Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mr_Kumpir

grube baby ze Śląska

Polecane posty

4 minuty temu, salix napisał:

No ja też nie sądzę że Ślązacy jakoś szczególnie lubią grube kobiety. Generalnie każdy wie że faceci wola szczupłe, ale gruba to pojęcie względne jakoś kobiety z  tendencjami do tycia jak selena gomez, eva longoria i wiele innych są powszechnie uznawane za piękne.

A my kobiety wiemy, że przyjemnie jest zawiesić oko na dobrze zbudowanym facecie z "kaloryferem" i gęstymi włosami.

A że jest co jest, to zajadamy smutek czekoladą 🤣 😜

4 godziny temu, Pokraka napisał:

Kuchnie regionalne różnią się od siebie na południu jedzą dość tłusto 😏

a moim zdaniem to efekt tego ze te wojewodztwa moze za wyjetkiem lubuskiego to bastiony podrecznych gdzie chlop pracuej a baba oglada seriale i gotuje obiady 😄

• Like 1

4 godziny temu, Pokraka napisał:

Właśnie o to mi chodzi, nie musi prefereriwac grubych, może wolaɓy chudsza, jednak spotkał taka a nie inna i mu to aż tak nie przeszkadzało. 

dokladnie tak ludzie przeciez nie powiedza ze nie lubie grubych ale szczuple go nie chcialy to jak zapytac wlasciciela czerwonego samochodu czy nie wolalby niebieskiego, czesto by wolal ale trafil sie czerony w dobrej cenie to wzial czerwony 😄 jakby go stac bylo na nowy to by sobei wybral kolor jaki lubi a jak kupuje uzywany to zwykle to jakis kompromis jest

4 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

a moim zdaniem to efekt tego ze te wojewodztwa moze za wyjetkiem lubuskiego to bastiony podrecznych gdzie chlop pracuej a baba oglada seriale i gotuje obiady 😄

Haha śląskie i podkarpackie liderem w otyłości to dopiero woda na twój młyn 😄 tyle że statystyki pokazuja ze otyłość częściej dotyczy facetów.

• Haha 1

złoty paskudny poza tym mam za duzo o 20 kubków nie meiszcza mi sie keidys zbierałem z podrozy a teraz wyladuja na smietniku pewnie 

co ja cygan jestem zebym zlote rzeczy kupowal 😄 ?

Edytowano przez kontospecjalniedlamary

12 minut temu, kontospecjalniedlamary napisał:

A ile kobiet może sobie na to pozwolić?  

7 minut temu, salix napisał:

Haha śląskie i podkarpackie liderem w otyłości to dopiero woda na twój młyn 😄 tyle że statystyki pokazuja ze otyłość częściej dotyczy facetów.

jaka woda ja od zawsze wiedzialem co slazacy lubia. mnie sie wydawaloz e podkarpackie i podlaskie to szczuple baby bo chca znalezc chlopa gornika zeby je z biedy wyrwal i nie musialy pracowac 😄 wiec ja bym obstawial grube baby na slasku a szczuple na wschodzie 😄

ogolnie tam gdzie bieda to baby szczuple a gdzie bogactwo to grube a slazacy maja fetysz wlasnie takich grubych takie proste myslenie gornicze ze baba ma miche pdoac i ma "byc za co zlapac" mnie sie wydaje ze im prostszy chlop tym bardziej tak mysli 

wyjatek morze tam sa ludzie szczupli pewnie dlatego ze chdoza na plaze to im wstyd bardziej 

• Like 1

2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

złoty paskudny poza tym mam za duzo o 20 kubków nie meiszcza mi sie keidys zbierałem z podrozy a teraz wyladuja na smietniku pewnie 

co ja cygan jestem zebym zlote rzeczy kupowal 😄 ?

Nie chodziło że zloty tylko o sam napis.

2 minuty temu, Baba napisał:

A ile kobiet może sobie na to pozwolić?  

niewazne czy moga sobie na to pozwolic to tradycja co ty myslsiz ze baby nie pracuja tylko tam gdzie chlop duzo zarabia ?

zwykle nie pracuja tam gdzie chlop zaborczy albo taka tradycja po prostu wtedy klepia biede

3 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Nie chodziło że zloty tylko o sam napis.

mnie sie wszystkie te takie rzeczy w stylu napis i rozpisywanie co kazda literka znaczy kojarza z deb.bilami z jakichs go.wnoportali 😄 jak widze u kogos cos takiego to od razu laduje u mnie w szufladzie dekiel wiec nie kupie sobie go 😄

jakby byl prosty napisa kubek de.bila to ok 😄

4 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

mnie sie wszystkie te takie rzeczy w stylu napis i rozpisywanie co kazda literka znaczy kojarza z deb.bilami z jakichs go.wnoportali 😄 jak widze u kogos cos takiego to od razu laduje u mnie w szufladzie dekiel wiec nie kupie sobie go 😄

jakby byl prosty napisa kubek de.bila to ok 😄

Masakra z tobą, nie dogodzisz.

43 minuty temu, salix napisał:

No ja też nie sądzę że Ślązacy jakoś szczególnie lubią grube kobiety. Generalnie każdy wie że faceci wola szczupłe, ale gruba to pojęcie względne jakoś kobiety z  tendencjami do tycia jak selena gomez, eva longoria i wiele innych są powszechnie uznawane za piękne.

Predzej Ślązacy nie lubią szczupłych bo taka czesto mało je to i nawet nie nagotuje.

Edytowano przez Onaaaa

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

Masakra z tobą, nie dogodzisz.

no niestety jestem wybredny dzisiaj szukalem biurka i krzesla pol dnia a i tak kupilem tylko krzeslo i tylko dlatego ze kolor mi sie podobal bo ciezko taki znalezc jakby bylo wiecej w tym kolorze to nadal bym wybieral

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Predzej Ślązacy nie lubią szczupłych bo taka czesto mało je to i nawet nie nagotuje.

tak serio to oni takie lubia bo takie widza od dziecka. tam taki genotyp ze baby maja wielkie du.py i oni to obserwuja i im sie to podoba. matka taka byla babka taka byla wiec i jemu sie takie podobaja. moim zdaniem tak to dziala. 

na slasku jak i w niemczech czy w opolskim latwo spotkac taka typowa helge z wygladu

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Myslalam ze napisałaś ‚bo taka często mało mleka daje ‚ 😅

Edytowano przez aphex_twin
  • Haha 1

1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał:

niewazne czy moga sobie na to pozwolic to tradycja co ty myslsiz ze baby nie pracuja tylko tam gdzie chlop duzo zarabia ?

zwykle nie pracuja tam gdzie chlop zaborczy albo taka tradycja po prostu wtedy klepia biede

O jakiej tradycji mówisz?  Może i taka była pół wieku temu. Chociaż nie, bo moja mama pracowała. 

Zejdź na ziemię. Dawno skończyło się rozdawnictwo na kopalni, przyjęcia do pracy wstrzymane, mieszkania zakładowe oddane spółdzielni. Chcesz założyć rodzinę i mieć własny kąt, musisz wyjść z kieszeni około 250 tyś na jakieś małe M-3 

W ile miesięcy zdołasz odłożyć taką kwotę do skarpety? 

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Bo ja wiem, przecież żeby dla kogoś gotowac nie trzeba tego jeść, poza tym na Śląsku jest sporo bogatych więc zagadnienie nie sprowadza się tylko do gotowania żarcia.

1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał:

tak serio to oni takie lubia bo takie widza od dziecka. tam taki genotyp ze baby maja wielkie du.py i oni to obserwuja i im sie to podoba. matka taka byla babka taka byla wiec i jemu sie takie podobaja. moim zdaniem tak to dziala. 

na slasku jak i w niemczech czy w opolskim latwo spotkac taka typowa helge z wygladu

Mam kuzynkę właśnie na Śląsku i ona jako jedyna z mojej rodziny jest jak patyk i przez wiele lat mieszkają tam nie mogła sobie znaleźć faceta. Jak przejechała do mnie do Warszawy to za chwilę znalazła. 

2 minuty temu, aphex_twin napisał:

Myslalam ze napisałaś ‚bo taka często mało mleka daje ‚ 😅

Kobieta nie krowa 😅

2 minuty temu, salix napisał:

Bo ja wiem, przecież żeby dla kogoś gotowac nie trzeba tego jeść, poza tym na Śląsku jest sporo bogatych 

Nie. Nie widać tu bogactwa po ludziach. 

9 minut temu, Baba napisał:

O jakiej tradycji mówisz?  Może i taka była pół wieku temu. Chociaż nie, bo moja mama pracowała. 

Zejdź na ziemię. Dawno skończyło się rozdawnictwo na kopalni, przyjęcia do pracy wstrzymane, mieszkania zakładowe oddane spółdzielni. Chcesz założyć rodzinę i mieć własny kąt, musisz wyjść z kieszeni około 250 tyś na jakieś małe M-3 

W ile miesięcy zdołasz odłożyć taką kwotę do skarpety? 

wiem w innych rejonoach musisz odlozyc milion i tez ludzie zyja na slasku jest stosunkowo dobrze pensje najwyzej w polsce a nieruchomosci o ponad polowe tansze niz gdzie indziej bo slask jest wyjatkowo brzydki i ludzie nie chca tam mieszkac wiec ogolnie na slasku nadal najlatwiej kupic mieszkanie

ja jestem na slasku co kilka dni nie musisz mi tlumaczyc jak tam jest 😄 ja w zaglebiu mieszkalem pol zycia

13 minut temu, Onaaaa napisał:

Zarłam po nocach, wpierdzielałam pół blachy ciasta do porannej kawy, a żebra i kości miednicy mi odstawały 🤣 Można się ciulnąć w ocenie. 

• Like 1
  • Haha 1

11 minut temu, salix napisał:

Bo ja wiem, przecież żeby dla kogoś gotowac nie trzeba tego jeść, poza tym na Śląsku jest sporo bogatych więc zagadnienie nie sprowadza się tylko do gotowania żarcia.

to ze sa najwyzsze zarobki nie znaczy ze duzo bogatych akurat to tak ine dziala tam. bogaty chce mieszkac w ladnym otoczeniu tam najlatwiej sie dorobic w klasie sredniej czy kupic mieszkanie za biezace zarobki ale jakichs dzielnic milionerow jak w warszawie czy krakowie to tam nie ma. 

1 minutę temu, Baba napisał:

Zarłam po nocach, wpierdzielałam pół blachy ciasta do porannej kawy, a żebra i kości miednicy mi odstawały 🤣 Można się ciulnąć w ocenie. 

To wiem bo miałam taką kumpele że żarła cały czas i była jak kościptrup. Zażarla cóś i zaraz do kibla i dalej głodna 😅 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się