big buu 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: fajne typy nie rosna na drzewach a lepszy tatuncio niz patol wiesniak niedomyty stalkerski DUMBO STAJL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 124 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Poszła na randkę ale sie dowiedziała że ma córkę 11 letnią wiec odpada. No i z wyglądu jej sie nie podobał. Założę musiał by ładnym samochodem podjechać ładnie wyglądać i czuć forsą, czyli idzie na gotowe jako podręczna nie pracowała. Bogaci tacy głupi też nie są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 25 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, big buu napisał: Ma HIV od Simona mola? A ONA O DYMANIU Z BAMBO PISAŁA CZY O CO CHODZI? Edytowano 3 godziny temu przez TREV0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, TREV0 napisał: A ONA O DYMANIU Z BAMBO PISAŁA CZY O CO CHODZI? Oh z wieloma wiele razy. No bo co może być sensacyjnego w tej szmacie? 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihil666 0 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, TREV0 napisał: SERIO? MYSŁAŁEM, ŻE MNIEJ, COŚ BYM WRZUCIŁ, ALE SIĘ Z TYM WSTRZYMAM NA RAZIE ZA NIĄ TEŻ LEŻAK LATAŁ NA KOWBO? BO, ŻE ZA JAKĄŚ KAMCZI TO WIEM wrzuc mi na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 25 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, big buu napisał: Oh z wieloma wiele razy. No bo co może być sensacyjnego w tej szmacie? 🥱 NIE CHODZIŁO MI O NIC SENSACYJNEGO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 124 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: No wiadomo musi sie podobać tylko zdjęcie zazwyczaj widzi sie wcześniej i przed randką wiedziała jak on wygląda. Z wyglądem można popracować nie raz widziałem Kopciuszka jak zależało potem napiszę Qin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Z wyglądem można popracować nie raz widziałem Kopciuszka jak zależało potem napiszę Qin Tu są same zle macochy albo jakieś grubawe okularnice zakompleksione 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1012 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Z wyglądem można popracować nie raz widziałem Kopciuszka jak zależało potem napiszę Qin Jak nałoży tapetę to pewnie tak. Nie wiem, nie znam sie. Nie lubie takich unalowanych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 25 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 666nihil666 napisał: wrzuc mi na pw NIE, WRZUCIŁBYM NA PUBLIC, ALE TO JAK WRÓCI WIĘCEJ SIMPÓW TYPU LEZAK, FIFI CZY PRAVOL PÓKI CO JEST WAS ZA MAŁO I ZA SŁABY FUN BY BYŁ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1012 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Założę musiał by ładnym samochodem podjechać ładnie wyglądać i czuć forsą, czyli idzie na gotowe jako podręczna nie pracowała. Bogaci tacy głupi też nie są Zazwyczaj idąc na randke widzi sie zdjęcie i wie sie czy ten ktoś ma dzieci. Auto? No nie wiem, dla mnie jest bez znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 124 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak nałoży tapetę to pewnie tak. Nie wiem, nie znam sie. Nie lubie takich unalowanych. Zobacz sobie Dodę jaka laska jak zmyje tapetę cały antuaż wygląda jak Agata Czepek taka była na forum.wypłoszcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1012 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Zobacz sobie Dodę jaka laska jak zmyje tapetę cały antuaż wygląda jak Agata Czepek taka była na forum.wypłoszcz. To jest przerażające że trzeba sie malować bu śmieci wynieść bo ludzie cie nie poznają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 124 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To jest przerażające że trzeba sie malować bu śmieci wynieść bo ludzie cie nie poznają. Widziałaś jej zdjęcia bez modelongu jak to się nazywa prywatne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1012 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Widziałaś jej zdjęcia bez modelongu jak to się nazywa prywatne? Widziałam i jakbym widziała dwie inne osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 124 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: Widziałam i jakbym widziała dwie inne osoby. Metafowoza nie poznajesz. Teraz nie imprezuje, ale za młodu dużo, nawet w domu jak były dziwczyny pijesz alkochol prawie pijany idziesz spać wtedy też inaczej widzisz raczej nie widzisz. Budzisz się i uciekasz. Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 25 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Fifofa napisał: Metafowoza nie poznajesz. Teraz nie imprezuje, ale za młodu dużo, nawet w domu jak były dziwczyny pijesz alkochol prawie pijany idziesz spać wtedy też inaczej widzisz raczej nie widzisz. Budzisz się i uciekasz. CO TO JEST "METAFOWOZ"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1012 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Fifofa napisał: Metafowoza nie poznajesz. Teraz nie imprezuje, ale za młodu dużo, nawet w domu jak były dziwczyny pijesz alkochol prawie pijany idziesz spać wtedy też inaczej widzisz raczej nie widzisz. Budzisz się i uciekasz. Jest juz ciemno, wszystko jedno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 220 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, tadek batyr napisał: no juz kolejna powtarza ze wyhejjtowalem biednego macka a ja tam sie glownie smialem z tego co on pisal to byl taki lezak nawalil sie i pokazywal co je albo jak spiewa dla pewnej kafeterianki serenady ja w sumie tam nawet go nie znalem on byl team zaby argeny i inne ja ich nawet nie znalem. tylko kubusia kojarzylem i jak juz to on go hejtowal. moon zreszta tez tam byl i widmok Nie wypada źle pisać o zmarłych wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihil666 0 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nie wypada źle pisać o zmarłych wiesz. A co mu sie stalo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 25 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nie wypada źle pisać o zmarłych wiesz. HEJ ELCIA, GDZIE WSZYSTKICH PRAVIKÓW WYWIAŁO? ONI NA TYM FORUM FIFIEGO TERAZ SIEDZĄ>? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 0 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, TREV0 napisał: HEJ ELCIA, GDZIE WSZYSTKICH PRAVIKÓW WYWIAŁO? ONI NA TYM FORUM FIFIEGO TERAZ SIEDZĄ>? Przemo jest na netkobiety niektórzy przenieśli się na nerwice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 220 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, TREV0 napisał: HEJ ELCIA, GDZIE WSZYSTKICH PRAVIKÓW WYWIAŁO? ONI NA TYM FORUM FIFIEGO TERAZ SIEDZĄ>? Odkąd filip zbanowal mi tam konto to nie zagladalam tam, nie mam pojęcia gdzie ich wywiało, pravol podobno na netkobietach, leżak pielegnuje związek z ai a filip nie mam pojęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 25 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Odkąd filip zbanowal mi tam konto to nie zagladalam tam, nie mam pojęcia gdzie ich wywiało, pravol podobno na netkobietach, leżak pielegnuje związek z ai a filip nie mam pojęcia. HAHA ALE SIĘ LEŻY WCIĄGNĄŁ WE WŁASNE UROJENIA, BECZKA ZAJRZAŁEM PPZED CHWILĄ NA TEGO MONSIEURA TO WSZYSTKIE TEMATY PUSTE, PEWNIE ZNÓW MIAŁ JAKIŚ ATAK I POKASOWAŁ WSZYSTKO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 25 Napisano 1 godzinę temu PRAVIK TO PRZECIEŻ NA WYKOPIE HARCUJE OD JAKIEGOŚ CZASU, NO TAK, PRZYPOMNIAŁO MI SIĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 334 Napisano 1 godzinę temu 50 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nie wypada źle pisać o zmarłych wiesz. To ze ktos umarł nie czyni go automatycznie swietym pamięć o zmarłych nie polega na fałszowaniu rzeczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 220 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, salix napisał: To ze ktos umarł nie czyni go automatycznie swietym pamięć o zmarłych nie polega na fałszowaniu rzeczywistości. W tym wypadku to akurat libed falszuje rzeczywistość podejrzewając że to on hejtował tamtego Maćka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 220 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, TREV0 napisał: HAHA ALE SIĘ LEŻY WCIĄGNĄŁ WE WŁASNE UROJENIA, BECZKA ZAJRZAŁEM PPZED CHWILĄ NA TEGO MONSIEURA TO WSZYSTKIE TEMATY PUSTE, PEWNIE ZNÓW MIAŁ JAKIŚ ATAK I POKASOWAŁ WSZYSTKO Pytanie kierowane do mnie apropo wszystkich pravików z forum, poczułam się jak znawca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 25 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Pytanie kierowane do mnie apropo wszystkich pravików z forum, poczułam się jak znawca. JESTEŚ NAJLEPSZYM KAFE-INFORMATOREM, WIADOMO NIE OD DZIŚ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 220 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, TREV0 napisał: JESTEŚ NAJLEPSZYM KAFE-INFORMATOREM, WIADOMO NIE OD DZIŚ Fakt, chyba tylko ja znam historię forumowe na 5 lat wstecz, jeszcze przed moim przybyciem tu. , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach