xDxDxDxD 220 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Nowe konto tutaj tak napisał: No mam nadzieje ze nie ja to się dlatego boje źle trafić Hmm, nawet jakbyś trafił idealnie i kobieta miałaby libido wyjêbane w kosmos to zrozum że po kilku latach razem, zycia, mieszkania, wychowywania dzieci, ona juz nie będzie chciała z taką częstotliwością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 0 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Hmm, nawet jakbyś trafił idealnie i kobieta miałaby libido wyjêbane w kosmos to zrozum że po kilku latach razem, zycia, mieszkania, wychowywania dzieci, ona juz nie będzie chciała z taką częstotliwością. A ty tak masz ja szczucia nie zniose Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 0 Napisano 3 godziny temu Dziwne wiedzieć że się samice pogoni prawdopodobnie i tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 0 Napisano 3 godziny temu A jak będę miał taki tydzień ochoty na maraton a ona zglupiales to się pochapiemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 0 Napisano 3 godziny temu Nie wiem a tą z kasztany wyhejtowali za urodę przykre ja bym z niom poszedł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 0 Napisano 3 godziny temu Dzień wcześniej którym zbieralem kasztany z mamą to mój nr1 tegoż życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 0 Napisano 3 godziny temu Jutro w sumie dzisiaj zasilacz odbieram teraz się zajme trochę salonem bo znowu mało korzystam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 220 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Nowe konto tutaj tak napisał: A ty tak masz ja szczucia nie zniose To nie szczucie tylko po takim czasie ani kobiecie ani tobie nie będzie się chciało tak często jak w początkowej fazie związku. Zresztą nie możesz z góry negować czegoś czego nie doświadczyłeś tylko się tobie wydaje że będzie tak i tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 0 Napisano 3 godziny temu Za dobry zrobiłem ten mały ogólnie bym mógł chyba w kawalerce byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: To nie szczucie tylko po takim czasie ani kobiecie ani tobie nie będzie się chciało tak często jak w początkowej fazie związku. Zresztą nie możesz z góry negować czegoś czego nie doświadczyłeś tylko się tobie wydaje że będzie tak i tak... Ale ja chce pracować nad tym żeby mi się chciało cały czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 0 Napisano 3 godziny temu Nie godze się z rzeczywistością że inni tak oklepujom po latach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 0 Napisano 3 godziny temu Ty elka też zmienilas się kiedyś byś sobie nie dala a teraz się godzisz na to bo tak bywa i się skonczy jak z ex coraz mniej aż do 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 0 Napisano 3 godziny temu I po co wtedy typ xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 220 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nowe konto tutaj tak napisał: Ale ja chce pracować nad tym żeby mi się chciało cały czas No to pracuj nad tym, Później z czasem zobaczysz na ile udało ci się to zrealizować. Idę spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: No to pracuj nad tym, Później z czasem zobaczysz na ile udało ci się to zrealizować. Idę spać. No właśnie jako singiel to nawet nie wiem czy nie lepiej mieć niskie zainteresowanie samicami bo bym mógł inne pasje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 0 Napisano 3 godziny temu Ale w związku to porażka się nie bzykac dobranoc ja przegladsm goga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 220 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Nowe konto tutaj tak napisał: Ale w związku to porażka się nie bzykac dobranoc ja przegladsm goga Nie mówiłam że w ogóle tego nie robić, tylko np 2-3 razy w tygodniu a nie jak na początku 2-3 razy dziennie. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 0 Napisano 3 godziny temu 6 godzin temu, Qwerty88 napisał: I bardzo dobrze, mądrą dziewczyne wybrałeś. Nie bedzie przed słubem cudzych majtek prać i skarpet zbierać z podłogi Ja mam jak Rymcym wszystko w kostke itd ten obraz samców to macie chyba z liceum jeszcze bo to byly ostatni raz jak byla koleżanka i moje gacie i skarpetki zbieralem przy niej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 0 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie mówiłam że w ogóle tego nie robić, tylko np 2-3 razy w tygodniu a nie jak na początku 2-3 razy dziennie. Dobranoc. A tak masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 0 Napisano 3 godziny temu Ostatnio dwa dni cały sypialni biuro ogarnilem wszystkie szufladzie na nowo kurze bislosc mebli najlepsze kable Nie wyobrażam sobie chylę że się spiesze do wyjścia ale przyjde i wszystko uloze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 0 Napisano 2 godziny temu Nudziarze bywajom i bogaci ostatnio widziałem tiktoka typ tylko piepszyl o finansach zamiast odzielic życie od pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 0 Napisano 2 godziny temu No i zyczylem mu żeby się wreszcie dorobil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 209 Napisano 38 minut temu 7 godzin temu, Minnie Moskowitz napisał: Madzia gdzie ty, bo hejtery mnie zaraz zjedzą… żeby nie było ja sobie z nimi poradzę. Bo to odpadki ludzkie. Co ja mam Cię bronić jak kwoka? Wciągnął mnie serial i poszłam spać. A Tobie pisałam, żebyś nie reagowała na zaczepki podręcznych i psycholi Aa dziwne, że temat jeszcze się utrzymał Więc czas coś ogarnąć i zmierzyć się ze sobotą, która zapowiada się bardzo słonecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 31 Napisano 32 minuty temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Co ja mam Cię bronić jak kwoka? Wciągnął mnie serial i poszłam spać. A Tobie pisałam, żebyś nie reagowała na zaczepki podręcznych i psycholi Aa dziwne, że temat jeszcze się utrzymał Więc czas coś ogarnąć i zmierzyć się ze sobotą, która zapowiada się bardzo słonecznie Nie, po prostu brakowało mi ciebie a sobie doskonale poradziłam. Dzień dobry tak w ogóle…spać coś nie mogę, po niecałych 5 godzinach się wybudziłam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 209 Napisano 18 minut temu 10 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie, po prostu brakowało mi ciebie a sobie doskonale poradziłam. Dzień dobry tak w ogóle…spać coś nie mogę, po niecałych 5 godzinach się wybudziłam. Za dużo myślałaś o randce i stąd te myśli i krótki sen Ciekawe, czy ten Pan odezwie się do Ciebie, czy raczej odpuści Ale tak jak już pisałam, jesteś młoda, wszystko jeszcze przed Tobą i nie baw się w randki z facetami z dziećmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach