aphex_twin 41 Napisano 4 godziny temu Ale choj wie dopóki sam zainteresowany sie nie wypowie. Są tacy co lubia z coś ‚złapać’ i to tez są fakty🫨 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 768 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Ale bardziej ziemniaki niż makarony i pieczywo Moja babcia była z Kresów i nam zawsze blin nasmażyła tak samo jak ta z klanu. Po wakacjach było mnie kilka kilo więcej, od razu na dietę przechodziłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 123 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Twoje zainteresowanie mężem Magdy zaczyna zajeżdżać obsesja. Jak to było z ta belka w oku? Może chce go poznać, bo ten jej tutaj nabyty już się jej znudził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 132 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Moja babcia była z Kresów i nam zawsze blin nasmażyła tak samo jak ta z klanu. Po wakacjach było mnie kilka kilo więcej, od razu na dietę przechodziłam Babcia z klanu robiła pielmieni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 41 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Nie znałam tego słowa. Mój mąż zdecydowanie mnie tak postrzega przy swojej wadzie wzroku Bo to ponglish 🫣 no ma to plusy i minusy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 132 Napisano 4 godziny temu Muszę zadbać o swoje krągłości. Idę gnieść ciasto na polskom pitce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 41 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: Twoje zainteresowanie mężem Magdy zaczyna zajeżdżać obsesja. Jak to było z ta belka w oku? Kochana ledwo przyszłaś i aferę kręcisz. Usiądź napij sie herbatki i opowiedz co tam w firmie / na siłowni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 768 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, aphex_twin napisał: Kochana ledwo przyszłaś i aferę kręcisz. Usiądź napij sie herbatki i opowiedz co tam w firmie / na siłowni Właśnie siedzę na siłowni. Trafilas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1595 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, aphex_twin napisał: Mysle ze kobietom to może sie trochę tak wydawać bo kobiety trochę inaczej wg mnie oceniają atrakcyjność i ja mam tak np ze cechy niezwiązane z wyglądem wpływają na odbior wygladu faceci to czysci wzrokowcy którzy dodatkowo widza całokształt ze zblurowanymi detalami mam wrażenie. Tez myslaalm ze są wzniośli ale potem widzisz takiego nerda typowego który ślini sie do dmuchanej blond lali zamiast do nerdzicy Tak, ale każdy chce mieć jak najatrakcyjniejszego partnera, choć kobiety właśnie trochę inaczej ta atrakcyjność pojmują. No ale tych super atrakcyjnych to wszystkim nie starczy więc ludzie parują się tak jak się im udaje i wcale to nie oznacza braku miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 41 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Muszę zadbać o swoje krągłości. Idę gnieść ciasto na polskom pitce. Nom. Zazdro. A ja mam w lodowce keczup stara cytrynę i zeschnięty szczypiorek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 41 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Właśnie siedzę na siłowni. Trafilas To opowiadaj jakie ciacha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 44 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Właśnie siedzę na siłowni. Trafilas Fajne ćwiczenia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 537 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Qwerty88 napisał: Twoje zainteresowanie mężem Magdy zaczyna zajeżdżać obsesja. Jak to było z ta belka w oku? 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Ja pracuje i nie żyje na koszt innych A dziś oddaje ciosy za chamstwo i gnój. Nie będzie zmiluj i udawania ofiary. Co za podła intrygantka i manipulantka. Teraz się naprawdę się nie dziwię, że nikt realnie ją nie chciał, tylko w końcu ktoś na erotycznym forum po rozwodzie, narzekający na pierwszą żonę - Dostrzegł rudą i trafiło się jej jak ślepej kurze ziarenko. Facet, który wyzywa ludzi od psychicznych, naśmiewa się z córki Prezydenta, wyśmiewa płaski tyłek pozyskanej żony nr 2,cktóra śpi do południa i hejtuje mnie non stop. Bo tak rzucił los, że zawsze zazdrościła, że ktoś ma lepiej od niej Na tym forum wkrótce nikogo nie będzie, bo ludzie lubią spokój, a nie ogon w postaci wariatki latającej za ludźmi i jej staruszkiem, lajkując wiecznie smutnymi minami Zajmijcie się w końcu swoim życiem i dópskiem. I wara ode mnie Ponadto Magda nie ma męża, jest po rozwodzie, to była kpina oczywiście Nie zaczepiaj, bo znowu dostaniesz lanie i będziesz płakać, że hejtujom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 899 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, aphex_twin napisał: Ale choj wie dopóki sam zainteresowany sie nie wypowie. Są tacy co lubia z coś ‚złapać’ i to tez są fakty🫨 w granicach rozsądku bez różnicy chuda może utyć grubsza może schudnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 768 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, aphex_twin napisał: To opowiadaj jakie ciacha A co twój ci się już znudził? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 899 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Właśnie siedzę na siłowni. a to trzeba się ruszać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 41 Napisano 3 godziny temu Kolezanki sie zawsze śmieją z zawartości mojej lodówki. Ostatnio jedna sie smiala ze pustki a ja akurat byłam swiezo po zakupach i myslalam ze mam na bogato albo były faxet jak przyjeżdżał (a on żarł za 5 osób) a ja w lodowce miałam imbir. Można było wtedy zobaczyc rzadki okaz płaczącego faceta 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1595 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Qwerty88 napisał: Moja babcia była z Kresów i nam zawsze blin nasmażyła tak samo jak ta z klanu. Po wakacjach było mnie kilka kilo więcej, od razu na dietę przechodziłam Może ja z innych kresów jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 768 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: a to trzeba się ruszać! Myślałam ze wystarczy posiedzieć;p 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 41 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: A co twój ci się już znudził? Ma za dobre walory żeby sie tak szybko znudził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 41 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: w granicach rozsądku bez różnicy chuda może utyć grubsza może schudnąć Czyli podobaja sie jak sie zmienia? czyli nie podobaja jednym słowem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 537 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, aphex_twin napisał: Ma za dobre walory żeby sie tak szybko znudził To już drugi raz dzisiaj () 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 768 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, aphex_twin napisał: Ma za dobre walory żeby sie tak szybko znudził Tylko nas nie racz szczególami seksu wystarczy ze Ewka i daddy mają taki zwyczaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 41 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Tylko nas nie racz szczególami seksu wystarczy ze Ewka i daddy mają taki zwyczaj Ja tylko pisałam ze ma fajnego walora żeby poszedł do pracy . Chyba podziałało bo go tu nie było raczej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 41 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, ZłyKróliczek napisał: To już drugi raz dzisiaj () Hahahaha. Teraz jak emotikony działają jest to jeszcze bardziej cringowe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 123 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Qwerty88 napisał: Właśnie siedzę na siłowni. Trafilas Jest na kim oko zawiesić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 899 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, aphex_twin napisał: Czyli podobaja sie jak sie zmienia? czyli nie podobaja jednym słowem kobiety się zmieniają i w poważnej relacji kilka kilo w te czy we wte nie robi różnicy raczej wiążę się z człowiekiem ,a nie z człowiekiem o określonej wadze Ogólnie fizyczny wygląd jest wiadomy - kanon piękna to osoba szczupła (nie chuda) Tylko idealny wygląd to nie jest wszystko co może Ci dać druga osoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 123 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 41 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jest na kim oko zawiesić? Teraz qwerty powinna zapytać - a co maz ci sie znudził? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 41 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: kobiety się zmieniają i w poważnej relacji kilka kilo w te czy we wte nie robi różnicy raczej wiążę się z człowiekiem ,a nie z człowiekiem o określonej wadze Ogólnie fizyczny wygląd jest wiadomy - kanon piękna to osoba szczupła (nie chuda) Tylko idealny wygląd to nie jest wszystko co może Ci dać druga osoba Tak ale do tego stanu o którym ty mowisz od zapoznania trochę czasu upływa . Wiec wychodzi na to ze ci co zako...ą sie nie w swoim typie i akceptują różne rzeczy bo kochają przez pewien moment do danej osoby sie ‚zmusili’? ja mogę ze swojej perspektywy opisać ze dla mnie to nie jest nic dziwnego ani żadne zmuszanie bo mnie najpiękniejszy lalus jak jest thebillem czy ma jakies adhd i plecie bez sensu nie jest interesujący i nie jestem w stanie już sie podniecać tym wyglądem . Ale jak wiemy faceci są prości jak konstrukcja cepa i ponoc można być idjotka byle ładna. Wiec taki może sie w powyższej sytuacji męczyć Edytowano 3 godziny temu przez aphex_twin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach