Daniel86 64 Napisano wczoraj o 09:01 Witam. Ja nie jestem pewien czy to to, bo uczucia w tym śnie były słabsze niż 20 lat temu, ale to raczej było to. Z jednej strony szczęście, a z drugiej rozczarowanie, że to tylko sen. Sama treść snu: u mnie w domu było mnóstwo niezanych mi gości nie wiadmo skąd i była wśród nich młoda, szczupła, niższa ode mnie, z długimi blond włosami Czeszka. Mimo że ona nie była moim ulubionym typem urody ani pierwszym skojarzeniem z Czeszkami, to ja zacząłem się w niej zakochiwać. Ona poprosiła mnie, żebym ja jej pomógł poszukać na satelicie jakichś czeskich telewizji. Po znalezieniu ich sen już się skończył, ale nawet gdyby on trwał, to ona chyba miała już następnego dnia jechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 189 Napisano wczoraj o 13:00 Mnie się nic ostatnio nie śni. Nawet erotycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 64 Napisano 22 godziny temu 2 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Mnie się nic ostatnio nie śni. Nawet erotycznie Co to znaczy, że nawet erotycznie nie? Ja miałem tylko jeden erotyczny sen w życiu. Jeśli Ty częściej, to jak Ty to robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 189 Napisano 22 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, Daniel86 napisał: Co to znaczy, że nawet erotycznie nie? Ja miałem tylko jeden erotyczny sen w życiu. Jeśli Ty częściej, to jak Ty to robisz? Normalnie. Śpię krótko, ale intensywnie Nie pamiętam, żeby jakoś erotycznie coś się śniło. Lepiej dać upust namiętności realnie, niż, żeby coś mi się miało śnić.. Zakochasz się kiedyś, to może zrozumiesz - Czego życzę. Edytowano 22 godziny temu przez 250GodzinTak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 299 Napisano 21 godzin temu Żyjeme jak śnimy, a miłość będzie tylko gwoździem do jego trumny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 189 Napisano 3 godziny temu 17 godzin temu, Co tam słychać huh napisał: Mi też za dużo misji brak czasu myśleć Dziś też nic mi się nie śniło. Widzę jakieś szaleństwo w usuwaniu tematów, więc do biegu i odliczamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dziś też nic mi się nie śniło. Widzę jakieś szaleństwo w usuwaniu tematów, więc do biegu i odliczamy Mi się snilo coś o sprzecie apple wreszcie bo ciągle tylko się piepszylem w snach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 189 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Co tam słychać huh napisał: Mi się snilo coś o sprzecie apple wreszcie bo ciągle tylko się piepszylem w snach Jak się nie ma co się lubi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 113 Napisano 3 godziny temu Musiałam się przelogować, bo nie mam już reakcji na tamtym koncie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 334 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dziś też nic mi się nie śniło. Widzę jakieś szaleństwo w usuwaniu tematów, więc do biegu i odliczamy A mi się śniło że szerszeń mi usiadł na ręce i się obudziłam spanikowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 113 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: A mi się śniło że szerszeń mi usiadł na ręce i się obudziłam spanikowana. Najgorzej podobno jak śnią się zęby. Gófna to zawsze na kasę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 334 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Najgorzej podobno jak śnią się zęby. Gófna to zawsze na kasę Eee tam głupie przesądy to tylko sny jak niby miałoby to wpłynąć na rzeczywistość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejZłyKróliczek 4 Napisano 3 godziny temu Jeśli ktoś zna się na rachunku prawdopodobieństwa, to mógłby wyliczyć, jakie jest prawdopobienstwo, że Madzia wyskoczy na danym temacie z pisaniem o seksie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 113 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, salix napisał: Eee tam głupie przesądy to tylko sny jak niby miałoby to wpłynąć na rzeczywistość? Przesady naszych babć i prababci. Ja tam w to nie wierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 113 Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, salix napisał: Eee tam głupie przesądy to tylko sny jak niby miałoby to wpłynąć na rzeczywistość? W znaku zodiaku wierzysz? Najgorsze Skorpiony, najlepsze Wodniki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 997 Napisano 2 godziny temu 39 minut temu, Co tam słychać huh napisał: Mi się snilo coś o sprzecie apple wreszcie bo ciągle tylko się piepszylem w snach O czym myślisz to ci się to sni u ciebie. Też bym tak chciała bo u mnie zawsze koszmary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 113 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: O czym myślisz to ci się to sni u ciebie. Też bym tak chciała bo u mnie zawsze koszmary. Zależy podobno co się je przed snem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 997 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: W znaku zodiaku wierzysz? Najgorsze Skorpiony, najlepsze Wodniki Ta jasne i ty wodnik napewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 113 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ta jasne i ty wodnik napewno Oczywiście, że jestem Wodnik Bo jak inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 997 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Oczywiście, że jestem Wodnik Bo jak inaczej Skorpion widmo i dlatego Skorpiony najgorsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 113 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Libed jaki spam. Skończ przeżywać i miej że umiar Edytowano 2 godziny temu przez tymczasowablokada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 997 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał: dokladnie nawet dzieci na to potrafia wpasc a stare baby wierza w prorocze sny polecam wlaczyc wiadomosci i isc spac zobaczycie ze przysni wam sie to o czym bedzie wiadomosciach tylko pewnie sceneriusz bedzie zwiazany z waszym zyciem czyli wybuch gazu to bedzie sie snilo ze wasz budynek wybuchł etc. nawet ty jezu na to wpadlas wiec co sadzic o ludziach ktorzy przez pare dekad zycia tego nie zauwazyli Tak zazwyczaj jest choć u mnie to nie działa ale mi już nic nie pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 113 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Skorpion widmo i dlatego Skorpiony najgorsze? Bo ci tak podał jak Kanadę. Nawet o nim nie pomyślałam, ale Skorpiony to zadziory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 997 Napisano 2 godziny temu Nie wierzę w sny bo bym zwariowała i dawno juz przez te sny dostała choriby psychicznej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 113 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie wierzę w sny bo bym zwariowała i dawno juz przez te sny dostała choriby psychicznej Spod znaku Rak jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 219 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał: E tam, panny najlepszy znak, c'nie libed? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 997 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Spod znaku Rak jesteś? Koziorożec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 219 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał: nie wiem czy najlepsze ale wiem ze na kafeterii najpopularniejszy znak to ameba ja nie wierze w podobnienstwo ludzi tych samych znakow to sa geny a nie znaki Wiem że nie wierzysz, pisałeś o tym tylko jakieś 50 razy. Jaja sobie robię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 113 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Koziorożec Jak Boni. Czyli też zimowa dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 219 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, aphex_twin napisał: Panny to pedały Zgadza się, jestem pedałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach