Śliwka w Polonezie 444 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale teraz byś znokautował przeciwnika a ja grzeczna bym była jak zawsze Jak tam placki? Smakowały? Teraz pewnie by znokautował przeciwnika tekstem o gwałconej mamie, ty byś przypaliła głupa, a rano byście twierdzili, że jesteście fajni. Mhm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 286 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Haha nie potwierdzenie ani nie zaprzecze ale jakby sie ktoś pytał to ja anioł nic nie ogladam bo mam triche roboty w domu i sprzątam. No tak ale pogawędki że mną ważniejsze, bo robotę można wykonać jak udam się na spoczynek. Tak też mówię do ludzi , że anioła spotkałem i robi co chce że mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 286 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Teraz pewnie by znokautował przeciwnika tekstem o gwałconej mamie, ty byś przypaliła głupa, a rano byście twierdzili, że jesteście fajni. Mhm. Nie masz tam bliższego w rodzinie masturbować, albo znajomych sobie znajdź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 444 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Get Out napisał: Nie masz tam bliższego w rodzinie masturbować, albo znajomych sobie znajdź. Jesteś na publicznym forum. Idź na priv jak sam zalecasz innym. A jak lasia cukruje prymitywom od gwałtów na mamach to raczej może liczyć na komentarz Edytowano 2 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: No tak ale pogawędki że mną ważniejsze, bo robotę można wykonać jak udam się na spoczynek. Tak też mówię do ludzi , że anioła spotkałem i robi co chce że mną Tak ważniejsze ale też ogarniamy trochę naukę więc wszystko naraz że ja? Mi sie wydaje że ty mnie srednio słuchasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 286 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jesteś na publicznym forum. Idź na priv jak sam zalecasz innym. A jak lasia cukruje prymitywom od gwałtów na mamach to raczej może liczyć na komentarz Po co ci to i później będziesz płakał jak dostaniesz po duрie masturbatorze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Teraz pewnie by znokautował przeciwnika tekstem o gwałconej mamie, ty byś przypaliła głupa, a rano byście twierdzili, że jesteście fajni. Mhm. Ale nie znokautował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 444 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale nie znokautował. Jego zdaniem już tu nie raz tak znokautował, ostatnio 2 dni temu Może lubisz historie o mamach, tatach, wannach i dzieciach albo gwałtach. Inaczej miałabyś odruch wymiotny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 286 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak ważniejsze ale też ogarniamy trochę naukę więc wszystko naraz że ja? Mi sie wydaje że ty mnie srednio słuchasz No ale słucham co mówisz i wystarczy Twoja smutna mina aby mnie zmobilizować i wtedy trzymam fason. Jaki przedmiot to ja to rozwiąże ,bo się dobrze uczyłem chociaż wcale się nie uczyłem , a Wy będziecie się bawić z tym zadaniem do rana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 286 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Jego zdaniem już tu nie raz tak znokautował, ostatnio 2 dni temu Może lubisz historie o mamach, tatach, wannach i dzieciach albo gwałtach. Inaczej miałabyś odruch wymiotny. Odruсh wymiotny to ty wzbudzasz wśród ludzi , bo wiecznie się narzucasz i nie potrafisz , normalnie rozmawiać bez prowokacji . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Get Out napisał: No ale słucham co mówisz i wystarczy Twoja smutna mina aby mnie zmobilizować i wtedy trzymam fason. Jaki przedmiot to ja to rozwiąże ,bo się dobrze uczyłem chociaż wcale się nie uczyłem , a Wy będziecie się bawić z tym zadaniem do rana. No i dobrze bo trzeba mnie słuchać bo ja ci dobrze życzę Zadanie to odpisze z internetu i po problemie. Musi sie nauczyć 100 słówek z angielskiego i lekturę miał przeczytać ale oczywiście nie przeczytał i musialam przeczytać strszczenie i mu opowiedzieć. Ale masz racje do rana nam to zajmie juz to widzę 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 286 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: No i dobrze bo trzeba mnie słuchać bo ja ci dobrze życzę Zadanie to odpisze z internetu i po problemie. Musi sie nauczyć 100 słówek z angielskiego i lekturę miał przeczytać ale oczywiście nie przeczytał i musialam przeczytać strszczenie i mu opowiedzieć. Ale masz racje do rana nam to zajmie juz to widzę 🫣 Do rana zejdzie to przerażające , ale Twoja cierpliwość przyniesie rezultaty jutro . Liczę też na cierpliwość w kwestii słuchania Cię , bo od małego miałem problemy podporządkować się i karkołomne zadanie by Cię czekało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Get Out napisał: Do rana zejdzie to przerażające , ale Twoja cierpliwość przyniesie rezultaty jutro . Liczę też na cierpliwość w kwestii słuchania Cię , bo od małego miałem problemy podporządkować się i karkołomne zadanie by Cię czekało. Noe no trochę żartuje bo wiadomo że nie będziemy sie uczyć całą noc ale ostatnio jego nic nie da sie nauczyć więc niech chociaz ściągę napisze Z tobą to bym miała gorsze zadanie jeszcze i obawiam sie że musiałabym caly czas pić melisę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 286 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Noe no trochę żartuje bo wiadomo że nie będziemy sie uczyć całą noc ale ostatnio jego nic nie da sie nauczyć więc niech chociaz ściągę napisze Z tobą to bym miała gorsze zadanie jeszcze i obawiam sie że musiałabym caly czas pić melisę Albo smutne miny robić żeby mnie złamać i na każdego można znaleźć sposób.Można mnie przekupić dobrym jedzeniem i zresztą jesteś kobietą więc powinnaś mieć swoje sposoby . Zakochany jest to nie nauka mu w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 286 Napisano 1 godzinę temu A melisa uzależnia to jeszcze gorzej byś popadła w nałóg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Out napisał: A melisa uzależnia to jeszcze gorzej byś popadła w nałóg. Ale to chyba dość zdrowy nałóg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Get Out napisał: Albo smutne miny robić żeby mnie złamać i na każdego można znaleźć sposób.Można mnie przekupić dobrym jedzeniem i zresztą jesteś kobietą więc powinnaś mieć swoje sposoby . Zakochany jest to nie nauka mu w głowie Najłatwiej powiedzieć jesteś kobietą to wiesz a właśnie nic nie wiem no dobra będę płakać tak będzie najszybszy efekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 286 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Ale to chyba dość zdrowy nałóg Lepsza walerina albo kozłek lekarski , a najlepiej to zapobiegać żebyś nie musiała tego spożywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 286 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Najłatwiej powiedzieć jesteś kobietą to wiesz a właśnie nic nie wiem no dobra będę płakać tak będzie najszybszy efekt Płacz nie bardzo mi się podoba , bo jestem bezradny wtedy . Oburzające że kobieta nic nie wymyśli i ja się muszę fatygować żeby coś wymyślić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Lepsza walerina albo kozłek lekarski , a najlepiej to zapobiegać żebyś nie musiała tego spożywać. Może rumianek albo mniszek lekarski żeby tego nie spożywać to trzeba mężczyznę złapać i buzie mu zakleić by nie mógł zdenerwować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Get Out napisał: Płacz nie bardzo mi się podoba , bo jestem bezradny wtedy . Oburzające że kobieta nic nie wymyśli i ja się muszę fatygować żeby coś wymyślić. O to chodzi byś był bezradny bo wtedy będziesz myślał że mi sie krzywda dzieje i zrobisz ci będę chciala Niestety to jest oburzające ale jak widzisz nie umiem zmyślać i coś wymyślać wiec ty musisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 286 Napisano 55 minut temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Może rumianek albo mniszek lekarski żeby tego nie spożywać to trzeba mężczyznę złapać i buzie mu zakleić by nie mógł zdenerwować To na co inne jest i nie chciałbym Cię faszerować ziołami. Ustami zakleić to mi się podoba jak za dużo gadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 286 Napisano 50 minut temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: O to chodzi byś był bezradny bo wtedy będziesz myślał że mi sie krzywda dzieje i zrobisz ci będę chciala Niestety to jest oburzające ale jak widzisz nie umiem zmyślać i coś wymyślać wiec ty musisz Tak namotałaś , że na mojej głowie wszystko będzie , to będę nagradzania oczekiwał, a do bezradności nie dopuszczał , bo śmiesznie bym wyglądał w takiej pozycji . Dobranoc Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 45 minut temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Tak namotałaś , że na mojej głowie wszystko będzie , to będę nagradzania oczekiwał, a do bezradności nie dopuszczał , bo śmiesznie bym wyglądał w takiej pozycji . Dobranoc Magi Rzeczywiście trochę namotałam ale kreci mi sie w głowie i wszystko wiruję dobranoc i miłej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach