Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Och, bardzo to lubiłam jako dziecko, miałam na kasecie. Patsy Kensit jest niezwykle uwodzicielska. Edytowano 3 godziny temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Och, bardzo to lubiłam jako dziecko, miałam na kasecie. Patsy Kensit jest niezwykle uwodzicielska. Koniec dziewczyno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Koniec dziewczyno. To idź. Pamiętaj, że jesteś w moim wątku. Ja tu posiedzę ile będę chciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: To idź. Pamiętaj, że jesteś w moim wątku. Ja tu posiedzę ile będę chciała. Przecież nie będę do rana z Tobą rozmawiał. Rób jak chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Przecież nie będę do rana z Tobą rozmawiał. Rób jak chcesz. Nikt ci nie każe. Lubię swoje towarzystwo. Co więc tu robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Nikt ci nie każe. Lubię swoje towarzystwo. Co więc tu robisz? To samo co Ty i znikam już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: To samo co Ty i znikam już. To znikaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu Hoobastank - the reason. Dla wszystkich, co mimochodem tu zajrzą… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu A ja sobie porockuję dzis. Mój Led wleciał 🩷🩷🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach