Onaaaa 1037 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: No poziom widmok to był ale zawsze to powiew jakiejś świeżości hejterskiej mówi o nich czule ‚mamuchy’ ale jaki konkretnie miał zarzut to już nie pamietam Ogolnie miał bekę z nich ze są samotne itd Gdyby samotna matka miała wybór to zazwyczaj nie bylaby samotna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja nigdy 2 Napisano 5 godzin temu ja nigdy nie trzymałem za stopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Gdyby samotna matka miała wybór to zazwyczaj nie bylaby samotna. To już koledze tłumacz, nie ja mam bekę z samotnych matek a on:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ja nigdy napisał: ja nigdy nie trzymałem za stopy Moon wszystko Ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Zabrać w bezpieczne miejsce. Ty też lubisz masturbatory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Tajemne warto mieć bo wtedy druga strona intryguje. Byleby nie za duzo tajemnic a w granicach rozsądku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, ja nigdy napisał: ja nigdy nie trzymałem za stopy Kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: To już koledze tłumacz, nie ja mam bekę z samotnych matek a on:) Ale to nie ja mam z tym problem tylko ty i twój kolega munek który właśnie blokuje temat, ale to się zamiecie pod dywan i będzie że ja blokuje i mam problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 17 Napisano 5 godzin temu 32 minuty temu, draże korsarze napisał: Kreyzy popatrz tylko co sie dzieje. Widma nie było trochę czasu to kobiety szarpały się za włosy i wyzywały od najgorszych. Widmo się teraz pojawia to idzie w jego kierunku. Świety nie jest, mimo to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Ty też lubisz masturbatory Wątpię bo jestem zbyt nieśmiały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Kreyzy popatrz tylko co sie dzieje. Widma nie było trochę czasu to kobiety szarpały się za włosy i wyzywały od najgorszych. Widmo się teraz pojawia to idzie w jego kierunku. Świety nie jest, mimo to... Nie wiem jakaś pełnia może była i nastąpiła synchronizacja wściekłych macic 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: To już koledze tłumacz, nie ja mam bekę z samotnych matek a on:) Po co mam mu to tłumaczyć skoro on nie mówi mi nic złego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Kogo? Kobiety no przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Get Out napisał: Wątpię bo jestem zbyt nieśmiały A proboszcz czego uzywal na tobie? Only natura , zero zabawek? Edytowano 5 godzin temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja nigdy 2 Napisano 5 godzin temu to szczerbaty pisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Po co mam mu to tłumaczyć skoro on nie mówi mi nic złego? No może nie byłaś świadkiem jego pełnych milosci wypowiedzi o tzw ‚mamuchach’ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 17 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Nie wiem jakaś pełnia może była i nastąpiła synchronizacja wściekłych macic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Nie wiem jakaś pełnia może była i nastąpiła synchronizacja wściekłych macic Mniej alkoholu to nie będziesz mieć bić na dekiel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Kobiety no przecież To przerażające trzymać kobietę za stopy fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 17 Napisano 5 godzin temu Dobranoc :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: A proboszcz czego uzywal? Only natura , zero zabawek? A skąd mam wiedzieć co tam ci używał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Kocopoł napisał: Ty też lubisz masturbatory A ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Dobranoc :)) Kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A ty? Nie lubię ale zabawnie się o nich gada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To przerażające trzymać kobietę za stopy fuj Lepiej za włosy żeby się nie darła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Nie lubię ale zabawnie się o nich gada Mam tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: No może nie byłaś świadkiem jego pełnych milosci wypowiedzi o tzw ‚mamuchach’ "Mamucha" to akurat pieszczotliwie o dojrzałej i atrakcyjnej jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Lepiej za włosy żeby się nie darła Za włosy to może sie drzeć jeszcze bardzuej jak pociągniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: "Mamucha" to akurat pieszczotliwie o dojrzałej i atrakcyjnej jeszcze. Mamucha brzmi dziwnie jakby muchę miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Za włosy to może sie drzeć jeszcze bardzuej jak pociągniesz To z wyczuciem jakoś żeby zapobiec darciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach