kontospecjalniedlamary 51 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, selkie napisał: Czytałam, co napisał, raz, że przekręcasz oczywiście, dwa on widział w życiu różne rzeczy jako młody i wolny, to nie był niemal ministrant jak ty znowu odpowiadasz za niego chyba sprobuje go jakos uwolnic z tego wiezienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 51 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, aphex_twin napisał: Aha to w końcu kto ma isc ja cyz on bo tam było ‚może idz chłop Ewki ‚ i nie rozumiem kogo w końcu wysyłasz niech chlop ewki idzie bo sie zglosil i powie jak bylo ty jak pojdziesz to ci klapki zaloza i nie powiesz czy sami ohydni z wygladu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1077 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał: znowu odpowiadasz za niego chyba sprobuje go jakos uwolnic z tego wiezienia Skoro mam siedzieć cicho, to po co mnie zaczepiasz o komentarze To Ty jesteś podjarany tym wątkiem, nie ja (aż spocony) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 215 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, kontospecjalniedlamary napisał: ktos moglby isc i zaspokoic nasza albo moja xiekawosc jak tam jest i co za dewianci tam przychodza stawiam ze jacys menele cpuni i bardzo brzydkie baby Byś się zdziwił jacy ludzie przychodzą do klubów dla swingersów. Osobiście znam takie małżeństwo, on pracuje w biurze ochrony rządu i wychodzi najczęściej na przemówienia razem z tuskiem a jego żona już nie pamiętam kim jest ale też pracuje na wyższym szczeblu, kasy mają jak lodu i z wyglądu, ubioru zawsze eleganccy. W każdym razie jakbyś ich spotkał kiedykolwiek to w zyciu byś nie pomyślał że chodzą razem do takich klubów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 215 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Bez przesady..Ta twoja maszyna też przekraczała pewne granice wyobraźni Nie wiem co przekracza, w kazdym razie nie wiem czy ktoś wie o tym że ta pamiętna maszyna stoi schowana od nowości i nie była używana ponieważ jeszcze nie zebrałam się w sobię aby to zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 215 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, aphex_twin napisał: dawaj może malowany z nami pójdzie będziemy chociaz miały stajennego znajomego a nie z przypadku Masz w posiadaniu jakieś srogie piguly żebym była w stanie się przełamać i tam wejść? ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 65 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, xDxDxDxD napisał: Masz w posiadaniu jakieś srogie piguly żebym była w stanie się przełamać i tam wejść? ;pp Hahaha tak, draże korsarze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 51 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, xDxDxDxD napisał: Byś się zdziwił jacy ludzie przychodzą do klubów dla swingersów. Osobiście znam takie małżeństwo, on pracuje w biurze ochrony rządu i wychodzi najczęściej na przemówienia razem z tuskiem a jego żona już nie pamiętam kim jest ale też pracuje na wyższym szczeblu, kasy mają jak lodu i z wyglądu, ubioru zawsze eleganccy. W każdym razie jakbyś ich spotkał kiedykolwiek to w zyciu byś nie pomyślał że chodzą razem do takich klubów. a od kiedy ochroniarze to milionerzy ? ty wiesz ile sie zarabia w budzetowce ? nadal pozostane sceptykiem i uwazam ze tam chodza zwyrole albo paszczury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 215 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, aphex_twin napisał: Hahaha tak, draże korsarze Draże korsarze to ja akurat mam i to w różnych smakach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 65 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Draże korsarze to ja akurat mam i to w różnych smakach. i co ni wystarcza jako bifor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 215 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, kontospecjalniedlamary napisał: a od kiedy ochroniarze to milionerzy ? ty wiesz ile sie zarabia w budzetowce ? nadal pozostane sceptykiem i uwazam ze tam chodza zwyrole albo paszczury A gdzie ja pisalam cos o tym że on jest milionerem? Zarabial pamiętam 30k na miesiąc ale to było juz jakiś czas temu więc możliwe że teraz zarabia więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 215 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, aphex_twin napisał: i co ni wystarcza jako bifor? Ni wystarcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 51 Napisano 59 minut temu 11 minut temu, xDxDxDxD napisał: A gdzie ja pisalam cos o tym że on jest milionerem? Zarabial pamiętam 30k na miesiąc ale to było juz jakiś czas temu więc możliwe że teraz zarabia więcej. niemozliwe nawet general nie ma takiej pensji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 215 Napisano 54 minuty temu 4 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał: niemozliwe nawet general nie ma takiej pensji XD Widocznie mało jeszcze wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 51 Napisano 52 minuty temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: XD Widocznie mało jeszcze wiesz. to sa jawne dane i znam kogos w stopniu pułkownika bzdur ci ktos nagadal tyle to nie zarabia premier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 215 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał: to sa jawne dane i znam kogos w stopniu pułkownika bzdur ci ktos nagadal tyle to nie zarabia premier Ja nie wiem ile on zarabiał jawnie a ile niejawnie ale łącznie tyle co napisałam. Nie wnikam w szczegóły bo mnie to nie interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 99 Napisano 48 minut temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Ja nie wiem ile on zarabiał jawnie a ile niejawnie ale łącznie tyle co napisałam. Nie wnikam w szczegóły bo mnie to nie interesuje. Stresc mi wątek. Czemu nie ma emotikon czipsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 51 Napisano 48 minut temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Ja nie wiem ile on zarabiał jawnie a ile niejawnie ale łącznie tyle co napisałam. Nie wnikam w szczegóły bo mnie to nie interesuje. ci ludzie nie moga nielgalnie pracowac stac na bramkach etc. przeciez ich sprawdzaja co jakis czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 215 Napisano 41 minut temu 2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał: ci ludzie nie moga nielgalnie pracowac stac na bramkach etc. przeciez ich sprawdzaja co jakis czas Dobrze, ja nie mam siły kolejny raz próbować czegokolwiek tobie udowadniac, myśl co chcesz. Poza tym sens mojej wypowiedzi był taki tylko i wyłącznie że ludzie na jakims tam poziomie i przy kasie tez chodzą do klubów dla swingersów a nie tylko żule, pijacy, cpuni i brzydale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 65 Napisano 38 minut temu (edytowany) 21 minut temu, kontospecjalniedlamary napisał: niemozliwe nawet general nie ma takiej pensji A skad wiesz? sa różne dodatki itd nawet nauczyciel nie wiadomo nigdy do końca ile zarabia a ty z takim przekonaniem mowisz o pensji generała? Znasz jakiegos i on akurat tyle nie zarabia? Czy nawrt nie znasz? Edytowano 37 minut temu przez aphex_twin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 51 Napisano 36 minut temu 1 minutę temu, aphex_twin napisał: A skad wiesz? sa różne dodatki itd nawet nauczyciel nie wiadomo nigdy do końca ile zarabia a ty z takim przekonaniem mowisz o pensji generała? Znasz jakiegos i on akurat tyle nie zarabia? Czy nawrt nie znasz? juz napisalem wyzej ze nie znam ale to jest jawne znam pulkownika i klepie biede tzn. klepal bo juz jest emerytem pare lat dorabia na jakiejs uczelni bo kazda uczelnia ma tam, czlowieka z wojska ktory sie zajmuje jakimis niejawnymi informacjami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 99 Napisano 35 minut temu 1 minutę temu, aphex_twin napisał: A skad wiesz? sa różne dodatki itd nawet nauczyciel nie wiadomo nigdy do końca ile zarabia a ty z takim przekonaniem mowisz o pensji generała? Znasz jakiegos i on akurat tyle nie zarabia? Czy nawrt nie znasz? On wie wszystko. Po prostu. I nie wnikaj tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 51 Napisano 35 minut temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: On wie wszystko. Po prostu. I nie wnikaj tak zarobki w sferze budzetowej sa jawne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 65 Napisano 35 minut temu (edytowany) 1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał: juz napisalem wyzej ze nie znam ale to jest jawne znam pulkownika i klepie biede tzn. klepal bo juz jest emerytem pare lat dorabia na jakiejs uczelni bo kazda uczelnia ma tam, czlowieka z wojska ktory sie zajmuje jakimis niejawnymi informacjami srawne. Tak samo nauczycieli paski są jawne i kazdy ma bekę z tych kwot w 1 lub druga stronę Edytowano 34 minuty temu przez aphex_twin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 65 Napisano 34 minuty temu Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał: zarobki w sferze budzetowej sa jawne Może podstawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 215 Napisano 34 minuty temu 1 minutę temu, aphex_twin napisał: A skad wiesz? sa różne dodatki itd nawet nauczyciel nie wiadomo nigdy do końca ile zarabia a ty z takim przekonaniem mowisz o pensji generała? Znasz jakiegos i on akurat tyle nie zarabia? Czy nawrt nie znasz? Libed to libed, on wie najlepiej. Takie dziwne że gość który pracuje w borze na jakimś wyższym stanowisku już od 15 lat zarabia 30k, no niemożliwe doprawdy. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 99 Napisano 34 minuty temu Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał: zarobki w sferze budzetowej sa jawne Mimo wszystko każdy zarabia inaczej bo ma inny staż i dodatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 65 Napisano 33 minuty temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Libed to libed, on wie najlepiej. Takie dziwne że gość który pracuje w borze na jakimś wyższym stanowisku już od 15 lat zarabia 30k, no niemożliwe doprawdy. xd W ogle mnie ta pensja nie dziwi ile ma qrva zarabiac general? 5 k? tyle to ma pewnie żołnierz na starcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 99 Napisano 32 minuty temu I pamiętajcie zadna szkoła nie uczy niczego. Świat według libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 51 Napisano 32 minuty temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Libed to libed, on wie najlepiej. Takie dziwne że gość który pracuje w borze na jakimś wyższym stanowisku już od 15 lat zarabia 30k, no niemożliwe doprawdy. xd tak niemozliwe zarobki zaleza od stopnia poza tym nie ma juz boru a sop to lapanka ze strazakow i innych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach