murb 288 Napisano sobota o 18:29 Tak tu pusto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 48 Napisano wczoraj o 17:19 Trochę to niedojrzałe pisać że po 30stce życie dojrzałe. Jeden będzie dojrzały po 20stce a drugi i po 50tce będzie wciąż niedojrzały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 205 Napisano 6 godzin temu Dnia 4.10.2025 o 20:29, murb napisał: Tak tu pusto. Bo wszyscy są po pięćdziesiątce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 288 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Baba napisał: Bo wszyscy są po pięćdziesiątce? Pięćdziesiątka to tyle co nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 205 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Pięćdziesiątka to tyle co nic. Jak dla kogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 288 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Jak dla kogo I czego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 205 Napisano 5 godzin temu 27 minut temu, murb napisał: I czego. Ja od wąchania nakrętki mam zawroty głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 288 Napisano 4 godziny temu 36 minut temu, Baba napisał: Ja od wąchania nakrętki mam zawroty głowy To jesteś ekonomicznym użytkownikiem rożnych spotkań z alkoholem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach