Spaghetti .... 135 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Muzyki Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 198 Napisano 2 godziny temu Cisza przed burzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu Coś co dziś mi wyskoczyło jako nowość 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Cisza przed burzą Tez tak myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin_jack_flash 4 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Spaghetti .... napisał: Muzyki Coś polskiego poproszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 135 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Cisza przed burzą Parząc na twój avatar możliwe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 198 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Parząc na twój avatar możliwe Okropna jestem Ale da się ze mną wytrzymać, chociaż język mam niewyparzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 135 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Coś polskiego poproszę Będzie wkrótce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 198 Napisano 2 godziny temu Ja mam to 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 135 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Okropna jestem Ale da się ze mną wytrzymać, chociaż język mam niewyparzony Tylko czasami owszem da się, bo masz spoko charakter pomimo pazurków i języka który pokazujesz Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Tylko czasami owszem da się, bo masz spoko charakter pomimo pazurków i języka który pokazujesz Tylko czasami sie z nią da? a ze mną zawsze się da? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 198 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tylko czasami sie z nią da? a ze mną zawsze się da? Przecież to samo imię nas łączy, ale wrogów mamy innych Ty jesteś troszkę miękka, a ja twarda i waleczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Przecież to samo imię nas łączy, ale wrogów mamy innych Ty jesteś troszkę miękka, a ja twarda i waleczna Nie mam tutaj wrogów przynajmniej tak mi sie wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 135 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Tylko czasami sie z nią da? a ze mną zawsze się da? Magda nie zaczynaj kużwa, bo piętro wyżej masz waleczną kobietkę Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Magda nie zaczynaj kużwa, bo piętro niżej masz waleczną kobietkę Czyli że ona jest piętro niżej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 135 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czyli że ona jest piętro niżej? Osz Ty już zrobiłem korektę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Osz Ty już zrobiłem korektę Czyli że ona jest wyżej? A w czym jest wyżej odemnie oprócz wzrostu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 135 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli że ona jest wyżej? A w czym jest wyżej odemnie oprócz wzrostu? No jest, bo pisała wyżej post Sczerze to nie wiem, bo nie mówiłaś mi ile masz wzrostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Spaghetti .... napisał: Osz Ty już zrobiłem korektę Miało być polskie i znów te dziadostwo puszczasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: No jest, bo pisała wyżej post Sczerze to nie wiem, bo nie mówiłaś mi ile masz wzrostu A no tak mam dużo aż 159 i nie jestem dużą baba jak mówi libed a on ma zawsze rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 198 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A no tak mam dużo aż 159 i nie jestem dużą baba jak mówi libed a on ma zawsze rację Bo nie jesteś ze Śląska. Grube i wielkie baby ala babochłopy mieszkają tylko na Śląsku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 135 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Miało być polskie i znów te dziadostwo puszczasz Wiesz, że historia lubi się powtarzać, ale z innym zakończeniem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 10 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Bo nie jesteś ze Śląska. Grube i wielkie baby ala babochłopy mieszkają tylko na Śląsku. Czytałam dziś że w turcji można się pomniejszyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 10 Napisano 1 godzinę temu Juz jestem zapisana na pomniejszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBu napisał: Czytałam dziś że w turcji można się pomniejszyć. W jaki sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 135 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: A no tak mam dużo aż 159 i nie jestem dużą baba jak mówi libed a on ma zawsze rację To malutka kruszynka do przytulania jesteś a libied zawsze ma rację nawet wtedy gdy jej nie ma Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: W jaki sposób Kości obcinaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 77 Napisano 1 godzinę temu To mi wpadło oststnio w ucho znacie ? in the room full of people i look for you Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach