w kieszeni ku podnietom. ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Grubasek 21i18 napisał: Ty to wgl ... wie z kąd się urwałeś? Może przestań tyle walić w tyte? A ty też kobietą jesteś sorki za błąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 92 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Zegary przestawiamy w październiku? Tak w ostatni weekend października chyba.. Ech. Zwykle owocami, świeczkami i wyjazdem do ciepłych krajów się ratuje, jak brakuje słońca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Grubasek 21i18 napisał: Ty to wgl ... wie z kąd się urwałeś? Może przestań tyle walić w tyte? Plotka głosi, że ze średniowiecza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu Tutaj same kobiety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 92 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Gdybyś zostawiła majtki to by nie odesłał tylko je nosił w kieszeni ku podnietom. ; p Nigdy jeszcze majtek u kogoś nie zostawiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Tak w ostatni weekend października chyba.. Ech. Zwykle owocami, świeczkami i wyjazdem do ciepłych krajów się ratuje, jak brakuje słońca To trzeba było jechać, tutaj już cieplej nie będzie w tym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach