Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 3 godziny temu NVidie powinna mieć korekte 0.886 to ai nawet nie pamięta parametry techniczne mff w tym samym czacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 123 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Już nie pisze listów bo niestety kolega wyszedł z więzienia i nie mam komu jeden wyszedl moze inny jescze jest albo ma jakas odsiadke jeszcze do zaliczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: nie bedzie wiedzial on nie siedzial w kryminale jego strzy tez nie znam ich Majciarz to gwаłciciel, bo lata ci zajmie zanim załapiesz jak cię nazywam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 123 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Majciarz to gwаłciciel, bo lata ci zajmie zanim załapiesz jak cię nazywam znowu cala sala sie smieje tak nasmieszyles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: znowu cala sala sie smieje tak nasmieszyles A mama to cię nie woła majciarzu , bo tatuś jeszcze nie zasnął, czy tutaj dzieci jeszcze szukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 894 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: E tam tylko zerkniemy każda tak mówi a potem jak już zerknie to nie chce się odczepić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 3 godziny temu Kupiłem sobie 3kg udek kurczaka i się zaczynam odzywiac po przeterminowanym Spaghetti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 943 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: każda tak mówi a potem jak już zerknie to nie chce się odczepić Co ja poradzę że ty masz tam nie wiadomo co 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 3 godziny temu 56 minut temu, Onaaaa napisał: Najlepiej mieć kogoś kto kocha i wszystko gra ale ciężko tak. A ślub to tylko papier niepotrzebny. Niektórym i tak nie wystarczy widmo jej mówił papier też by się doczekała pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 894 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Co ja poradzę że ty masz tam nie wiadomo co a do tego przyczepione do takiego faceta jak ja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Niektórym i tak nie wystarczy widmo jej mówił papier też by się doczekała pewnie Najlepiej to na kocią łape siedzieć, bo po tych formalnościach urzędowych zawsze wszystko się psuje dziwnym przypadkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 23 Napisano 2 godziny temu 19 stron i zero próśb o obliczenie BMI na podstawie prącia. Zawodzicie coraz bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Get Out napisał: Najlepiej to na kocią łape siedzieć, bo po tych formalnościach urzędowych zawsze wszystko się psuje dziwnym przypadkiem. Ze mnie romantyk i wolałbym coś normalnego ale to trzeba czuć i być pewnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu Ale mi się chce na słodko a nic nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Ze mnie romantyk i wolałbym coś normalnego ale to trzeba czuć i być pewnym To nie są czasy dla romantyków i chyba nigdy nie były , bo ona się nie naje romantycznymi uniesieniami tak jak biologia jest brutalna i eliminuje słabych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: To nie są czasy dla romantyków i chyba nigdy nie były , bo ona się nie naje romantycznymi uniesieniami tak jak biologia jest brutalna i eliminuje słabych. Ta ale nie widzę powodu z takom anastazje żyć na kociom lape latami jak by wszystko było super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Kupiłem sobie 3kg udek kurczaka i się zaczynam odzywiac po przeterminowanym Spaghetti Ty jesteś przeterminowany od dawna przegrywie za 100 zeta na jedzenie na tydzień Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 943 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ty jesteś przeterminowany od dawna przegrywie za 100 zeta na jedzenie na tydzień Spokojnie 100 zl na dzień wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ty jesteś przeterminowany od dawna przegrywie za 100 zeta na jedzenie na tydzień 50, 100 to z tytoń 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Spokojnie 100 zl na dzień wystarczy Pewnie, przy tych cenach w kraju to normalka dla niektórych Myślałem, że już poszłaś spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Spokojnie 100 zl na dzień wystarczy Dzisiaj wydałem 100 kupiłem 3kg udka kurczaka, 500g buraczki, 1,5kg marchewki, 200g szynki, pączka, jogurt, 200g przyprawy, 4 chleby i 60g tytoniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 943 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Pewnie, przy tych cenach w kraju to normalka dla niektórych Myślałem, że już poszłaś spać Mi idzie około stówki dziennie Nie poszłam bo wygłupiałam sie z synem i gadaliśmy i on dopiero sie położył. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 1 godzinę temu Jeszcze dokupie 6kg udka i zamroze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 943 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Dzisiaj wydałem 100 kupiłem 3kg udka kurczaka, 500g buraczki, 1,5kg marchewki, 200g szynki, pączka, jogurt, 200g przyprawy, 4 chleby i 60g tytoniu I co będziesz robił z buraczkow? I z marchewki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: 50, 100 to z tytoń Weż mnie kużwa nie osłabiaj Leżak, jak Ty żyjesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 1 godzinę temu Nie wiem ale bardziej mi snakuje mięso gdy gotuje zamrozone niż świeże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 943 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Nie wiem ale bardziej mi snakuje mięso gdy gotuje zamrozone niż świeże Zrób sobie marchewkę na słodko do kurczaka i ziemniaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mi idzie około stówki dziennie Nie poszłam bo wygłupiałam sie z synem i gadaliśmy i on dopiero sie położył. Mi tak samo nie ma się co czarować. To spoko i mam nadzieję, że młody się uczy nie włóczy tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: I co będziesz robił z buraczkow? I z marchewki? Zrobię czasem do obiadu, a marchew ugotuje czasem z kurczakiem i zjem, według ai warto oprócz mięsa kurczaka jeść marchew buraczki pomidory i jabłka ze wszystkich owoców i warzyw oraz mix salat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 943 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Mi tak samo nie ma się co czarować. To spoko i mam nadzieję, że młody się uczy nie włóczy tylko. Ty palisz to jeszcze wiecej wydasz. Po nocach sie nie włóczy ale ogólnie mało co sie uczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach