Co tam słychać huh 4 Napisano 2 godziny temu I tak jak elka mówi co przeterminowane możesz zjeść to tak straty nie idom bo masz darmo żywność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 38 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, xDxDxDxD napisał: tylko ja nie promuje tu pracy w żabce to jest forma niewolnictwa a nie praca. tam się spedza po 16h i zarabia przez pierwsze pol roku tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 2 godziny temu Wszystko możesz zjeść przeterminowanego jak sie nie boisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wszystko możesz zjeść przeterminowanego jak sie nie boisz Żarcie masz z takiej zabki i juz pewnie nie wydajesz na jedzenie 3k tylko grosze co brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał: to jest forma niewolnictwa a nie praca. tam się spedza po 16h i zarabia przez pierwsze pol roku tylko A po pól roku to co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 38 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Co tam słychać huh napisał: I tak jak elka mówi co przeterminowane możesz zjeść to tak straty nie idom bo masz darmo żywność no ci co maja zabke to nie wydaja nic na zakupy tylko jedza przeterminki i nie wydaja na kino czy inne wydatki bo cale zycie spedzaja w zabce czesto nawet tam spiac bo jak zabka jest do 23 a otworzyc trzeba o 6 bo kary to jak ktos mieszka dalej jak kilkaset metrów to do domu nie zdazy wrocic zabka to system legalnego niewolnictwa szukaja analfabetów i ludzi bez rozumu i kwalifikacji wmawiaja im ze beda biesnezmenami i zarabiac po 10k i tak lowia niewolnikow pracujacych czesto prawie za darmo. jakby zabka to byl rentowny biznes to by zabka miala swoich pracownikow a ni szukala jeleni. gdyby zatrudnila wszyswtkich ajentów na etat to by zbankrutowala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 2 godziny temu Ja to akurat na podstawe jedzenie jak się pilnuje wydaje 200 mc ale ludzie tak pewnie 800-3000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał: no ci co maja zabke to nie wydaja nic na zakupy tylko jedza przeterminki i nie wydaja na kino czy inne wydatki bo cale zycie spedzaja w zabce czesto nawet tam spiac bo jak zabka jest do 23 a otworzyc trzeba o 6 bo kary to jak ktos mieszka dalej jak kilkaset metrów to do domu nie zdazy wrocic Niezła faza ja bym se tam spał Kiedyś chodzilem do sklepu konsolowego to koleś tam spal na zapleczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 38 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A po pól roku to co? po pol roku sa straty jak dostajesz zabke to masz fakture kosztowa na towar jakies 200k wszystcko co zarabiasz na marzy to twoj zysk jak sie koszty skoncza to juz nie masz 10k z marzy ale np. 5k i pracujesz na to od switu do nocy albo musisz z tego oplacic pracownika. a jak zamykasz zabke to musisz wystawic fakture na 200k czyli zaplacic z 50k podatkow dlatego ludzie je prowadza nawet jak nie zarabiaja bo nie stac ich na zamkniecie bo nie maja 50k ciezko 50k odlozyc jak sie pracuje prawie za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Co tam słychać huh napisał: Żarcie masz z takiej zabki i juz pewnie nie wydajesz na jedzenie 3k tylko grosze co brakuje Żabka ma słabe jedzenie ale jak kto lubi. Czasem lubię tam wejść i kupić coca cole czy red bula bo szybko bez kolejki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał: po pol roku sa straty jak dostajesz zabke to masz fakture kosztowa na towar jakies 200k wszystcko co zarabiasz na marzy to twoj zysk jak sie koszty skoncza to juz nie masz 10k z marzy ale np. 5k i pracujesz na to od switu do nocy albo musisz z tego oplacic pracownika. a jak zamykasz zabke to musisz wystawic fakture na 200k czyli zaplacic z 50k podatkow dlatego ludzie je prowadza nawet jak nie zarabiaja bo nie stac ich na zamkniecie bo nie maja 50k ciezko 50k odlozyc jak sie pracuje prawie za darmo To coś dla mnie przy moje koszty i wymagania życia rozroslbym się do kilku zabek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 38 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Co tam słychać huh napisał: Niezła faza ja bym se tam spał Kiedyś chodzilem do sklepu konsolowego to koleś tam spal na zapleczu no ty jestes idealnym kandydatem na ajenta oni szukaja uposledzonych lekko. wiekszosc ajentow zabek to byli pracownicy kasjerki albo ochroniarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Żabka ma słabe jedzenie ale jak kto lubi. Czasem lubię tam wejść i kupić coca cole czy red bula bo szybko bez kolejki. Groszek w daniu gotowym to straszny plastik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał: no ty jestes idealnym kandydatem na ajenta oni szukaja uposledzonych lekko. wiekszosc ajentow zabek to byli pracownicy kasjerki albo ochroniarze Ja mam wlasnom asystentke życia mnie już nikt nie wyroluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 38 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Co tam słychać huh napisał: To coś dla mnie przy moje koszty i wymagania życia rozroslbym się do kilku zabek jak chcesz pracowac po 16h noszac ciezkie rzeczy to idz na dwa etaty do hipermarketu i zaraobisz wiecej niz w zabce i dlugow nie narobisz co za problem ? albo idz do pracy gdzie sa nadgodziny to bedziesz mial wiecej niz w zabce bo nadgodziny sa lepiej platne po co komu zabka ? za 16h pracy CODZIENNIE to wszedzie zarobisz 10k a w zabce czesto polowe tego allbo i nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 38 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Co tam słychać huh napisał: To coś dla mnie przy moje koszty i wymagania życia rozroslbym się do kilku zabek ale jak chcesz w kilku zabkach jednoczesnie stac za lada ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, kontospecjalniedlamary napisał: po pol roku sa straty jak dostajesz zabke to masz fakture kosztowa na towar jakies 200k wszystcko co zarabiasz na marzy to twoj zysk jak sie koszty skoncza to juz nie masz 10k z marzy ale np. 5k i pracujesz na to od switu do nocy albo musisz z tego oplacic pracownika. a jak zamykasz zabke to musisz wystawic fakture na 200k czyli zaplacic z 50k podatkow dlatego ludzie je prowadza nawet jak nie zarabiaja bo nie stac ich na zamkniecie bo nie maja 50k ciezko 50k odlozyc jak sie pracuje prawie za darmo Czyli szkoda otwierać. Najlepiej kupic mieszkanie i wynajmować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 207 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Onaaaa napisał: Ciekawe czy sie opłaca otworzyć. Zaraz wpadnie libed to ci powie czy się opłaca. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 38 Napisano 2 godziny temu jakby ajenta bylo stac na pracownika to by zabka nie szukala ajentow tylko rpacownikow do tych zabek wiec nie da sie w kilku jednoczesnie pracowac oczywiscie mozna miec kilka ale prawie nikogo z ajentow nie stac na prawcownika w zabce wiec pracuje sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Co tam słychać huh napisał: Groszek w daniu gotowym to straszny plastik Nie jadam dań gotowych. A jak smakuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 38 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czyli szkoda otwierać. Najlepiej kupic mieszkanie i wynajmować zeby kupic mieszkanie trzeba miec kilkaset tysiecy zeby otworzyc zabke wystarczy kilkaset zlotych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Zaraz wpadnie libed to ci powie czy się opłaca. Już powiedział 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 38 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Zaraz wpadnie libed to ci powie czy się opłaca. wpisz zabka samo.bojstwo i poczytaj o dziesiatkach jak nie setkach ajentow ktorzy wyszli z dlugow jedynie w wyniku smierci i juz masz odpowiedz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 207 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, kontospecjalniedlamary napisał: to jest forma niewolnictwa a nie praca. tam się spedza po 16h i zarabia przez pierwsze pol roku tylko Ej kúrwa, juz jesteś a ja o tobie pisałam jeszcze nie wiedząc bo cytowalam post z poprzedniej strony. ;D 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał: zeby kupic mieszkanie trzeba miec kilkaset tysiecy zeby otworzyc zabke wystarczy kilkaset zlotych Już wole wziąść kredyt i kupic Mieszkanie niż w zabke sie bawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 207 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał: wpisz zabka samo.bojstwo i poczytaj o dziesiatkach jak nie setkach ajentow ktorzy wyszli z dlugow jedynie w wyniku smierci i juz masz odpowiedz Pragnę przypomnieć Panu że pisał juz to Pan bezpośrednio do mnie jakiś czas temu bo ktoś cie wkręcił że ja zostałam ajentem w żabce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 2 godziny temu No i sam jesteś upośledzony to że zaufalem paru osobom np na reddita dobrze mi doradzali polaki to zawistne szuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 38 Napisano 2 godziny temu ajenta zabki mozna poznac po tym ze chodzi w klapkach bo ma tak spuchniete stopy od ciaglego chodzenia i noszenia towarów ze normalnych butów juz nie wlozy to jest niewolnictwo daja glupiemu interes wiedzac ze troche czasu minie zanim sie zorientuje ze nie zarabia na tym a pozniej juz nie wyjdzie bo nie ma za co bo pierwsze ujemne inwentaryzacje i podatki sie pojawiaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 38 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Już wole wziąść kredyt i kupic Mieszkanie niż w zabke sie bawić. bezrobotnym i bez kasy nie daja kredytow z zabke dadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 38 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Pragnę przypomnieć Panu że pisał juz to Pan bezpośrednio do mnie jakiś czas temu bo ktoś cie wkręcił że ja zostałam ajentem w żabce. mozliwe nie pamietam co wczoraj pisalem a co dopiero jakis czas temu ale jestem konsekwentny i na pewno kiedys pisalem to samo co teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach