Lilpedziowy 0 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Bo ty nie jesteś ułomny a bicu jest i to jest różnica. Dėbil może pieprzyc glupoty a inteligentny nie. Poza tym jaki przykład dajesz dziecku jako ojciec gdy krytykujesz inne dzieci? Choroby chodzą po ludziach w każdej chwili twoja corka też może zostać kaleka badz szrekiem po sterydach i co wtedy? Będzie Ci miko gdy inny stary powie ze grube i brzydkie toto? Widzę że do dzisiaj masz ból że nazwałem cię starą i brzydką, mimo że tylko powtórzyłem co o sobie pisałaś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Lilpedziowy napisał: Widzę że do dzisiaj masz ból że nazwałem cię starą i brzydką, mimo że tylko powtórzyłem co o sobie pisałaś xD ? Whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 132 Napisano 3 godziny temu w siatke powinni zlapac narkomana i do psychiatryka na leczenie. ciekawe co on zrobi jak pojedzie do jakiegis panstwa gdzie za prochy jest kara sm.ierci ostanio czytalem ze jakas laska w dubaju dostala 25 lat wiezienia bo na bucie miala odrobine marichuany mniejsza niz ziarnko cukru wykryja go skanery i go zostawia z lochu w jakims dzikim kraju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 132 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Lilpedziowy napisał: Widzę że do dzisiaj masz ból że nazwałem cię starą i brzydką, mimo że tylko powtórzyłem co o sobie pisałaś xD dac ci autograf bo to juz chyba z 5 nick na moja czesc twoj grubasku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilpedziowy 0 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, libed from kafeteria napisał: dac ci autograf bo to juz chyba z 5 nick na moja czesc twoj grubasku Pierwszy, nie schlebiają sobie. Nie miałem pomysłu na nick 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 132 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lilpedziowy napisał: Pierwszy, nie schlebiają sobie. Nie miałem pomysłu na nick 🥱 ciesze sie ze jestem twoja pierwsza inspiracja jak nie masz pomyslu moze ci podpowiem kolejne nicki : -świnka -chrum chrum -porky -piggy -knurek jeszcze chcesz jakies pomysly ? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilpedziowy 0 Napisano 2 godziny temu 25 minut temu, libed from kafeteria napisał: ciesze sie ze jestem twoja pierwsza inspiracja jak nie masz pomyslu moze ci podpowiem kolejne nicki : -świnka -chrum chrum -porky -piggy -knurek jeszcze chcesz jakies pomysly ? Rogacz krejze 2025 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 132 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lilpedziowy napisał: Rogacz krejze 2025 ciezko zebys byl rogaczem skoro sie wysypales ze ostatni raz calowales 20 latke ktora upiles wczesniej czyli to pewnie bylo z 15 lat temu i jeszcze miales pretensje ze 20 latka chcial a teraz stare baby nie chca moze wez sobie nick: - zbieram na nowe żeby i paste taki nick moze odmienic twoj los Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilpedziowy 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: calowales 20 latke ktora upiles wczesniej XD srogie piguły milordzie poza tym to nick dla ciebie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 132 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Lilpedziowy napisał: XD srogie piguły milordzie poza tym to nick dla ciebie xD ja nie kibol sutener zebym cos wciagal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 1 godzinę temu To bicu ten lilped? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 132 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: To bicu ten lilped? no ryjek wysmarowany truflami go zawsze zdradza Edytowano 1 godzinę temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: no ryjek wysmarowany truflami go zawsze zdradza On się zrobił strasznie butny i wredny bo kiedyś był takim incelem typowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 132 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: On się zrobił strasznie butny i wredny bo kiedyś był takim incelem typowym. i tak i nie kiedys na jednym nicku byl simpem jak piszesz a na innym zachowywal sie jak teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 132 Napisano 1 godzinę temu on potrafi z jednego nicku wyzywac jakas babe a z drugiego pisac do niej i sie przymilac dobrze poka go nazwala borderem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 1 godzinę temu No z bagnem tak mial. Raz jej słodził a raz kopa w łeb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 132 Napisano 1 godzinę temu blokade ma za pisanie zwyrolskich tekstów o dzieciach to zalozyl nowy nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 1 godzinę temu To było oblesne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 132 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: No z bagnem tak mial. Raz jej słodził a raz kopa w łeb. ta sama choroba co u magdy co 5min im sie klepka przestawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 132 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: To było oblesne chcial isc sladami widmoka i byc w ten sam sposob zabawny co on Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: ta sama choroba co u magdy co 5min im sie klepka przestawia Magda to raczej perfidna niż niekumata. To też typowa zagrywka udawac że się nie wie o czym mowa i ignorować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: chcial isc sladami widmoka i byc w ten sam sposob zabawny co on On ma swoje dewiacje i nie musi nikogo naśladować xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 132 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: On ma swoje dewiacje i nie musi nikogo naśladować xD mozliwe pewnie niebawem bedzie swietowal 20 lecie ostatniego calowania sie z dziewczyna to od tej frustracji musi sie gdzies wyladowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: mozliwe pewnie niebawem bedzie swietowal 20 lecie ostatniego calowania sie z dziewczyna to od tej frustracji musi sie gdzies wyladowac Bicu to czad. Sam tak twierdził wielokrotnie więc powinien świętować codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 132 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Bicu to czad. Sam tak twierdził wielokrotnie więc powinien świętować codziennie. no ulalo mu sie kilka dni temu ze stare baby go nie chca a jak mial 20 lat to "mial slimaka" z 20 latka dlatego uwaza ze lepsze 20tki od tych starych moze jak wybije dwudziesta rocznica ostatniego pocalunku to zmadrzeje powinien pdoac date to jakas impreze by mu sie zrobilo na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: no ulalo mu sie kilka dni temu ze stare baby go nie chca a jak mial 20 lat to "mial slimaka" z 20 latka dlatego uwaza ze lepsze 20tki od tych starych moze jak wybije dwudziesta rocznica ostatniego pocalunku to zmadrzeje powinien pdoac date to jakas impreze by mu sie zrobilo na forum 20 lat temu to miał 10. Coś tu jest krindzowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 132 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: 20 lat temu to miał 10. Coś tu jest krindzowe nie wiem ile lat temu to bylo zartuje on tylko pisal ze jak mial 20 lat moim zdaniem on bedzie w wieku lezaka wiec dwudziestolecie blisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 52 minuty temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: nie wiem ile lat temu to bylo zartuje on tylko pisal ze jak mial 20 lat moim zdaniem on bedzie w wieku lezaka wiec dwudziestolecie blisko 27 miał niedawno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 52 minuty temu A może to było dawno nie wiem xD moja czasoprzestrzeń przebiega inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 132 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: 27 miał niedawno nie sadze ale kto go tam wie 27 latek by nie simpowal do 35 latek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach