Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Jak zwykle taka jestem Coż, więc ja taki po angielsku Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 996 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Są 2. Paula Abdul - rush, rush Eurythmics - Here comes the rain again. to są piosenki, które leciały gdzieś tam w tle, ale kojarzą się… wracam do rocka A z polskich coś lubisz? Ja najbardziej O.n.a, verba i myslovitz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A z polskich coś lubisz? Ja najbardziej O.n.a, verba i myslovitz. Myslovitz również, Dżem, Bajm, Wilki, Urszula, T Love, Budka Suflera. Wymieniać można. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 996 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Coż, więc ja taki po angielsku Ja zła i podła a ty nie możesz już ty mily I grzeczny i posłuszny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja zła i podła a ty nie możesz już ty mily I grzeczny i posłuszny Potrafsz być złośliwa i pociągająca, ale wkurzasz na maksa mnie i nie wiem czy jesteś tego świadoma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Potrafsz być złośliwa i pociągająca, ale wkurzasz na maksa mnie i nie wiem czy jesteś tego świadoma Nie miałeś iść spać, okruszku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 996 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Myslovitz również, Dżem, Bajm, Wilki, Urszula, T Love, Budka Suflera. Wymieniać można. Też lubie no może oprócz Budki. Jeszcze fajny kazik, Dawid Kwiatkowski, lady punkt, Ira. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Też lubie no może oprócz Budki. Jeszcze fajny kazik, Dawid Kwiatkowski, lady punkt, Ira. Tak, Dawida lubię jedną piosenkę. Taka sprzed 2 lat jakoś (?). Nieraz jadąc autem ją w radiu słyszałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 996 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Spaghetti .... napisał: Potrafsz być złośliwa i pociągająca, ale wkurzasz na maksa mnie i nie wiem czy jesteś tego świadoma Jestem chyba raczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie miałeś iść spać, okruszku? Miałem, ale Ty też podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Miałem, ale Ty też podobno Ale jednak nie idę. Ha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Ale jednak nie idę. Ha. Widzę, więc posłuchaj muzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Widzę, więc posłuchaj muzy. Słucham cały czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 996 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Tak, Dawida lubię jedną piosenkę. Taka sprzed 2 lat jakoś (?). Nieraz jadąc autem ją w radiu słyszałam. Moze to: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Słucham cały czas To wrzuć co słuchasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 2 godziny temu @Onaaaa to była piosenka „Bez Ciebie”. Wyszukałam po słowach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: To wrzuć co słuchasz Ja słaba w linki. Jeszcze parę lat temu pamiętałam jak się wstawia, ale teraz jestem zacofana. Aktualnie słucham Scorpionsów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 996 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: @Onaaaa to była piosenka „Bez Ciebie”. Wyszukałam po słowach. Więc ta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Ja słaba w linki. Jeszcze parę lat temu pamiętałam jak się wstawia, ale teraz jestem zacofana. Aktualnie słucham Scorpionsów. Kurde... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 2 godziny temu Widać że pite bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 2 godziny temu Och, akurat słuchałam tego przed chwilą. Ich flagowy utwór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Widać że pite bylo Melisa z cytryną. Nie wiem, jak pozostali uczestnicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 2 godziny temu Hity z satelity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 2 godziny temu Ach…noc październikowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 2 godziny temu Noc jak noc. Ty jakas egzaltowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 2 godziny temu Różaniec zmów czy coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 2 godziny temu Możesz przestać mnie obrażać, lalo? Nic ci nie robię. Nawet cię akceptuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 215 Napisano 2 godziny temu Widzę że stuknięty kurdupel poblokowal inne tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Widzę że stuknięty kurdupel poblokowal inne tematy. Jak sie ma wodogłowie to tak jest… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Możesz przestać mnie obrażać, lalo? Nic ci nie robię. Nawet cię akceptuję. Kogoś mi przypominasz, ale to nie real, więc chyba się mylę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach