Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC Plus

Zrobiłem se piwo na gorąco z żółtkiem ucieranym z cukrem

Polecane posty

15 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

I co chciałeś przygwiazdorzyc, ale jak zwykle się nie udało. Sama nie ukrywałam tego i pisałam wielokrotnie, że lubię czasem sobie pogaworzyć sama do siebie w swoich postach. Forma pamiętniczka. I tego dnia byłam trzeźwa, bo alkohol wbrew powszechnej i mylnej opinii spożywam rzadko. A obrażałam niebezpodstawnie - sam mnie wtedy zaatakowałeś, gentlemanie. Przenajsłdodszy. 

Byłaś po prostu tak nawalona, że prawdopodobnie pomyliłaś okienko postu kafe z okienkiem jakiegoś komunikatora, na którym pisałaś jednocześnie z kimś innym 🙂 

• Haha 1

21 minut temu, KróliczekZły napisał:

Zawsze mnie dziwiły kobiety, które regularnie i masowo nie umieją dogadać się z innymi kobietami, nie potrafią nawiązywać z nimi serdecznych więzi i deklarują, że wolą kolegów mężczyzn. Zazwyczaj były to osoby, które same ze sobą miały problemy - zazdrość o inne kobiety, niska atrakcyjność, intrygi i nakierowanie na "męskie portki" 🙂 

Nie, to są najczęściej kobiety, które mają dość typowych kobiecych zagrywek, manipulacji, wbijania szpilek, i szeroko pojętego grania na emocjach.

Edytowano przez big bu
  • Like 1
  • Sad 1

1 minutę temu, KróliczekZły napisał:

Byłaś po prostu tak nawalona, że prawdopodobnie pomyliłaś okienko postu kafe z okienkiem jakiegoś komunikatora, na którym pisałaś jednocześnie z kimś innym 🙂 

A żółć spływa ….niczym…jajecznica. Ja nie ty by o tej porze pisać z jakimiś gachami. Było to pisane świadomie. I nie uda ci się zmienić faktów. Zresztą, wdech-wydech bijacz, usuń się w cień gdzie twoje miejsce 

Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał:

A żółć spływa ….niczym…jajecznica. Ja nie ty by o tej porze pisać z jakimiś gachami. Było to pisane świadomie. I nie uda ci się zmienić faktów. Zresztą, wdech-wydech bijacz, usuń się w cień gdzie twoje miejsce 

Według mnie to jedyne logiczne wyjaśnienie sytuacji, uwiecznionej na screenie Malowanego, ale może ktoś ma inny pomysł 🙂 

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

RymCym chyba przeciera oczyska ze zdumienia 😄

2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Ja nie ty by o tej porze pisać z jakimiś gachami.

O trzeciej w nocy jestem z mężem w łóżku, także byłoby to nawet niewykonalne 🙂 

1 minutę temu, KróliczekZły napisał:

Według mnie to jedyne logiczne wyjaśnienie sytuacji, uwiecznionej na screenie Malowanego, ale może ktoś ma inny pomysł 🙂 

Jesteś miałka i po prostu nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia, więc dobrze ci radzę. Spływaj, złotko. 

14 minut temu, big bu napisał:

Ja dodam, że czytając m.in. to forum, coraz mniej się dziwię takim kobietom tzn. twierdzącym, że wolą zadawać się z facetami.

No widzisz, a ja czytając to forum wyciągam zgoła inne wnioski. 

Jak to punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia 😁

14 minut temu, KróliczekZły napisał:

Mam takie same poglądy i doświadczenia. Poza tym kolegowanie się z facetami się nie sprawdza - jeśli jesteś w miarę choć atrakcyjna, zawsze będą chcieli cię przelecieć. 

Dokładnie z facetami jako kumplami jest ten problem ze zawsze przychodzi ten moment kiedy zaczyna robić się niezręcznie.

• Like 1

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

Jesteś miałka i po prostu nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia, więc dobrze ci radzę. Spływaj, złotko. 

Po co reagujesz i jakie ona może mieć koleżanki? Chyba w postaci nicków na tym forum, których nigdy na oczy nie widziała 😄

• Haha 1

2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Za to nie mam nieustannej alkoholowej mgły mózgowej, więc potrafię logicznie analizować to, co widzę 🙂 

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

RymCym chyba przeciera oczyska ze zdumienia 😄

Wyjątkowo ułomna prostaczka. Ale chrystusowa nauka mawia…nienawiść miłością zwyciężaj…. Że mnie katoliczka żadna, być może są tu takie hihi, ale może to dobry patent? 

4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Rany, kobieto, miej trochę hipokryzja alert w sobie.

3 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Za to nie mam nieustannej alkoholowej mgły mózgowej, więc potrafię logicznie analizować to, co widzę 🙂 

To było pisane nieświadomie 😂

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Rany, kobieto, miej trochę hipokryzja alert w sobie.

Jestem ładna i niedługo będę sie szykować na imprezę. Dziś nie stawiam na extra dramatic look jak wczoraj, ale rzęsy muszę dokleić. Nie mogę się doczekać spojrzenia w lustro po wyszykowaniu się. Lubię być zadbana. A ta szlora pewnie ma wągier na wągrze i tłuste włosy. To tak z przymróżeniem oka hihi. Laleczki 

3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Wyjątkowo ułomna prostaczka. Ale chrystusowa nauka mawia…nienawiść miłością zwyciężaj…. Że mnie katoliczka żadna, być może są tu takie hihi, ale może to dobry patent? 

Ja ci screna wstawiałem twoich nocnych popisów, a ty zaczęłaś wyzywać. Kto tu jest prostaczką?

Ja też różne akcje odwalalem, ale nie zaklamywalem rzeczywistości i potrafiłem przeprosić.

Przed chwilą, Pokraka napisał:

No widzisz, a ja czytając to forum wyciągam zgoła inne wnioski. 

Jak to punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia 😁

Tylko na podstawie forum? To słabo, zawężony krąg kilkunastu osób. Ja raczej z realnego życia. Sociale, grupy,  gdzie na ten temat wypowiadają się dziesiątki, setki kobiet, będą już znacznie lepszym miejscem do wyciągnięcia wniosków, a tam też bardzo ciekawe rzeczy można przeczytać.

6 minut temu, Malowany napisał:

Ja ci screna wstawiałem twoich nocnych popisów, a ty zaczęłaś wyzywać. Kto tu jest prostaczką?

Popisów?!?! A co to cyrk?? Chory na łeb zlamasie. Mam prawo pisać co chce i nawet do siebie samej a ty się odpierdziel w końcu mówiąc rynsztokowym (twoim) językiem i zjeżdżaj. Żenująca kreaturo. Kto cię na świat wydał. Przywalasz się do mnie od samego początku gdzie ja nic o tobie nic całego nie napisałam. 

10 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

Jestem ładna i niedługo będę sie szykować na imprezę. Dziś nie stawiam na extra dramatic look jak wczoraj, ale rzęsy muszę dokleić. Nie mogę się doczekać spojrzenia w lustro po wyszykowaniu się. Lubię być zadbana. A ta szlora pewnie ma wągier na wągrze i tłuste włosy. To tak z przymróżeniem oka hihi. Laleczki 

Zapomniałaś o wielkiej brodawce na nosie 😉 

No ty jesteś niewątpliwie już PO rozpoczęciu imprezy 😉 

Przed chwilą, big bu napisał:

Tylko na podstawie forum? To słabo, zawężony krąg kilkunastu osób. Ja raczej z realnego życia. Sociale, grupy,  gdzie na ten temat wypowiadają się dziesiątki, setki kobiet, będą już znacznie lepszym miejscem do wyciągnięcia wniosków, a tam też bardzo ciekawe rzeczy można przeczytać.

O tym jakie wnioski można wyciągnąć o mężczyznach czytając inne zakątki internetu to wolę nawet nie wspominać. Kot i kaktusy jawią się jako wygrana w totka. 😁

3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Popisów?!?! A co to cyrk?? Chory na łeb zlamasie. Mam prawo pisać co chce i nawet do siebie samej a ty się odpierdziel w końcu mówiąc rynsztokowym (twoim) językiem i zjeżdżaj. Żenująca kreaturo. Kto cię na świat wydał. Przywalasz się do mnie od samego początku gdzie ja nic o tobie nic całego nie napisałam. 

To taki typ osobowości... generalnie lubi się do ludzi przywalać bez większych powodów 😉 

PS. Widzę, że dysputa na forum się rozkręca na całego, a temat o dziwo stoi nadal 😆 

Edytowano przez RC Plus

8 minut temu, Malowany napisał:

Ja też różne akcje odwalalem, ale nie zaklamywalem rzeczywistości i potrafiłem przeprosić.

Ta, a zauwazyłeś że od kiedy jechałeś po ziemniaku za robienie gołąbków i kobiecą energię od tamtej pory on tu prawie nie zagląda?

• Like 1

7 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

Czytając ciebie trochę się czuję jak w cyrku. A ja mam prawo przywalać się do osób, które mnie obrażają. Ja o tobie też nic złego nie pisałem, a ty cały czas obrażasz. Zacznij nad sobą panować dziewczyno.

Edytowano przez Malowany

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

Ta, a zauwazyłeś że od kiedy jechałeś po ziemniaku za robienie gołąbków i kobiecą energię od tamtej pory on tu prawie nie zagląda?

Co mnie to interesuje? Przerwy w pisaniu tutaj u niego to norma. Sam ostatnio się żegnał. Po tamtej sytuacji pisał na Kafe.

Edytowano przez Malowany

Przed chwilą, Pokraka napisał:

O tym jakie wnioski można wyciągnąć o mężczyznach czytając inne zakątki internetu to wolę nawet nie wspominać. Kot i kaktusy jawią się jako wygrana w totka. 😁

Jak dla mnie to obydwie płcie są toksyczne w podobnym stopniu, z tym że faceci bardziej bezpośredni, agresywni i wulgarni (choć co do tego ostatniego to można mieć wątpliwości, czytając czasem to forum)

Przed chwilą, Malowany napisał:

Co mnie to interesuje? Przerwy w pisaniu tutaj u niego to norma. Sam ostatnio się żegnał.

Na wszystko widzę masz odpowiedz.

2 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

I Brum też nie zagląda, jak jechała po niej Ruda z ciasnymi butami i kabaertkami. Bo Brum chciała się zaprzyjaźnić z Daddym 😄

3 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Może miał dość buractwa... burak nie zawsze pasuje do ziemniaka 😉

3 minuty temu, RC Plus napisał:

To taki typ osobowości... generalnie lubi się do ludzi przywalać bez większych powodów 😉 

PS. Widzę, że dysputa na forum się rozkręca na całego, a temat o dziwo stoi nadal 😆 

A ty lubisz być bezpłciowy. Who cares 🤷

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się