big buu 0 Napisano 12 godzin temu 29 minut temu, 250GodzinTak napisał: Więc pozdrów Brum A ja sama od sobie pozdrowię Szynszylę i Nimfe. Aa i Żabę Bapka a ja pozdrawiam twoją sztuczną szczękę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 35 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, Malowany napisał: O 3 w nocy Nie wiem do kogo było skarbie, bo każdego wyzywała, a później napisałaś takie coś. I co chciałeś przygwiazdorzyc, ale jak zwykle się nie udało. Sama nie ukrywałam tego i pisałam wielokrotnie, że lubię czasem sobie pogaworzyć sama do siebie w swoich postach. Forma pamiętniczka. I tego dnia byłam trzeźwa, bo alkohol wbrew powszechnej i mylnej opinii spożywam rzadko. A obrażałam niebezpodstawnie - sam mnie wtedy zaatakowałeś, gentlemanie. Przenajsłdodszy. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 14 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: Zawsze mnie dziwiły kobiety, które regularnie i masowo nie umieją dogadać się z innymi kobietami, nie potrafią nawiązywać z nimi serdecznych więzi i deklarują, że wolą kolegów mężczyzn. Zazwyczaj były to osoby, które same ze sobą miały problemy - zazdrość o inne kobiety, niska atrakcyjność, intrygi i nakierowanie na "męskie portki" A mnie nie dziwi bo wiem jakie baby potrafią być wredne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 221 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Qwerty88 napisał: a skąd wiesz, że kłamczuszka nie ma? Ma A Daddy to jej opiekun. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 11 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: A mnie nie dziwi bo wiem jakie baby potrafią być wredne. Tak piszą o babach baby, które same są wredne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 14 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Tak piszą o babach baby, które same są wredne No niekoniecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 3 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Gościu, nie będą z tobą dyskutować na temat tego, kto hejtuje. Dla mnie możesz uważać, że te dwie to niewinne ofiary. Uważam, że jestś bicem i jeśli się w tym upewnię, a ty nie przestaniesz za mną łazić (nie mam ochoty na bycie drugą Krejzi), to naprawdę napiszę twoją małą "rodzinną" tajemnicę Ja pisze, ze ktoś jest niewinny? Potrafisz czytać z pełnym zrozumieniem? Każdy kto się w daje w tak bezsensowne wojenki musi mieć nierówno pod sufitem. Widzę, że jesteś jedną z tych, która tu najwięcej szczeka do każdego (razem z tamtą), ale własnego prowokowania już dostrzec nie potrafi jakoś kompletnie. I jeszcze wielce zdziwienie i płacz, ze jest tu jak jest albo, że łapie bany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 11 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ma A Daddy to jej opiekun. No i widzisz - ja z troskliwym opiekunem, a ty samotna z urojeniem Buni Jakie to życie jest jednak sprawiedliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 11 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, big bu napisał: Ja pisze, ze ktoś jest niewinny? Potrafisz czytać z pełnym zrozumieniem? Każdy kto się w daje w tak bezsensowne wojenki musi mieć nierówno pod sufitem. Widzę, że jesteś jedną z tych, która tu najwięcej szczeka do każdego (razem z tamtą), ale własnego prowokowania już dostrzec nie potrafi jakoś kompletnie. I jeszcze wielce zdziwienie i płacz, ze jest tu jak jest albo, że łapie bany. Nie interesuje mnie dialog z tobą, serio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1600 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Tak piszą o babach baby, które same są wredne Dokładnie, ja mam w sumie tylko koleżanki i nie widuje wszędzie tych wrednych zawistnych kobiet, których rzekomo tyle jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 14 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Dokładnie, ja mam w sumie tylko koleżanki i nie widuje wszędzie tych wrednych zawistnych kobiet, których rzekomo tyle jest Może nie mają o co być zawistne w twoim przypadku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 11 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Dokładnie, ja mam w sumie tylko koleżanki i nie widuje wszędzie tych wrednych zawistnych kobiet, których rzekomo tyle jest Mam takie same poglądy i doświadczenia. Poza tym kolegowanie się z facetami się nie sprawdza - jeśli jesteś w miarę choć atrakcyjna, zawsze będą chcieli cię przelecieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 11 Napisano 12 godzin temu 47 minut temu, TREV0 napisał: A TU TEGO TYPU RZECZY NIE WRZUCANO? PRZECIEŻ TO FORUM NIEWIELE SIĘ RÓŻNI SIĘ OD KOWBO, TAKI SAM ŚCIEK PRZEZ LATA TU BYŁ, COŚ ALA F23 PRZYPOMNĘ BENEK, KERMIT, POETKA I BABKA TEŻ SĄ STAMTĄD Mara zdaje mi się też z tych kowbojek, a fajna userka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1600 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Może nie mają o co być zawistne w twoim przypadku. Tak, rozgryzłas to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 14 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Tak, rozgryzłas to To była sugestia jedynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 3 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: A mnie nie dziwi bo wiem jakie baby potrafią być wredne. Ja dodam, że czytając m.in. to forum, coraz mniej się dziwię takim kobietom tzn. twierdzącym, że wolą zadawać się z facetami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 583 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: I co chciałeś przygwiazdorzyc, ale jak zwykle się nie udało. Sama nie ukrywałam tego i pisałam wielokrotnie, że lubię czasem sobie pogaworzyć sama do siebie w swoich postach. Forma pamiętniczka. I tego dnia byłam trzeźwa, bo alkohol wbrew powszechnej i mylnej opinii spożywam rzadko. A obrażałam niebezpodstawnie - sam mnie wtedy zaatakowałeś, gentlemanie. Przenajsłdodszy. Jak lubisz sama do siebie pisać " skarbie może, przygotuję przekąski", to już chyba trzeba leczyć. Na trzeźwo takie rzeczy piszesz? A później robisz z siebie damę i poprawiasz innych. Jakoś mi się to kupy nie trzyma. Na pewno cię nie obrażałem, tylko zapytałem jaką wódkę polecasz. Przygwiazdorzyc? Ty robisz z siebie nie wiadomo kogo. Ja tylko uwieczniłem, że jest zupełnie inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 583 Napisano 12 godzin temu Tyle ode mnie. Baw się dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 14 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, big bu napisał: Ja dodam, że czytając m.in. to forum, coraz mniej się dziwię takim kobietom tzn. twierdzącym, że wolą zadawać się z facetami. No to trochę też pokazuje że baba babie wrogiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 11 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Istnieją jeszcze geje,...ko zakuta. A to też mężczyźni. A gej raczej nie będzie cię chciał przelecieć (co za słownictwo w ogóle) chyba żeś męska wyjątkowo z wyglądu. Zgłosiłam twój hejt. Nie każdy zna osoby homo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1600 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Mam takie same poglądy i doświadczenia. Poza tym kolegowanie się z facetami się nie sprawdza - jeśli jesteś w miarę choć atrakcyjna, zawsze będą chcieli cię przelecieć. Nie wiem, jak z kolegami ale mnie koleżanki też molestują 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 14 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Zgłosiłam twój hejt. Nie każdy zna osoby homo. Nie ośmieszajcie się tym zgłaszaniem wszyscy. Same tu piszecie gorsze srėjty. Bez komentarza. Na policję se zglos 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 583 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Jesteś cwokiem i psychopata Przyjmuję konstruktywną krytykę na klatę. Miłego wieczoru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1600 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, BapkaBoża napisał: To była sugestia jedynie Ale się zgadzam nie mają mi czego zazdrościć a we mnie nie ma ducha rywalizacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 11 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Nie ośmieszajcie się tym zgłaszaniem wszyscy. Same tu piszecie gorsze srėjty. Bez komentarza. Na policję se zglos Nie, od policji jest Madzia, mnie wystarczy wzorem kółeczka denaturowego zgłoszenie do moderacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 14 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Nie, od policji jest Madzia, mnie wystarczy wzorem kółeczka denaturowego zgłoszenie do moderacji To potem nie płacz ze uposledzona moderacja tego śmietniska usuwa wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 14 Napisano 12 godzin temu Zreszta to dziecinne i zalosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 35 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: To potem nie płacz ze uposledzona moderacja tego śmietniska usuwa wszystko. I założy konto nr 9 w ciągu doby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 11 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: To potem nie płacz ze uposledzona moderacja tego śmietniska usuwa wszystko. W pierwszej kolejności zapewne to ja stracę konto, m.in. to chcę sobie sprawdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 14 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: W pierwszej kolejności zapewne to ja stracę konto, m.in. to chcę sobie sprawdzić. Mhm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach