Seven 11 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy jeszcze majtek u kogoś nie zostawiłam Nie byłaś szalona i spontaniczna? Mnie się zdarzyło specjalnie zostawić gatki coby facet miał radość, i żeby o mnie nieustannie myślał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy jeszcze majtek u kogoś nie zostawiłam To chyba dobrze o tobie świadczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Grubasek 21i18 napisał: Tutaj same kobiety? Tak, jest tylko 7 facetów ogółem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Seven napisał: Przysięgnij. No mówię serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 169 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Grubasek 21i18 napisał: Generalnie to naprawdę pierwszy raz mi to forum wyskoczyło, właściwie wgl pierwszy raz założyłem konto na jakimkolwiek forum A czego szukałeś, że akurat to zapomniane przez wszystkich forum ci wyskoczyło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Tak, jest tylko 7 facetów ogółem. Dobrze wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: A czego szukałeś, że akurat to zapomniane przez wszystkich forum ci wyskoczyło? Bo szukałem problemów na stosunek jak jest trochę za gruby 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: A czego szukałeś, że akurat to zapomniane przez wszystkich forum ci wyskoczyło? Z resztą chyba już mało istotne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 575 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy jeszcze majtek u kogoś nie zostawiłam A na ambonie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu Naprawdę jesteście zabawne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: A czego szukałeś, że akurat to zapomniane przez wszystkich forum ci wyskoczyło? Przewrotna! Dzień dobry! Kolega na erotycznym skarżył się na niedomogi seksualne, że kobieta go nie rozumie, że prawie ze sobą nie śpią. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Grubasek 21i18 napisał: Dobrze wiedzieć No nie wiem. Kobiety szaleją, wyrywają sobie panów niemal siłą ponieważ przypada ich ze trzy na jednego. Trzeba mieć stalowe nerwy żeby sprostać zadaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Przewrotna! Dzień dobry! Kolega na erotycznym skarżył się na niedomogi seksualne, że kobieta go nie rozumie, że prawie ze sobą nie śpią. ;] Yyy nie, że nie rozumie tylko, że mi to przeszkadza i się stresuję tym bólem itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 18 Napisano 2 godziny temu Pokaz to pomożemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 169 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Grubasek 21i18 napisał: Z resztą chyba już mało istotne Szukałeś kół cross i sruuu trafiłeś tuuu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madźka wiązoska 1 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: A na ambonie? Na ambonie stringi wieszam głuptasie 🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Grubasek 21i18 napisał: Yyy nie, że nie rozumie tylko, że mi to przeszkadza i się stresuję tym bólem itd. Nie rozumiesz bo ci przeszkadza. Gdybyś rozumiał to byś z nią porozmawiał i byś zrozumiał. Wtedy byś się nie stresował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu Jezu Święty kobiety i ich teorie spiskowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Nie rozumiesz bo ci przeszkadza. Gdybyś rozumiał to byś z nią porozmawiał i byś zrozumiał. Wtedy byś się nie stresował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 194 Napisano 2 godziny temu 36 minut temu, JestemTuDzisiaj napisał: Kolega się wstydzi. To ja Ci wytłumaczę. 21 długość 18 obwód 6 minut temu, Grubasek 21i18 napisał: Bo szukałem problemów na stosunek jak jest trochę za gruby A jednak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Grubasek 21i18 napisał: Jezu Święty kobiety i ich teorie spiskowe Zaraz ci wszystko kobiety rozpiszą. Ty tylko przyswajaj i się ucz. Nie dyskutuj za bardzo, nie mów że się nie zgadzasz. Kobiety wiedzą lepiej czy masz 18 czy 21 centymetrów w majtkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu Ale już wiem czemu mówicie, że to dawno zapomniane forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Nie rozumiesz bo ci przeszkadza. Gdybyś rozumiał to byś z nią porozmawiał i byś zrozumiał. Wtedy byś się nie stresował. A komuś się w ogóle udało zrozumieć kobietę wątpię . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 169 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Seven napisał: Przewrotna! Dzień dobry! Kolega na erotycznym skarżył się na niedomogi seksualne, że kobieta go nie rozumie, że prawie ze sobą nie śpią. ;] Dzień dobry To bardzo dobrze, że nie śpią. Bzykać się całą noc fiu, fiu, klękajcie narody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Grubasek 21i18 napisał: Źle gadam? Rozmawiałeś z zainteresowaną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu Teraz to ja uciekam się kąpać 🫡 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 18 Napisano 2 godziny temu Już się staruchy z ero podniecily. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Get Out napisał: A komuś się w ogóle udało zrozumieć kobietę wątpię . Drugiej kobiecie? Jej samej? ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Źle gadam? Rozmawiałeś z zainteresowaną? Tak rozmawiałem, ale tu strach przed ciążą z jej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Dzień dobry To bardzo dobrze, że nie śpią. Bzykać się całą noc fiu, fiu, klękajcie narody. Dobrze się masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach