BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Sama jesteś z Oświęcimia. Mam ałszfic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: O jak spokorniał. Pomyliłem Cię z kimś kogo znam. To tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 215 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Przykro mi A mi nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu Makaron z hejterami się zadaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 215 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Mow za siebie babo Jestem chłopem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: A mi nie. To paszoł won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 123 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Mam ałszfic Cyklon B Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu Ratunku… dlaczego każda moja wypowiedź musi być zatwierdzona przez moderatora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Cyklon B Cyklop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu Bo jestes hejter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 215 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: To paszoł won Ochùjałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 123 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Ratunku… dlaczego każda moja wypowiedź musi być zatwierdzona przez moderatora? Za dużo pijesz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ochùjałaś Już dawno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 215 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Już dawno Wiem przecież ze nie dziś. Jeszcze można ocipieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Wiem przecież ze nie dziś. Jeszcze można ocipieć. Żegnaj elzbieto odchodzę na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 215 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Żegnaj elzbieto odchodzę na zawsze Właśnie dlatego ja jeszcze nigdy się tutaj nie żegnałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Właśnie dlatego ja jeszcze nigdy się tutaj nie żegnałam. Czekałaś na moje odejście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 215 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Czekałaś na moje odejście. Nie, po prostu nie lubię robić z gęby cholewę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 215 Napisano 3 godziny temu Nie płacz, jutro będzie gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Ratunku… dlaczego każda moja wypowiedź musi być zatwierdzona przez moderatora? Może ja nim jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Może ja nim jestem Och, podryw na modka? Tego jeszcze nie grali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie płacz, jutro będzie gorzej. Mam kota wiec nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Och, podryw na modka? Tego jeszcze nie grali. Nie, pomyliłem Cię z kimś dziewczyno daj spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Nie, pomyliłem Cię z kimś dziewczyno daj spokój. Pomyliłeś i obrażałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu Wiem i jeszcze raz przepraszam. Zadowolona jesteś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Wiem i jeszcze raz przepraszam. Zadowolona jesteś ? Starczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Starczy. Super. Więc muza na noc i śpij spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu Dziękuję. U mnie Kate Bush - wuthering heights. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Dziękuję. U mnie Kate Bush - wuthering heights. Nie masz za co. Skończmy już to granie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach