666nihil666 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: To swietnie to znaczy ze niestety do siebie nie pasujemy czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 189 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jaka ona młoda skoro słuchała kaset magnetofonowych w dzieciństwie Fasolek czy światowe przeboje na akordeonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 24 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Boje sie waszej pokuty bo libed będzie chciał mnie ukamieniołować ukamienować bo nie wiem gdzie kamieniolom wiec nie bede kamineiolomowal :d 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihil666 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Jestem zbyt śliczna dla takiego śmiecia jak ty. Nawet po zdjęciu rzęs i zmyciu makijażu. Żałosna imitacjo mężczyzny. Idź powal grejpfruta czy co tam. Co za upadek ludzkości. Darek. dlaczego jestem smieciem ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Jestem zbyt śliczna dla takiego śmiecia jak ty. Nawet po zdjęciu rzęs i zmyciu makijażu. Żałosna imitacjo mężczyzny. Idź powal grejpfruta czy co tam. Co za upadek ludzkości. Darek. fu nosisz doklejane rzęsy? Ble i ten klej ci sie tam nie syfi? jak byś była śliczna to byś z takimi na randki chodzila anie z braku laku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 458 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Fasolek czy światowe przeboje na akordeonie Może Natalkę Kukulską. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 7 Napisano 2 godziny temu w ogóle co to za randka żeby wracać o 21 to przedszkolaki na nocowaniu maja dłuższe beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 24 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Jestem zbyt śliczna dla takiego śmiecia jak ty. Nawet po zdjęciu rzęs i zmyciu makijażu. Żałosna imitacjo mężczyzny. Idź powal grejpfruta czy co tam. Co za upadek ludzkości. Darek. to podobno twoj byly z kowbojek to prawda ? prawda ze nagrywal prostytutki i nagral jak jednej robi minete bo on zaprzecza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 666nihil666 napisał: dlaczego jestem smieciem ?? Bo jesteś i koniec kropka. Ze mną się nie dyktuje zapkniales ??! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 189 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: fu nosisz doklejane rzęsy? Ble i ten klej ci sie tam nie syfi? jak byś była śliczna to byś z takimi na randki chodzila anie z braku laku To dlatego zaczynała makijaż o 17 wychodząc na 19. Szpachla poszła gruba. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 7 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 666nihil666 napisał: czemu Bo na pewno nie jestem twoja ruwiesniczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 24 Napisano 2 godziny temu jesli to prawda z ta mineta to trzeba mu dac order bo zdetronizowal mewe :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 189 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: w ogóle co to za randka żeby wracać o 21 to przedszkolaki na nocowaniu maja dłuższe beka Szybko przeżuwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 7 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: To dlatego zaczynała makijaż o 17 wychodząc na 19. Szpachla poszła gruba. no tak. Ja robie make up 15 min wielki max ale jak byłam rozchwiana nastolatka to faktycznie potrafiło to tyle trwać chociaz tn lacznie z myciem sie Edytowano 2 godziny temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 189 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: jesli to prawda z ta mineta to trzeba mu dac order bo zdetronizowal mewe :d No tadek, to jest przecież inna kategoria wagowa. Gdzie tirowiec z butelkami a gdzie ęą mąż pani doktor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Bo jesteś i koniec kropka. Ze mną się nie dyktuje zapkniales ??! Robisz makijaż 2 godziny? To jakaś wersja sceniczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 189 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Robisz makijaż 2 godziny? To jakaś wersja sceniczna? Dramatyczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 24 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Szybko przeżuwa. pozalowal na butelke wina wypila co miala wypic i po co miala czas tracic no i woli z nami siedziec niz z tym chlopem ja sie jej nie dziwie jak byl nudny to z nami ma zabawniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1012 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tadek batyr napisał: ukamienować bo nie wiem gdzie kamieniolom wiec nie bede kamineiolomowal :d W Bóbrce jest kamieniołom ale miało być ukamieniować tylko mi się słowa mylą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 12 Napisano 2 godziny temu Placek marchewkowy robi się a ciekawe czy rzęsy magnetyczne sa spoko, szony malujące chyba się znają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 24 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: No tadek, to jest przecież inna kategoria wagowa. Gdzie tirowiec z butelkami a gdzie ęą mąż pani doktor. nic nie wiem zeby jego baba byla doktorem ja pamietam tylko jego zale ze malo zarabia i chyba baba mu to wypominala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 2 godziny temu Lubię dramatic loook i jeśli tego ... nie zrozumiesz to nie zrozumiesz wiele w świecie… przede wszystkim kontur podkład dobrze dobrany w moim przypadku dosyć blady…lubię dramatic look false lashes kreska lekkie podkreślenie brwi..utrewalacz róż . ... czego nie rozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 189 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tadek batyr napisał: nic nie wiem zeby jego baba byla doktorem ja pamietam tylko jego zale ze malo zarabia i chyba baba mu to wypominala Ewka mówiła, że żona miała ambicje i jak zrobiła doktorat to go opuściła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihil666 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Lubię dramatic loook i jeśli tego ... nie zrozumiesz to nie zrozumiesz wiele w świecie… przede wszystkim kontur podkład dobrze dobrany w moim przypadku dosyć blady…lubię dramatic look false lashes kreska lekkie podkreślenie brwi..utrewalacz róż . ... czego nie rozumiesz ja tez lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 458 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Lubię dramatic loook i jeśli tego ... nie zrozumiesz to nie zrozumiesz wiele w świecie… przede wszystkim kontur podkład dobrze dobrany w moim przypadku dosyć blady…lubię dramatic look false lashes kreska lekkie podkreślenie brwi..utrewalacz róż . ... czego nie rozumiesz Coś a la Wednesday? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 24 Napisano 2 godziny temu powiem, wam ze kiedys pracowalem w eventach i mialem taka babke ktora w 2 h to potrafila pomalowac z 8 osob i to malowala wszystko chcesz motyla na cala twarz masz motyla etc. zajmowala sie wlasnei jakism takim makijazem do filmu i niespelna godzine zajmowalo pomalowannie czloweika tak ze wygladal jakby go tir potracil i mu zdefeormowal polowe twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 7 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Lubię dramatic loook i jeśli tego ... nie zrozumiesz to nie zrozumiesz wiele w świecie… przede wszystkim kontur podkład dobrze dobrany w moim przypadku dosyć blady…lubię dramatic look false lashes kreska lekkie podkreślenie brwi..utrewalacz róż . ... czego nie rozumiesz Ja robiąc najmocniejszy makijaż mam podkład roz szminkę kredkę kreskę cień tusz a to wszystko zajmuje mi 10min konturu nie robie bo mam własne kosci ale faktycznie jak sie oglada te filmiki śmieszne o konturowaniu to pewnie to ci zajmuje z 1.5 h Edytowano 2 godziny temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1012 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Rozumiem, że to kamienowanie w kamieniołomie. On jest z kościoła latającego potwora Spaghetti. Każe ci przejść w durszlaku na głowie główną ulicą miasta sypiąc świderkami. Lubię tego potwora i mam kolegę w wawie co ześwirował na tym punkcie i żona go z domu wyrzycila. Akurat takie zadanie to żaden problem z tym durszlakiem tylko sypiać świderkami nie moge no Makaron wyskoczy i krzyknie że go marnuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihil666 0 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, draże korsarze napisał: Bo na pewno nie jestem twoja ruwiesniczka a ile masz lat powiec w koncu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Ja robiąc najmocniejszy makijaż mam podkład roz szminkę kredkę kreskę cień tusz a to wszystko zajmuje mi 10min konturu nie robie bo mam własne kosci ale faktycznie jak sie oglada te filmiki śmieszne o konturowaniu to pewnie to ci zajmuje z 1.5 h Hahahaha co ty wiesz o makijażu lalo. Basic make-up trwa 20 minut. A co dopiero okazjonalny. Weź się nie wypowiadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach