Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC Plus

Ameryka ma poważny problem...

Polecane posty

Przed chwilą, pedo eunuch napisał:

hahaha, chyba u ciebie było, jeżeli uważasz taki wyświechtany zwrot za cokolwiek unikalnego, roftl.

Tu chodzi o kontekst. Zreszto jak zawsze na kafe i z Magdaleno. Nie chcę mi się tłumaczyć niekumatym.

Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał:

Bo jest corka prezydenta i występuje publicznie. Chyba w psi patrol jej nie ubiorą. Wizerunek wszystkich dzieci powinien być chroniony włączając media społecznościowe i dzieci januszy. 

Kojarzysz Rodzinę Addamsów? Dla mnie oni robią z niej połączenie Wednesday z Pugsleyem. Ale ja sie na tym nie znam. Ok.

Przed chwilą, Bob Guccione napisał:

Kojarzysz Rodzinę Addamsów? Dla mnie oni robią z niej połączenie Wednesday z Pugsleyem. Ale ja sie na tym nie znam. Ok.

Nom dokładnie. Nie znasz się. Ewidentnie. 

• Haha 1

Fetyszyzacja i idealizacja oraz fanowanie jak taka huba budzi we mnie odrazę ale czasem pomaga zależy czy walczysz o coś ważniejszego niż miękki UJ złamany albo gumowa pusia huh 🤔chyba se lepiej coś mądrego poczytać 

5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

On chyba nie miał na myśli niczego stricte pedo, to raczej była aluzja, pod wpływem dezinformacji, do rzekomej nauki masturbacji w nowym przedmiocie. Tak mi się przynajmniej wydaje.

Domyślam się. Dlatego uwazam, ze powinien czasem pomyśleć. 

1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Nom dokładnie. Nie znasz się. Ewidentnie. 

Dobra. 

5 minut temu, Bob Guccione napisał:

Piszę o Wielkim Bu. Mniej więcej taki nick.

A, to nie widziałem tego i nie wiem o co cho. Acz pewnie troling.

5 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Tu chodzi o kontekst. Zreszto jak zawsze na kafe i z Magdaleno. Nie chcę mi się tłumaczyć niekumatym.

ojoj, ktoś mi zabrał mój lofciany zwrocik, płaku płaku płak.

ojoj, ktoś mi zabrał mój lofciany zwrocik, płaku płaku płak.

Nie przeżywaj krasnal. Nie masz tego. Kumaty zrozumie zyeb będzie zachowywał się jak ty. Proste. No bajojajo

Wednesday fajna jest, w necie każda może se taka być tak jak i biznesmenem handlującymi wieżowcami w Amerika któremu żonka zdechła iksde heszke w meszke jou jou madafaka 

1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Nie przeżywaj krasnal. Nie masz tego. Kumaty zrozumie zyeb będzie zachowywał się jak ty. Proste. No bajojajo

twoja definicja kumatości jest pewnie równie zabawna, co kolejny odcinek telenoweli o płaskiej ziemi.

• Haha 1

1 minutę temu, pedo eunuch napisał:

twoja definicja kumatości jest pewnie równie zabawna, co kolejny odcinek telenoweli o płaskiej ziemi.

Koło chùia mi latają twoje wnioski krasnal. Odbij jak mówi klasyk bo nudzisz. 

2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Koło chùia mi latają twoje wnioski krasnal. Odbij jak mówi klasyk bo nudzisz. 

cóż, w twoim przypadku akurat ziobro zdziwienia. 

cóż, w twoim przypadku akurat ziobro zdziwienia. 

No mnie też nie dziwi ze ciekawsze wymiany myśli można mieć tutaj ze schizofrenikami i ludźmi przez ogol uważanymi za zwyroli. Nie pisz do mnie krasnal ok? Umawiamy się tak

23 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

No mnie też nie dziwi ze ciekawsze wymiany myśli można mieć tutaj ze schizofrenikami i ludźmi przez ogol uważanymi za zwyroli. Nie pisz do mnie krasnal ok? Umawiamy się tak

najpierw bajeczka o płaskiej ziemi, teraz stawianie jakichś totalnych upośli z marginesu - w roli ciekawych rozmówców. z niecierpliwością czekam na finał, pewnie dowiemy się, że grawitacja to też fake news i że wszyscy głupi są mądrzy, a mądrzy głupi.

2 godziny temu, Bob Guccione napisał:

Jeszcze w temacie dzieci się wypowiem. Pewnie większość osób czytała jak skrytykowałem tu córkę Nawrockiego. Głównie jej udział w zyciu publicznym. Ale tez skrytykowałem jej wygląd, spodziewałem sie negatywnej reakcji i oczywiście doczekałem się jej natychmiast. Natomiast dzis, w momencie gdy jeden z prawicowych obrońców narodu, itd zrobił uwagę o zmasturbowaniu dziecka, cisza. Nie wiem co na ten temat sadzic...To są fakty. Oceniam tylko fakty. 

a co cie dziwi ? od pisiorow wymagasz zdecydowanie za duzo a zdenerwuj ich kiedys to zoabczyc co naprawde mysla 😄

2 godziny temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Też wyłudzasz od ubogich bo są p3dofilami?

to manipulacja oni nie wyludzili od ped.ofila tylko przy pomocy ped.fila od miasta. ten chlop siedzial w wiezieniu nigdy by nie kupil mieszkania bo nie mial za co wiec nawrocki dal mu kase zeby kupil mieszkanie ktore pozniej mu fikcyjnie sprzedal. pedzio byl tylko słupem w calej transakcji ale pisiory wola narracje ze jak ukradla pedziowi to nic takiego. ukradl miastu gdansk a w tym areszcie kumpele jego z ustawek wyludzili tak kilkanascie mieszkan przy pomocy wiezniow niektorych zmuszajac do fikcyjnej sprzedazy. jeden z kolegow nawrockiego 6 lat dostal za te wyludzenia

• Like 1

nie dosc ze nie mial za co kupic to siedzial w wiezieniu a jakby wyszedl to gransk i tak by musial zapewnic mieszkanie wiec on nie mial potrzeby go kupowac ani kasy ani rozumu zeby to zrobic. byl slupem cwaniaka ktory laduje co godzine jakies prochy na dziaslo

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

to manipulacja oni nie wyludzili od ped.ofila tylko przy pomocy ped.fila od miasta. ten chlop siedzial w wiezieniu nigdy by nie kupil mieszkania bo nie mial za co wiec nawrocki dal mu kase zeby kupil mieszkanie ktore pozniej mu fikcyjnie sprzedal. pedzio byl tylko słupem w calej transakcji ale pisiory wola narracje ze jak ukradla pedziowi to nic takiego. ukradl miastu gdansk a w tym areszcie kumpele jego z ustawek wyludzili tak kilkanascie mieszkan przy pomocy wiezniow niektorych zmuszajac do fikcyjnej sprzedazy. jeden z kolegow nawrockiego 6 lat dostal za te wyludzenia

Generalnie wstyd by było mieć takiego sąsiada na drugim końcu ulicy, a tu niektórzy są dumni że facet jest reprezentantem całej Polski. Monty Python by tego absurdu nie wymyślił.

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

ja jestem ciekaw jak on sie bedzie zachowywal jak kiedys nie bedzie mogl przez pare godzin wziac prochów wtedy pokaze prawdziwe oblicze 😄

to w koncu maja brac prochy czy nie brac i byc choru i bic libedow a on ucieka?

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Generalnie wstyd by było mieć takiego sąsiada na drugim końcu ulicy, a tu niektórzy są dumni że facet jest reprezentantem całej Polski. Monty Python by tego absurdu nie wymyślił.

no oni sobie zaraz beda racjonalizowac jak w usnietym temacie ze wlaczy z nalogiem 😄

tak od 10 lat walczy z nalogiem biorac 10x wieksze dawki nikotyny niz w papierosach 😄

moze kokaina walczy z nalogiem nikotynowym 😄 ?

ma cos ustalic w ogole po narkotykach czy zamach stanu robisz libed huh to sa powazne sprawy

Edytowano przez Fekalio Gonzalez

dobrze ze nie walczy z jakims sexoholizmem bo moglby tam konia walic 😄

delegacje 200 panstw a chlop nie moze ustac i wali prochy na dziaslo  bez krepacji 😄 chociaz mialby opdrobine rozumu i wyszedl do toalety etc. ale on pewnie czuje nagla potrzebe i musi juz zaraz 

Edytowano przez libed from kafeteria

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

no oni sobie zaraz beda racjonalizowac jak w usnietym temacie ze wlaczy z nalogiem 😄

tak od 10 lat walczy z nalogiem biorac 10x wieksze dawki nikotyny niz w papierosach 😄

moze kokaina walczy z nalogiem nikotynowym 😄 ?

Rym Cym racjonalizuje twierdząc, że to wszystko sowieckiej metody i spisek żeby go oczernić. 

Taki był idealny, że pierwszy raz w historii musieli źli ludzie dorobić niewinnemu mężowi stanu gębę gangusa, wyłudzacza, bojówkarza i uzależnionego prymitywa 🙂

2 minuty temu, Fekalio Gonzalez napisał:

to w koncu maja brac prochy czy nie brac i byc choru i bic libedow a on ucieka?

maja ale w 38 milionowym kraju mozna wybrac reprezentanta ktory nie jest cpunem z jak juz jest to niech bierze prochy tak zeby nie trafiac na czolowki portali i byc posmiewiskiem. na pewno niejeden z tych ludzi tam jest alkusem ma raka czy na cos choruje a jednak reszta nie wyciaga np. jakis cukrzyk strzykawki i nie daje sobie w żylę. 

cukrzuyce tam na pewno ma wiele osob mogliby rozpiąc koszule czy podciagnac rekaw i sobie zaaplikwoac zastrzyk a caly swiat by sie zastanawial czy to insulina czy heroina :d ale maja tyle rozumu ze jednak tego nie robia publicznie 😄

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Rym Cym racjonalizuje twierdząc, że to wszystko sowieckiej metody i spisek żeby go oczernić. 

Taki był idealny, że pierwszy raz w historii musieli źli ludzie dorobić niewinnemu mężowi stanu gębę gangusa, wyłudzacza, bojówkarza i uzależnionego prymitywa 🙂

tak specjalnie zainstalowali ukryte kamety zeby nagrac jak daje w dziaslo 😄

jutro moze napisze ze reszta tez daje bo to modne na salonach ale ich nie pokazuja 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się