Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
die_toten_hosen

gram sobie w banerloda i w peeezde dostane zaraz xD

Polecane posty

juz raz mnie zabili a ze w tle kafe i od paru godzin slysze powiadomienia to tu przyszlem po tym jaK w peezde dostalem i wcisknalem alt+f4 xd

zaraz drugie podejscie ale chyba nie mam szans wygrac.

mam 110 ludzi. 50 piechuruw, 40 lucznikow i 20 kawalerii

atakuje mnie armia ok 200 chlopa z chego 80 to kawaleria i oni mnie rozpieeerdalja od razu, reszta zanim dobiegnie nie wiem ilu maja piechoty i lucznikow ale to 80 koni jak sie wbija to mi rozpieerdalaja szylo od razu. 

chyba znowu trafie do niewoli i strace lupy co zebralem z napadu na 3 wioski, a moglem po 2 spieerdalac do siebie i sprzedac te lupy.. ehhhh pazerny traci podwojnie

teraz znowu mnie zlapali, 

tamtymi sie dogadalem ze zaplace im 9000 dukatow zeby mnie puscili, jak wrocilem i sprzedalem co ukradlem to wyszlem i tak na minusie ale ludzie nie stracilem i ich expa

teraz mam jeszcze gorsza bitwe moich 110 vs ich ponad 300, tylko mniej kawalerii maja, robie formacje okrag piechota i w srodku lucznicy, ale konie i tak sie przedzieraja do srodka i lucznikuw bijom. zanim uda sie zabic kawalerie to ich piechota wpada w nas na pelnej kooorwie. juz mnie zabili i znowu alt+f4 byl, sproboje sie z nimi dogadac nastepnym razem jak bede gral. ale czuje ze przy takiej przewadze beda chcieli wiecej kasy albo na nic sie nie zgodza.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować