Co tam słychać huh 4 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Czyli szkoda otwierać. Najlepiej kupic mieszkanie i wynajmować Tylko żeby otworzyć sklep wystarczy ze 40-50k a zabke to i podpis może być a mieszkanie setki tysięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał: bezrobotnym i bez kasy nie daja kredytow z zabke dadza Bezrobotnym dadzą kredyt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 207 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał: mozliwe nie pamietam co wczoraj pisalem a co dopiero jakis czas temu ale jestem konsekwentny i na pewno kiedys pisalem to samo co teraz Konsekwentny jak najbardziej, w końcu beton jest beton i nie zmienia przekonań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 38 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Co tam słychać huh napisał: Tylko żeby otworzyć sklep wystarczy ze 40-50k a zabke to i podpis może być a mieszkanie setki tysięcy za 50k to namiot soobie kupisz i troche towaru i stragan na targu rozlozysz. 50k to kosztuje expres i chlodnia do zabki pewnie otwarcie sklepu to beda miliony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Co tam słychać huh napisał: Tylko żeby otworzyć sklep wystarczy ze 40-50k a zabke to i podpis może być a mieszkanie setki tysięcy Nie otworzyłabym zabki to za dużo pracy. Leń ze mnie i moge kupić kolejne mieszkanie Edytowano 2 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 38 Napisano 2 godziny temu 50k to kosztuje budka dla ciecia parkingowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 38 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Bezrobotnym dadzą kredyt? przeczytaj uwaznie co napisalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał: przeczytaj uwaznie co napisalem Sory ale nie mam już siły a na dodatek uważnie i ze zrozumieniem to odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 207 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Mój k#rwa boniu, jeden lepszy od drugiego, jeden o ciotce i 50k rocznie a drugi o ajentach żabki i kredytach. Od kąd jestem na tym forum mam wrażenie deja vu po raz pięćdziesiąty. Edytowano 2 godziny temu przez xDxDxDxD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał: 50k to kosztuje budka dla ciecia parkingowego E tam wynajmujesz lokal wrzucasz 40-50k w gry czy pcety na wystawe i masz sklep komputerowy lub konsolowy Mój kolega otwieral co prawda za 90k ale 20k dotacji i nie wiem na co wydal bo ten sklep wial wiatrem pare monitorów stalo pewnie mitomanil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Mój k#rwa boniu, jeden lepszy od drugiego, jeden o ciotce i 50k rocznie a drugi o ajentach żabki i kredytach. Od kąd jestem na tym forum mam wrażenie deja vu po raz pięćdziesiąty. I jeszcze jeden mi każe czytać uważnie jak ja ledwo widze na oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 2 godziny temu Koleżanka otwierala usługi fotograficzne to wszystko za samą dotacje 40k z uni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 207 Napisano 2 godziny temu Ale mi się przypomniało, rok 2020 chyba i leżak z libedem w dyskusji na uczuciowym, leżak na nicku leżaczek a libed dobra zmiana. A dyskusja toczyła się o grach. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Ale mi się przypomniało, rok 2020 chyba i leżak z libedem w dyskusji na uczuciowym, leżak na nicku leżaczek a libed dobra zmiana. A dyskusja toczyła się o grach. xD Jego warto posłuchać i odwrócić wtedy masz pewny zysk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 207 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: I jeszcze jeden mi każe czytać uważnie jak ja ledwo widze na oczy Profesor libed xD Przypomniało mi się ostatnie potyczki o tym że komedia nie może być dramatem bo dramat to już komedia. ;pp Niczego nie pomyliłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 2 godziny temu Dumbo myśli że on wartościowe rzeczy tworzy powinni się spiknac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 1 godzinę temu 41 minut temu, xDxDxDxD napisał: Profesor libed xD Doktor by jej podawal leki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach