Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Malowany

zrobiłem porządne zakupy ..

Polecane posty

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Wiem że da się, tylko jak dla mnie to już i tak ciężko by było zmieścić się w tej stówie bo musiałabym zrezygnować z ulubionych soków i innych rzeczy.

No ja też mogę sobie kupić jajka maslo chalke skladniki na obiad i kolacje jeszcze lososia z mix salat bez primki wszystko i 100 pójdzie 

Raczej chodzi hardcorowo żeby przetrwać 2tyg dostarczajac bialko

2 minuty temu, Co tam słychać huh napisał:

Ja też mogę wydać 100 i zezrec 1dnia tu chodzi o to ze mogę również 2x50 co tydzień na porządne zakupy jedzenia 

No ale dla ciebie zeżreć za 100 dziennie to burżujstwo, dla mnie z kolei ograniczenia.

Tylko że my tu mówiliśmy o 3 konkretnych posiłkach a ja zazwyczaj na samo jedzenie nie wydaje 100 dziennie, 100 to może wychodzi z fajkami i lodami albo monsterem.

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

No ale dla ciebie zeżreć za 100 dziennie to burżujstwo, dla mnie z kolei ograniczenia.

Tylko że my tu mówiliśmy o 3 konkretnych posiłkach a ja zazwyczaj na samo jedzenie nie wydaje 100 dziennie, 100 to może wychodzi z fajkami i lodami albo monsterem.

Bo to sporo w barze mlecznym albo restauracji szpitalu wydasz max 75 za dzień xd

1 minutę temu, Co tam słychać huh napisał:

I co byś wolała pracować 8h i soki czy 0h i bez soków 

Ja tam póki co wolę mieć wolne niż w niedzielę tyrac w zabce jak ta dziewczyna co kupowałem fajki i rogalika 

5 minut temu, Co tam słychać huh napisał:

No ja też mogę sobie kupić jajka maslo chalke skladniki na obiad i kolacje jeszcze lososia z mix salat bez primki wszystko i 100 pójdzie 

Raczej chodzi hardcorowo żeby przetrwać 2tyg dostarczajac bialko

Aaa to sorry, nie wiedziałam że to obóz przetrwania i trzeba jak najtaniej, najzdrowiej i jak najdłużej. Taki trochę surwiwal przetrwania. 😅

Np dzień można przeżyć na 3x puszcze tuńczyka po 7-8zl z warzywami ten amerykański to masz 24zl a nie 100 wiadomo nie ma paczka do kawy ani rogalika czy serniczka

4 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Aaa to sorry, nie wiedziałam że to obóz przetrwania i trzeba jak najtaniej, najzdrowiej i jak najdłużej. Taki trochę surwiwal przetrwania. 😅

Moja ciotka wydaje 50tyś rocznie jest sama ale podróżuje 

4 minuty temu, Co tam słychać huh napisał:

Ja tam póki co wolę mieć wolne niż w niedzielę tyrac w zabce jak ta dziewczyna co kupowałem fajki i rogalika 

A czy wiesz że w niedzielę prawnie może pracować tam właściciel lub rodzina jeżeli będą chcieli oczywiście.

Zwykli pracownicy tez robią w niedziele tylko to zazwyczaj się wiąże z wyższą stawką za ten dzień więc sami chcą dorobić, nikt ich zmusić do pracy nie może.

Ja podbieram 1000 reszte dorabiam myśle ze z przyjemności projekty rtv urzedy lekarze itd żyje za jakieś 1500-2000

Edytowano przez Co tam słychać huh

A czy wiesz że w niedzielę prawnie może pracować tam właściciel lub rodzina jeżeli będą chcieli oczywiście.

Zwykli pracownicy tez robią w niedziele tylko to zazwyczaj się wiąże z wyższą stawką za ten dzień więc sami chcą dorobić, nikt ich zmusić do pracy nie może.

Nikt nie zmusza ale jak później chcom kupować chleb po 8zl to trzeba i w niedzielę robić 

Moja ciotka wydaje 50tyś rocznie jest sama ale podróżuje 

Ty, a wiesz że kto jak kto ale ja czytam o tym juz co najmniej 10 raz. xd

Ty, a wiesz że kto jak kto ale ja czytam o tym juz co najmniej 10 raz. xd

Tutaj mój budżet na 5lat by rozwali w rok i musieli wrócić tyrac 

Ewentualnie każdy mitomani a naprawdę lata po ziemniaki na promke

Nikt nie zmusza ale jak później chcom kupować chleb po 8zl to trzeba i w niedzielę robić 

Nie tam, tutaj u mnie na osiedlu ze 4 osoby pracuja w zabce 50 metrów dalej, jak zamykają to zawsze wracają do domu z pełnym siatami jedzenia które zabierają bo na następny dzień już nie można ich sprzedawać.

Edytowano przez xDxDxDxD

Nie tam, tutaj u mnie na osiedlu ze 4 osobybpracuja w zabce 50 metrów dalej, jak zamykają to zawsze wracają do domu z pełnym siatami jedzenia które zabierają bo na następny dzień już nid można ich sprzedawać.

To co polecasz mi zabke otworzyć xD 

2 minuty temu, Co tam słychać huh napisał:

Otworz to specjalnie przyjadę kupić hod doga 😅

Przed chwilą, Co tam słychać huh napisał:

Tylko stwierdzam fakt, że poza pensją mają też prawie codziennie przy zamknięciu kupę jedzenia i ta taka ilość że jak zanoszą do domów to cała rodzina się najje.

Widziałam tu sąsiadkę z czym wracała i gadałam z nią zresztą.

Ja tylko wspominam o tym apropo pracy w niedziele i tańszego chleba jak twierdziłeś.

Że jest jednak trochę inaczej, tylko ja nie promuje tu pracy w żabce i sama też bym tam nie poszła do pracy.

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

Ja tylko wspominam o tym apropo pracy w niedziele i tańszego chleba jak twierdziłeś.

Że jest jednak trochę inaczej, tylko ja nie promuje tu pracy w żabce i sama też bym tam nie poszła do pracy.

No ja wolę się spytać o cene znieść upokorzenie że nie wezmę niż przeplacic za coś a potem w poniedziałek do roboty 

Niech się uśmiechnie pod nosem nawet ale to ona zapíerdala a ja mam wolność 

Musiałbym od razu póki dużo kapitału 

Ciekawe czy sie opłaca otworzyć.

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Ciekawe czy sie opłaca otworzyć.

No chyba tak kiedyś krecilem z laskom otwierala coś takiego malego mówiła że 5tys mc wyciaga na czysto

Przed chwilą, Co tam słychać huh napisał:

No chyba tak kiedyś krecilem z laskom otwierala coś takiego malego mówiła że 5tys mc wyciaga na czysto

Ale żabki też sie zamykają. Kiedyś znajomy otworzył delikatesy centrum i to mu padło.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się