Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Ja w końcu miałem ten sen

Polecane posty

3 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

nie wiem czy najlepsze ale wiem ze na kafeterii najpopularniejszy znak to ameba 😄

ja nie wierze w podobnienstwo ludzi tych samych znakow 😄 to sa geny a nie znaki 😄

Ameba, Stypiara, Stulejarz i Onan 😄

11 minut temu, tymczasowablokada napisał:

W znaku zodiaku wierzysz? 

Najgorsze Skorpiony, najlepsze Wodniki 😄♒

Nie wierze w najlepsze ani w najgorsze znaki  zodiaku znam wodnika i jest totalnie inny niż ty.

Bo te znaki to głupota w to wierzyć. A te horoskopy sama moge isc i napisać i niech wierzą wariaci.

Przed chwilą, salix napisał:

Nie wierze w najlepsze ani w najgorsze znaki  zodiaku znam wodnika i jest totalnie inny niż ty.

To znaczy jaki? 😄Każdy ma inny charakter. Ja lubię jak kot chodzić własnymi ścieżkami i nie znaczy, że każdy Wodnik taki jest. 

Kiedyś napisałam ot tak, że znaki moje i małża są określane jako najbardziej kompatybilne do wzajemnego związku, są spod tego samego żywiołu (którego cechy są adekwatne do naszych temperamentów) i wiele naszych cech charakteru się zgadza, to libed tak się odpalił, że nie wiedziałam, gdzie uciekać 😄 Także on to traktuje śmiertelnie poważnie 😉

A Wodniczkę też znam, w niczym nie przypomina Madzi (jest dobrym człowiekiem, nie ma w niej krzty fałszu) 🙂

Edytowano przez BardziejZłyKróliczek

28 minut temu, xDxDxDxD napisał:

E tam, panny najlepszy znak, c'nie libed? 😄

Wszystkie moje najlepsze koleżanki to panny. Sztuk 3

20 minut temu, tymczasowablokada napisał:

To znaczy jaki? 😄Każdy ma inny charakter. Ja lubię jak kot chodzić własnymi ścieżkami i nie znaczy, że każdy Wodnik taki jest. 

Skoro wodniki są rzekomo najlepszym znakiem zodiaku to powinny być podobne, a ten którego znam jest diametralnie inny ale nie będę robila charakterystki porównawczej bo to nic nie wniesie do dyskusji. 

Sobie szukam czegoś na avek w telefonie i widzę, że mam m.in zdjęcia tatuaży mojego małża (to by były jaja) 🥰😎

Edytowano przez BardziejZłyKróliczek

17 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Oraz mowę nienawiści 😄

chociazbym mial po 10 nickow zakladac na dobe to wiedz tepaczko ze za te zgloszenia beda cie tyral tu dzien i noc. pisze ci zebys nie musiala sie pozniej zastanawiac kto 

a jak bedziesz nadal zglaszala to bede cie tyral na tych stronach tego rekordu za bezdenna glupote wiec ja na twoim miejscy bym jednak wybral mniejsze zlo i kafeterie

Edytowano przez tadek batyr
  • Sad 1

5 minut temu, BardziejZłyKróliczek napisał:

djęcia tatuaży mojego małża

wez go do specjalisty zanim sobie zrobi smoka na plecach :D liczne tatuaze sugeruja problemy emocjonalne co swietnie widac po twojej kolezance z tego tematu :D 

• Haha 1

12 minut temu, BabkaBożaBu napisał:

Wszystkie moje najlepsze koleżanki to panny. Sztuk 3

mnie tez w to wliczasz :D ?

p.s. bandzior ty wiesz ze ja wiem ze to ty :D ?

Przed chwilą, tadek batyr napisał:

wez go do specjalisty zanim sobie zrobi smoka na plecach 😄 liczne tatuaze sugeruja problemy emocjonalne co swietnie widac po twojej kolezance z tego tematu 😄

Nie ma licznych, ja go namawiam na jeszcze jeden 😎 No może nie namawiam, ale sugeruję, że by nie zaszkodził 😎

Przed chwilą, tadek batyr napisał:

mnie tez w to wliczasz 😄 ?

p.s. bandzior ty wiesz ze ja wiem ze to ty 😄 ?

Ty też panna? Dlatego taki upierdliwy. Myślałam że nikt mnie nie pozna.

1 minutę temu, BardziejZłyKróliczek napisał:

Nie ma licznych, ja go namawiam na jeszcze jeden 😎 No może nie namawiam, ale sugeruję, że by nie zaszkodził 😎

sadzilem ze tam liczba mnoga byla 

okaleczanie sie czesto jest powiazane z roznymi dziwnymi rzeczami ja teraz nie tocze beki widze nawet po znajomych ze ci ktorzy sie tak ozdabiaja maja rozne problemy czy zboczenia w sumie te liny tez o tym moga swiadczyc 😄 zadawanie sobie bólu plus liny to brzmi niepokojaca nastepnym objawem moze byc bieznia podbiurkowa 😄

Edytowano przez tadek batyr
  • Haha 1

Mnie już nic nie zdziwi po tym jak spotkałam się z ludźmi (na szczęście jedynie w przestrzeni internetowej) którzy swoje kijowe zachowanie, włącznie z grubszymi "odpałami", potrafili tłumaczyć tym, że akurat ich znak ma gorszy czas, bo jest w jakiejś retrogradacji Merkurego albo w tranzycie Plutona (o ile dobrze zapamiętałam).

• Haha 1
  • Sad 1

2 minuty temu, BabkaBożaBu napisał:

Ty też panna? Dlatego taki upierdliwy. Myślałam że nikt mnie nie pozna.

no podobno ja tez panna 😄 nie potwierdzam nie zaprzeczam 😄

1 minutę temu, tadek batyr napisał:

sadzilem ze tam liczba mnoga byla 

okaleczanie sie czesto jest powiazane z roznymi dziwnymi rzeczami ja teraz nie tocze beki widze nawet po znajomych ze ci ktorzy sie tak ozdabiaja maja rozne problemy czy zboczenia w sumie te liny tez o tym moga swiadczyc 😄 zadawanie sobie bólu plus liny to brzmi niepokojaca nastepnym objawem moze byc bieznia podbiurkowa 😄

No jest mnoga, bo ma więcej, niż jeden 😎

Tak, Twoje zdanie jest powszechnie znane, natomiast jeśli jest w czymś umiar i estetyka, to jakby powiedzieć, że kolczyki w uszach są niepokojące 😎

Myślę, że aż do bieżni nie dojdzie 😎

Przed chwilą, BardziejZłyKróliczek napisał:

No jest mnoga, bo ma więcej, niż jeden 😎

Tak, Twoje zdanie jest powszechnie znane, natomiast jeśli jest w czymś umiar i estetyka, to jakby powiedzieć, że kolczyki w uszach są niepokojące 😎

Myślę, że aż do bieżni nie dojdzie 😎

Według libeda kolczyki noszą tylko stare baby on twierdził ze nie widział młodych kobiet noszących kolczyki.😄

2 minuty temu, BardziejZłyKróliczek napisał:

że kolczyki w uszach są niepokojące

jak ktos ma tam 10 to tak moga byc niepokojace 

Przed chwilą, salix napisał:

Według libeda kolczyki noszą tylko stare baby on twierdził ze nie widział młodych kobiet noszących kolczyki.😄

no stare baby cyganie i turcy lubia sie obwieszac zlotem pewnie w tym kontekscie pisalem 

baba obwieszona zlotem i chlop z lancuchem na szyi i tatuazami to nawet ladna para kurdów by byla 😄

12 minut temu, tadek batyr napisał:

chociazbym mial po 10 nickow zakladac na dobe to wiedz tepaczko ze za te zgloszenia beda cie tyral tu dzien i noc. pisze ci zebys nie musiala sie pozniej zastanawiac kto 

a jak bedziesz nadal zglaszala to bede cie tyral na tych stronach tego rekordu za bezdenna glupote wiec ja na twoim miejscy bym jednak wybral mniejsze zlo i kafeterie

Rzeczywiście ona zgłasza, bo też zarobiłam ban na pierwszym Króliku dzięki niej 😉

Przed chwilą, BardziejZłyKróliczek napisał:

Rzeczywiście ona zgłasza, bo też zarobiłam ban na pierwszym Króliku dzięki niej 😉

trzeba jej odplacac tym samym i bezlitosnie tyrac to przestanie jej sie nudzic i moze zamknie sie w szafie na jakis czas 

5 minut temu, tadek batyr napisał:

jak ktos ma tam 10 to tak moga byc niepokojace 

A co cię niepokoi?

Przed chwilą, BabkaBożaBu napisał:

A co cię niepokoi?

mnie nic ale posiadacza tych 10 kolczykow pewnie niepokoją jakies lęki czy demony 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się