BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu Ja pjerdole to zegnam dość cenzurowania i psychicznych ludzi obrażalskich toksykow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu Ja mam małogłowie i jajogłowi ale dziękuję za akceptację bardzo mi wszystko jedno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Kogoś mi przypominasz, ale to nie real, więc chyba się mylę. Raczej na pewno się mylisz, cukiereczku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Ja mam małogłowie i jajogłowi ale dziękuję za akceptację bardzo mi wszystko jedno Idź spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu Z przyjemnością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Z przyjemnością Uff. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu Też się cieszę. Ciekawsze rzeczy we śnie mam niż z wami na jawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu Posłuchajcie se hitów z orbitow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Raczej na pewno się mylisz, cukiereczku. Nie wiem co powiedzieć, sarenko. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 123 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Też się cieszę. Ciekawsze rzeczy we śnie mam niż z wami na jawie. Pite codziennie każdy alkoholik nie przyzna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Posłuchajcie se hitów z orbitow Życzę Ci, byś wstała prawą nogą jutro. Chyba, że masz kikuty, to zawsze możesz sobie wyobrazić pelnosprawnosc. Umysłową również. Buziak śliczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nie wiem co powiedzieć, sarenko. Don’t call me that, moron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Don’t call me that, moron. What have you done to me, you ...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: What have you done to me, you ...? No dokończ, nie bądź pipa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 123 Napisano 3 godziny temu Niepite to na kacu pòzniej znòw pite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: No dokończ, nie bądź pipa. A Ty kim jesteś jak nie pipą podszywie ? Przyznaj się i będziemy kwita. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu Wolałabym nie wstawać wcale ale 50 lat afirmacji nic nie pomogło. Mam kikuty a ty jesteś nietolerancyjna i bardzo wredna dla chorych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: A Ty kim jesteś jak nie pipą podszywie ? Schizofrenia się włączyła jak widać. Zjeżdżaj mały człowieczku, bo czas mój cenny tracisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Niepite to na kacu pòzniej znòw pite Graza podrzucona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Schizofrenia się włączyła jak widać. Zjeżdżaj mały człowieczku, bo czas mój cenny tracisz. Nie, to Ty tracisz mój najpierw mnie lajkując, a potem hejtując zazdrosna kobietko Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 123 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Graza podrzucona? Jasne pod niebiosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie, to Ty tracisz mój najpier mnie lajkując, a potem hejtując zazdrosna kobietko Ja Cię nie hejtuje złoty człowieczku. Sam naparzasz jadem i mnie tu określasz od niewiadomo jakich. Łyknij stoperan, bo sprawy zaszły za daleko. Co siejesz to zbierasz ziomek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Jasne pod niebiosy. I tera leży jak wór kartofli na twym chudym ciele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 123 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: I tera leży jak wór kartofli na twym chudym ciele. Leży i śpi tutaj dalej kwiczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Ja Cię nie hejtuje złoty człowieczku. Sam naparzasz jadem i mnie tu określasz od niewiadomo jakich. Łyknij stoperan, bo sprawy zaszły za daleko. Co siejesz to zbierasz ziomek. Właśnie, więc to samo sobą reprezentujesz, albo ''kochasz'' albo nienawidzisz cała Ty I niemów domnie więcej cukiereczku. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Leży i śpi tutaj dalej kwiczą. Grubasy sie szybko męczą to maciora zaległa jak konar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Właśnie, więc to samo sobą reprezentujesz, albo ''kochasz'' albo nienawidzisz cała Ty Co ty pierdzielisz ups za przeproszeniem? Miałam do Ciebie neutralny stosunek, nawet wydawałeś się sympatyczny a sam zacząłeś na mnie wjazd. To masz teraz. Lubisz z siebie robić ofiarę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 2 godziny temu A mogło być tak pięknie z byczym ale wybrał nimfetke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Co ty pierdzielisz ups za przeproszeniem? Miałam do Ciebie neutralny stosunek, nawet wydawałeś się sympatyczny a sam zacząłeś na mnie wjazd. To masz teraz. Lubisz z siebie robić ofiarę? Ty zaczęłaś nie ja, więc odbj i idż do łożka zanim Cię jakiś facet za rączki tam rzuci Mało alko masz w sobie ? Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Ty zaczęłaś nie ja, więc odbj i idż do łożka zanim Cię jakiś facet za rączki tam rzuci Mało alko masz w sobie ? Cham i prostak. Ja ciebie nie oceniłam a ty to zrobiłeś. Koks wzięty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach