250GodzinTak 123 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, aphex_twin napisał: Teraz qwerty powinna zapytać - a co maz ci sie znudził? Pytałam ją, nie ciebie. Niepotrzebnie prowokujesz i po co to robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 42 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Jezu mam takie zajecia i jest koleś już pomijając jego wyglad (jest przecietny) cały czas gada. Ja jako umiarkowany introwertyk przeżywam katusze. Czasem powie coś zabawnego i Ok. Od czasu do czasu ale on cały czas nadaje. Jeszcze mnie sobie upodobał i rzuca jakies dziwne nieśmieszne żarty w stylu czy rodziłam. I urządza jakies stand upy rozwalając zajecia (nikogo to nie smieszy). Naprawdę jakbym miała takiego faceta mieć to bym tego nie zniosła. wiec np nawet jako najpiękniejszy osoba o takim zachowaniu odrzuca. A facet pewnie gdyby go wqrwiala laska ale była ładna to by to przełknął. Edytowano 4 godziny temu przez aphex_twin 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 42 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Pytałam ją, nie ciebie. Niepotrzebnie prowokujesz i po co to robisz? Ja nikogo nie prowokuje ogarnij sie po prostu zartuje. jakos zle odczytujesz moje intencje jestem akurat wybitnie miła dla qwerty. Ty za to nieustannie tutaj siejesz zamęt nie widzisz tego? Edytowano 4 godziny temu przez aphex_twin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 42 Napisano 4 godziny temu Ja jak zmeczona to nie jestem agresywna. Korzystajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 899 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, aphex_twin napisał: Ale jak wiemy faceci są prości jak konstrukcja cepa i ponoc można być idjotka byle ładna. eee tam stereotyp zawsze prawdziwy i zawsze fałszywy po prostu nie każdy dorosły jest dojrzały - to się tyczy kobiet i mężczyzn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 42 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: eee tam stereotyp zawsze prawdziwy i zawsze fałszywy po prostu nie każdy dorosły jest dojrzały - to się tyczy kobiet i mężczyzn Ale co to oznacza ta dojrzałość ze zmienia mu sie gust? Czy dojrzały wie ze lepiej sie zmusić do czegos dobrego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 3 godziny temu Też jestem wyładowana i cierpię bardzo a tu jakiś doopek będzie się woził na twoim garbie, o mnie mam wrażenie coś jeden mówil że baba z kotem z UK i mi niezręcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 899 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, aphex_twin napisał: Ale co to oznacza ta dojrzałość ze zmienia mu sie gust? Czy dojrzały wie ze lepiej sie zmusić do czegos dobrego:) dojrzałość to wiedza o sobie co lubię czego nie lubię i z kim chciałbym być samo to, że jakaś babka jest ładna nie oznacza, że byłbym z nią szczęśliwy a jak jest tylko ładna i nijak do siebie nie pasujemy to szkoda czasu i atłasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 3 godziny temu Po prostu aż się wzdrygasz z bulu ale zwariować nie można może czeba przykootasic mhm tak tak no ehe tak tak dokładnie tak jedna madka to mam wrażenie nienawidzi mnie a parę laseczek dobrze jest i beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 955 Napisano 3 godziny temu Dużo tam grubych chłopów i jeszcze taki głośny głos mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 3 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Dużo tam grubych chłopów i jeszcze taki głośny głos mają. Takie tubalne, śląska gwara taka też jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 181 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, aphex_twin napisał: Przecież ludzie chodzą do lekarzy i są na ich temat dane wiec zapewne prowadzone są jakies statystyki. Skad byśmy wiedzieli ile osób choruje na raka / ile dzieci ma nadwagę jak nie z tych danych? Przecież nie badają każdego pod katem raka a jednak z grubsza są dane na ten temat. nawet zakładając ze to nie całość Polaków poszla do lekarza i została zakwalifikowana jako nadwaga/nienadwaga to można przecież zauwazyc tendencje. jakiekolwiek dane rzadko kiedy są na podstawie całości a jednak wyciągane są na ich postawie wnioski czy statystyki czy jakies inne ekstrapolacje Ja chodzę do ogólnego co 15 lat? I nigdy się nie ważę. Na początku tematu wkleiłam fragment tekstu o otyłości Polaków. Mamy z tym ogromny problem, ale nie znalazłam nic, że tyczy się to tylko kobiet. W tym temacie nie zgadzam się tylko, że Ślązacy lubią grube baby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Margherite napisał: Takie tubalne, śląska gwara taka też jest. A laseczki i typy flegmatyczne mają kojące głosy jak kołysanka i se z nimi można serduszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 181 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Pokraka napisał: Kuchnie regionalne różnią się od siebie na południu jedzą dość tłusto Czyli jak? Jak często jadasz na południu kraju? 2 razy w tygodniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 955 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Margherite napisał: Takie tubalne, śląska gwara taka też jest. Mam tam rodzinę i jak ich słucham to po całym dniu zawsze mnie głowa boli. Za glośni są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 2 godziny temu Przy flegmach mózg pracuje i czujesz się jak podlany kwiatek tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 181 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Mam tam rodzinę i jak ich słucham to po całym dniu zawsze mnie głowa boli. Za glośni są. To jest prawda. Tacy są też w miejscach publicznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 323 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Baba napisał: Ja chodzę do ogólnego co 15 lat? I nigdy się nie ważę. Na początku tematu wkleiłam fragment tekstu o otyłości Polaków. Mamy z tym ogromny problem, ale nie znalazłam nic, że tyczy się to tylko kobiet. W tym temacie nie zgadzam się tylko, że Ślązacy lubią grube baby. Mam wrażenie że jako mieszkana Śląska poczułaś się wywołana do odpowiedzi i zbyt osobiście odbierasz te dane, przecież nikt nie twierdził że problem nadmiernej masy ciała dotyczy wyłącznie kobiet czy tylko Śląska. Problem otyłości istnieje na całym świecie po prostu w niektorych miejscach odsetek osób z nadwaga i otyłością jest wyższy, co potwierdzają badania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 181 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Mam wrażenie że jako mieszkana Śląska poczułaś się wywołana do odpowiedzi i zbyt osobiście odbierasz te dane, przecież nikt nie twierdził że problem nadmiernej masy ciała dotyczy wyłącznie kobiet czy tylko Śląska. Problem otyłości istnieje na całym świecie po prostu w niektorych miejscach odsetek osób z nadwaga i otyłością jest wyższy, co potwierdzają badania. Ja kilka razy w tym temacie napisałam. Nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że Ślązacy lubią grube baby. Oni się niczym nie różnią od innych facetów. Każdy chce mieć w domu "lufę". Mówię to ja, osoba gruba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 2 godziny temu Lufa yyy Grube dobrze gotuja i lubią jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 287 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, aphex_twin napisał: Ja nikogo nie prowokuje ogarnij sie po prostu zartuje. jakos zle odczytujesz moje intencje jestem akurat wybitnie miła dla qwerty. Ty za to nieustannie tutaj siejesz zamęt nie widzisz tego? To już nie spermisz jej i była ci potrzebna tylko wtedy jak mnie hejtowała no popatrz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 287 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Baba napisał: Ja kilka razy w tym temacie napisałam. Nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że Ślązacy lubią grube baby. Oni się niczym nie różnią od innych facetów. Każdy chce mieć w domu "lufę". Mówię to ja, osoba gruba A kto pisze że grube tylko ktoś kto opiera swoją wiedzę o stereotypy z zamierzchłych czasów. I kto inny jak nie tołdiego narzeczony . Edytowano 2 godziny temu przez Get Out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 768 Napisano 2 godziny temu 34 minuty temu, Baba napisał: Czyli jak? Jak często jadasz na południu kraju? 2 razy w tygodniu? Ja tu mieszkam i roladę jem może z 5 razy w roku. Takich tradycyjnych rodzin z rosołem i rolada co niedzielę już coraz mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 181 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: Ja tu mieszkam i roladę jem może z 5 razy w roku. Takich tradycyjnych rodzin z rosołem i rolada co niedzielę już coraz mniej Rolada raz w tygodniu, to nie jest tłuste jedzenie. Zgadzam się do reszty wypowiedzi. Jesteśmy na Śląsku od dawna wymieszani, więc o jakiej tradycji mowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 575 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, 250GodzinTak napisał: 265 godzin we wrześniu. Jak dobrze płacą, to można się przyzwyczaić Jakby dobrze płacili, to nie musiałabyś wyrabiać półtora etatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 63 Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Baba napisał: Nieprawda. Jak się nie ma co się lubi, to się mówi, że się lubi Dopóki kobieta jest młoda, to mnie nie przeszkadza lekka nadwaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 123 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Daniel86 napisał: Dopóki kobieta jest młoda, to mnie nie przeszkadza lekka nadwaga. Ale jak stara, to już przeszkadza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 63 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ale jak stara, to już przeszkadza? No właśnie szczupłe osoby zazwyczaj lepiej się starzeją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 181 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Daniel86 napisał: Dopóki kobieta jest młoda, to mnie nie przeszkadza lekka nadwaga. Jak dożyjesz z nią starości, nie będzie ci przeszkadzać bardzo gruba. Bo sam już będziesz "piernikiem" z zerowymi szansami u młodych i zgrabnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 323 Napisano 1 godzinę temu 52 minuty temu, Baba napisał: Ja kilka razy w tym temacie napisałam. Nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że Ślązacy lubią grube baby. Oni się niczym nie różnią od innych facetów. Każdy chce mieć w domu "lufę". Mówię to ja, osoba gruba No ja też nie sądzę że Ślązacy jakoś szczególnie lubią grube kobiety. Generalnie każdy wie że faceci wola szczupłe, ale gruba to pojęcie względne jakoś kobiety z tendencjami do tycia jak selena gomez, eva longoria i wiele innych są powszechnie uznawane za piękne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach