250GodzinTak 116 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, die_toten_hosen napisał: Ta dziewczyna z nerwicy jest taka slodka z twarzy i ma talent do pisania, i rysuje sobie i jeszcze z rodzocami mieszka, bo ostatnio ja do kosciola zmuszali i uciekla. I ma tez CHAD i bierze leki Która dziewczyna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 23 Napisano 5 godzin temu 29 minut temu, selkie napisał: Już zapowiedział, że będzie dalej nękał obleśnie tę użytkowniczkę ze zdjęciem, więc trzymaj tam rękę na pulsie w kwestii bana dla zboka. Zgłoszę go jak tylko go zobaczę z adnotacja co robi z tymi zdjęciami;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 19 Napisano 5 godzin temu 12 godzin temu, Baba napisał: No. Szczególnie po 20 latach małżeństwa Planujesz rozwód bo mąż ci się zestarzał, zbrzydł, zgarbił i słabo widzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: No. Szczególnie po 20 latach małżeństwa Mówią, że po 5 latach to już z górki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 19 Napisano 5 godzin temu Przewrotna? Ty już wiesz co! : p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1057 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, aphex_twin napisał: Zgłoszę go jak tylko go zobaczę z adnotacja co robi z tymi zdjęciami;) Widziałaś, co on tu do mnie wypisywał ostatnio? To się do cytowania nie nadaje. Leżak to jest przy nim normals. Także nie można pozwolić, żeby robił to kobietom z takiego forum jak nerwica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 23 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, die_toten_hosen napisał: I wydaje sie byc taka filigranowa, widzialem na zdj jakie krotkie paluszki ma, tylko boje sie ze sa takie krotkie bo jest albo gruba albo karlica To chyba twoj najmniejszy problem jaka ona jest watpie żeby miało to dla niej znaczenie co ma o niej do powiedzenia wiecznie pijany kierowca TIRa wrzucający na fora brudne prezerwatywy. Zwłaszcza jak sie dowie o powyższym + ze kradniesz jej foty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 23 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, selkie napisał: Widziałaś, co on tu do mnie wypisywał ostatnio? To się do cytowania nie nadaje. Leżak to jest przy nim normals. Także nie można pozwolić, żeby robił to kobietom z takiego forum jak nerwica. To zgłoszę go oni go dość skutecznie usuwają skoro na pare dni daje sobie spokoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 19 Napisano 5 godzin temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Mówią, że po 5 latach to już z górki A po kolejnych pięciu pod górkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 179 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Planujesz rozwód bo mąż ci się zestarzał, zbrzydł, zgarbił i słabo widzi? W życiu Romana! Rząd obiecał jakiegoś tysiaka dla par z 50 letnim stażem Słaby wzrok u faceta to zaleta. Nie widzi moich niedoskonałości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 179 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Seven napisał: Przewrotna? Ty już wiesz co! : p Co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1057 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, aphex_twin napisał: To zgłoszę go oni go dość skutecznie usuwają skoro na pare dni daje sobie spokoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 23 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, selkie napisał: Widziałaś, co on tu do mnie wypisywał ostatnio? To się do cytowania nie nadaje. Leżak to jest przy nim normals. Także nie można pozwolić, żeby robił to kobietom z takiego forum jak nerwica. Nie widziałam ale nie chce wiedzieć znając tego ohydziarza. Nikt mnie w zyciu tak nie obrzydził jak on. Nic dziwnego ze nawet tutki zwiewają Edytowano 5 godzin temu przez aphex_twin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1057 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, aphex_twin napisał: Nie widziałam ale nie chce wiedzieć znając tego ohydziarza. Nikt mnie w zyciu tak nie obrzydził jak on Przyznam, że mnie też nie przechodzi przez palce powtórzenie tych tekstów. Degenerat ostatni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 19 Napisano 5 godzin temu 12 godzin temu, Baba napisał: W życiu Romana! Rząd obiecał jakiegoś tysiaka dla par z 50 letnim stażem Słaby wzrok u faceta to zaleta. Nie widzi moich niedoskonałości Acha... czyli łączy cię z małżonkiem biznes... No to ładne kwiatki. Żart. Z tym wzrokiem to śmieszne rzeczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 23 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, selkie napisał: Przyznam, że mnie też nie przechodzi przez palce powtórzenie tych tekstów. Degenerat ostatni. Na szczęcie chyba zabrali mu prawko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 19 Napisano 5 godzin temu 12 godzin temu, Baba napisał: Co? Podpuszczasz. To. Idę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Seven napisał: A po kolejnych pięciu pod górkę. Brat mojego dziadka, w tym roku będzie obchodził 70 lat pożycia małżeńskiego. Skończył 95 lat, ciocia 94. Będzie msza i spotkanie z rodziną, a rodzina jest spora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1057 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, aphex_twin napisał: Na szczęcie chyba zabrali mu prawko Oby. Pijak zdegenerowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Podpuszczasz. To. Idę. Gdzie się wybierasz? Szukać Szynszylę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 19 Napisano 5 godzin temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Brat mojego dziadka, w tym roku będzie obchodził 70 lat pożycia małżeńskiego. Skończył 95 lat, ciocia 94. Będzie msza i spotkanie z rodziną, a rodzina jest spora Wtedy były inne czasy i inne myślenie ludzi. Teraz się wszystko popierniczyło i bywają małżeństwa, które trwają tydzień, miesiąc, rok i cześć. Bo muchy w nosie itp. Narazie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 179 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Podpuszczasz. To. Idę. Jak? Czym? Kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 19 Napisano 5 godzin temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Gdzie się wybierasz? Szukać Szynszylę? Podjadę nad morze - odszukam tego i owego. Wprzódy ciebie na kawkię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 19 Napisano 5 godzin temu 12 godzin temu, Baba napisał: Jak? Czym? Kogo? Jasssne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Wtedy były inne czasy i inne myślenie ludzi. Teraz się wszystko popierniczyło i bywają małżeństwa, które trwają tydzień, miesiąc, rok i cześć. Bo muchy w nosie itp. Narazie. Do przeczytania i nie napisze Ci żegnam ozięble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 19 Napisano 5 godzin temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Do przeczytania i nie napisze Ci żegnam ozięble Żegnam czule i namiętnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Podjadę nad morze - odszukam tego i owego. Wprzódy ciebie na kawkię. Będę nad morzem w październiku, więc nie zbadane są losy ludzkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 6 Napisano 5 godzin temu 52 minuty temu, die_toten_hosen napisał: Pamietam, ale to bylo przesmiewczo, a selki mia pisala ze jestem obrzydliwy i gorszy nic lezak. A Ty sie zgodzisz Elcia? Oblech jesteś bierz leki i nie pij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 120 Napisano 5 godzin temu Ten kult Szynszyli się już robi niesmaczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach