Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
apeluję

KAZIRODCZE ZWIĄZKI W MAJESTACIE PRAWA WIELKIEJ BRYTANII

Polecane posty

Typowy Polak to gość, który siedzi na ryczałcie albo podatku liniowym, wrzuca wszystko w koszty, żeby ruch.ac państwo, a potem dziwi się, ze kapitał zbierany w sezamie nie pracuje. Albo musi opróżnić skarbiec co tez mu nie pasuje. Polacy to taki gospodarczy twor, który chce dostać jak najwięcej, a najlepiej ukraść, a potem wola, ze kradną. Moze złe oceniam, może sie mylę, ja jestem typowy zdrajca niemiecki. Jestem do bólu racjonalny.

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Też jestem Niemką, lewaczką i działam na szkodę Polski  😉

Tak. Zapominałem jeszcze, ze jestem lewakiem, bo nie kocham Pisu, jestem sceptyczny do Konferencji, Brauna mam za showmana, nie płaczę codziennie, bo mi na wojnie pradziadka zabili, nie całuję krzyża i chcę byc w UE oraz nie panikuję, ze idą po mnie ped.aly, ciapaci, murzyni i kobiety, które chcą sie co weekend skrobać  😉 Pozyjemy, zobaczymy jak to sie wszystko ulozy, Śliwka. 

• Like 1

1 minutę temu, BardziejZłyKróliczek napisał:

Nie mogę zacytować w całości, bo wchodzi na różowo. Ale trudno nie przyznać wiele racji temu postowi. 

To cos nowego 😉

Natomiast co do mentalu - brać kasę, ale niczemu się nie poddawać, nie przyjmować regulacji itd. chciałam jednak zauważyć, że Polska jest w UE od dawna, wiele regulacji przyjęła, przyjmuje i przyjmie. Kontrowersje dotyczą regulacji ciapackich oraz tych związanych z tzw. zielonym ładem i chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego i ile jest w tym słuszności. Na przykład Angela Makrela, która zamiast dożywać obecnie swoich dni w bogactwie, powinna siedzieć w więzieniu za zdradę stanu - powiedziała swego czasu "przyjmujemy wszystkich" i wiadomo, co się potem stało. Ludzie innych krajów mają święte prawo czuć, dlaczego mają ponosić wielopokoleniowe konsekwencje decyzji osób szalonych i działających na szkodę Europy. Pomijając już, że część ma prawo czuć się oszukana, bo warunki pierwotnie były takie, że UE to wspólnota gospodarcza, a nie na przykład ideologiczna i prawna (w obszarach niedotyczących ekonomii). 

• Thanks 1

20 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Typowy Polak to gość, który siedzi na ryczałcie albo podatku liniowym, wrzuca wszystko w koszty, żeby ruch.ac państwo, a potem dziwi się, ze kapitał zbierany w sezamie nie pracuje. Albo musi opróżnić skarbiec co tez mu nie pasuje. Polacy to taki gospodarczy twor, który chce dostać jak najwięcej, a najlepiej ukraść, a potem wola, ze kradną. Moze złe oceniam, może sie mylę, ja jestem typowy zdrajca niemiecki. Jestem do bólu racjonalny.

Większość biznesmenów polskich to takie kuwety, więc trudno o inną perspektywę. 

5 minut temu, BardziejZłyKróliczek napisał:

Natomiast co do mentalu - brać kasę, ale niczemu się nie poddawać, nie przyjmować regulacji itd. chciałam jednak zauważyć, że Polska jest w UE od dawna, wiele regulacji przyjęła, przyjmuje i przyjmie. Kontrowersje dotyczą regulacji ciapackich oraz tych związanych z tzw. zielonym ładem i chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego i ile jest w tym słuszności. Na przykład Angela Makrela, która zamiast dożywać obecnie swoich dni w bogactwie, powinna siedzieć w więzieniu za zdradę stanu - powiedziała swego czasu "przyjmujemy wszystkich" i wiadomo, co się potem stało. Ludzie innych krajów mają święte prawo czuć, dlaczego mają ponosić wielopokoleniowe konsekwencje decyzji osób szalonych i działających na szkodę Europy. Pomijając już, że część ma prawo czuć się oszukana, bo warunki pierwotnie były takie, że UE to wspólnota gospodarcza, a nie na przykład ideologiczna i prawna (w obszarach niedotyczących ekonomii). 

W tym wszystkim trzeba zauważyć, ze ostatnie lata to rządy PiSu. Po co udawac,  ze wiele rzeczy sie nie wydarzyło. Bez sensu.  Natomiast zgadzam się, ze Unia Europejska powinna popracować nad zreformowaniem, bo np uderzanie w suwerenność państw członkowskich budzi konserwatywne,  prawicowe, narodosciowe nastroje. I to naprawdę widac z kazdym mijającym rokiem coraz bardziej. 

• Like 1

14 minut temu, BardziejZłyKróliczek napisał:

Większość biznesmenów polskich to takie kuwety, więc trudno o inną perspektywę. 

Polak potrafi. Nawet na bieżni  😀

• Haha 1

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

🤦😄

A masz okazję napisać coś merytorycznego w temacie - spróbuj, to byłby twój pierwszy raz w życiu, udowodniłabyś forum, że nie jesteś jednak upośledzona 🙂

Edytowano przez BardziejZłyKróliczek

3 godziny temu, Hugh Hefner napisał:

Szczerze mówiąc to ja też nie do końca ogarniam panikę pisowców na temat Niemiec. Wszystko co złe to Niemcy, do tego stopnia, że chyba nawet ta Rosja byłaby im bliższa,  byłaby mniejszym złem. Nie mowiac juz o wchodzeniu w tyłek Trumpowi, który cierpi na przerost ego- i to caly jego sukces oraz Żydom. Jestem ciekawy jaką to potęgę zbuduje Polska po wyjsciu z Unii ze swoim ukochanym sojusznikem, coraz bardziej słabnąca  "Ameryka", ktora tak naprawde ma nas w du.pie. Co ciekawe bycie landem Trumpa juz nie przeszkadza, co swiadczy o ogromnych kompleksach Polski i głupocie zakorzenionej jeszcze w XX wieku, gdy uklad sil politycznych rozkladal sie jednak inaczej. Kaczynski, o krok o starczych urojen, wierzy, że Niemcy juz po nas idą, a równocześnie Ameryka to nasz największy sojusznik. Jestem ciekawy jak to bedzie wyglądać jak Polska znajdzie się poza Unia, bo tutaj trochę jawi mi się trochę ta buta dawnych Sarmatów  co w podartych spodniach chodzili, ale mieli sie za szlachtę i potęgę. Do tego stopnia, ze woleli rozpi...państwo. Ale wiadomo, ze prawdziwy Polak to romantyk, ktory żyje wojnami i powstaniami, a odbiera je tak irracjonalnie jakby to wszystko wydarzylo sie wczoraj.  Polska to zawsze byl pionek przez te słowiańskie dusze, które zbyt emocjonalnie podchodzą do spraw politycznych oraz gospodarczych, sklonnosc do nostalgii, mistycyzmu- osławiony katolicyzm, który wciskają nam jako element polskiej tradycji, ktory zżera państwo od środka jak rak. Na ten moment z ciekawością czekam na to co przyniosą nam wybory, przyznaję, ze juz trochę zrezygnowany 😀 Ale obym się mylił.

Wow

podpisuje sie pod wszystkim 😀

2 godziny temu, Śliwka w Polonezie napisał:

To jest dokładnie sarmackie machanie szabelką,  do tego wobec sojusznika, bo tak bezpieczniej. No i oczywiście sarmacki mental dawać nam kasę, ale żadnych regulacji nie przyjmiemy. Szkoda, w takich latach 90 można bylo tylko pomarzyć o byciu częścią Zachodu. Weszliśmy, zaliczyliśmy cywilizacyjny skok jak nigdy w historii Polski. A od kilku lat trwa ciężka praca nad obrzydzeniem Polakom UE i wyprowadzeniem nas żeby można tu było zrobić drugie Kongo.

Jasne, UE też się gubi w swoim zafiskowaniu na wprowadzaniu trudnych dla ludzi zmian, ale to nie są podstawy do pisania andronów o byciu niemieckim landem. 

Taaa wyjdźmy z łunii i dołączmy sie do ruskich. Niektórym być może pasowało sadzac po mentalu 

• Like 1

57 minut temu, 250GodzinTak napisał:

🤦😄

Tylko tyle masz do napisania szumna ofiaro hejtu która odeszła na zawsze?😃nie ma psiapsi alkuski wiec wyzwiska zostawiasz na później?

18 minut temu, draże korsarze napisał:

Wow

podpisuje sie pod wszystkim 😀

Też mnie przeraża podnóżkowa i naiwna czołobitność Polski wobec USA. W razie czego ten sojusznik palcem nie kiwnie. Ponadto USA zależy na osłabieniu gospodarczym Europy, to leży w ich interesie ekonomicznym. A pomarańczowy zachowuje się publicznie wobec polityków europejskich jak wobec chłopców, a oni pozwalają. 

14 minut temu, draże korsarze napisał:

Tylko tyle masz do napisania szumna ofiaro hejtu która odeszła na zawsze?😃nie ma psiapsi alkuski wiec wyzwiska zostawiasz na później?

Wczoraj szumnie ogłaszała początek weekendu, już ostro łojąc i czekając na "kolegę geja", z którym się kiedyś  "przelizała" (styl oryginalny), który miał dostarczyć damie kolejne porcje wody ognistej. Także jak wytrzeźwieje, może być grubo na forum ;) 

• Haha 1

1 minutę temu, BardziejZłyKróliczek napisał:

Wczoraj szumnie ogłaszała początek weekendu, już ostro łojąc i czekając na "kolegę geja", z którym się kiedyś  "przelizała" (styl oryginalny), który miał dostarczyć damie kolejne porcje wody ognistej. Także jak wytrzeźwieje, może być grubo na forum 😉

😄 mi w kolko pisze ze pisałam ‚po alkoholu’ ze ‚mocno przytyłam’ i ze tego ‚nie pamietam’ 😅 musi mieć ogromny kompleks wagi skoro zwykła gadkę szmatkę o remoncie przerobiła na taka wielowątkowa historie i nawet to ze libed jej powiedział ze wazy 2x więcej niz ja nie przeszkadza jej pisać to w kolko 😄 to babsko nie ma za grosz instynktu samozachowawczego do tego jest po prostu głupia. 

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

😄 mi w kolko pisze ze pisałam ‚po alkoholu’ ze ‚mocno przytyłam’ i ze tego ‚nie pamietam’ 😅 musi mieć ogromny kompleks wagi skoro zwykła gadkę szmatkę o remoncie przerobiła na taka wielowątkowa historie i nawet to ze libed jej powiedział ze wazy 2x więcej niz ja nie przeszkadza jej pisać to w kolko 😄 to babsko nie ma za grosz instynktu samozachowawczego do tego jest po prostu głupia. 

Ostatnio zaatakowała Elcię, że kupuje filety z łososia, a salowej na takie rarytasy nie stać 😉 300 godzin normy i powszechna ryba to luksus...

Jak mnie którymś razem mocno wkurzy, to opiszę z detalami, jak "szczupła" jest Madzia i jaka myśl powstaje w umyśle faceta po ujrzeniu tego "cuda" na zdjęciu 😉 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się