libed from kafeteria 132 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: 27 miał niedawno no moze na kowbojkach w 2015 mial 27 urodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: no moze na kowbojkach w 2015 mial 27 urodziny A on tam był? Ja nic nie pamietam. Bez kitu. Nie zapamiętuje wielu faktów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilpedziowy 0 Napisano 3 godziny temu 27 minut temu, libed from kafeteria napisał: on potrafi z jednego nicku wyzywac jakas babe a z drugiego pisac do niej i sie przymilac dobrze poka go nazwala borderem Gdzie kiedy kogo Dowody poproszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Lilpedziowy napisał: Gdzie kiedy kogo Dowody poproszę To ile masz lat cycu? Przypomnij bom stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilpedziowy 0 Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: No z bagnem tak mial. Raz jej słodził a raz kopa w łeb. Parę razy się zdarzyło jak mnie wkurzyła ale żadnych specjalnych ników nie zakładałem do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilpedziowy 0 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, libed from kafeteria napisał: no moze na kowbojkach w 2015 mial 27 urodziny Nigdy nie byłem na żadnych kowbojkach Macie swoje przemyślenia to się nimi dzielcie będę mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilpedziowy 0 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: To ile masz lat cycu? Przypomnij bom stara Bardzo dużooo starszy nawet od ciebie 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 3 godziny temu A wyebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach