konie na ambonie 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Te małe kobiety to są jednak zadziory, jak te małe ujadające pieski o kolezance minni piszesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 462 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Pokolenie naszych rodzicow jeszcze mogą dożyć bo my juz marne szansę 4 minuty temu, Get Out napisał: Podlinkuj o jakie utyskiwanie ci chodzi , czy tak bredzisz żeby tylko wstrzelić się w rozmowę Pierwsze z brzegu. Ty też podobno zahartowany lepiej od tych biednych nowych pokoleń. Pewnie na podwawelskiej chrupiącej od saletry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 909 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: przeciez prysznice nie sa koedukacyjne co ty znowu wymyslasz jez ? ja byłem tylko w koedukacyjnej saunie i pod koedukacyjnym prysznicem ale było nas aż dwoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 15 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Get Out napisał: Ale na logikę ile banów miałem i bloków po czym zaraz wracam ,więc to mnie nie ogranicza tylko jakieś tam obowiązki na realu pochłoną mnie. Ostatni tydzień jestem tu wcześniej czyli zaglądam już koło południa Trzeba więcej odpocząć bo mocna infekcją mnie zaraziły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, draże korsarze napisał: O kazirodca dawno cie nie było, śnieg już spadł gdzieś tam u ciebie ze taki zajety? Jaki śnieg ćpałaś coś tutko paryska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 462 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: A ja nie znam nikogo kto by dziesięć lat mieszkał w zmyślonej wawie i jeszcze syn mu zmartwychwstał No nie znasz, to prawda. Dalej to twoje urojenia, jak z Kanadą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Po co zaczepiasz pijaczko , a później lament że ci pocisne. Do lamentu mi trochę jeszcze brakuje, byle polglowek nie jest w stanie tego uczynić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 7 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Po co zaczepiasz pijaczko , a później lament że ci pocisne. przeciez to ty ja zaczales wyzywac zaniki pamieci masz jak twoja psiapsi z ero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 15 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Te małe kobiety to są jednak zadziory, jak te małe ujadające pieski Wodniki podobne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: ja byłem tylko w koedukacyjnej saunie i pod koedukacyjnym prysznicem ale było nas aż dwoje nigdy nie widzialem w saunach koedukacyjnych szatni i prysznicow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Pierwsze z brzegu. Ty też podobno zahartowany lepiej od tych biednych nowych pokoleń. Pewnie na podwawelskiej chrupiącej od saletry Chcesz nawet pod prysznic komuś zaglądać i z wody rozliczać czy o ci ci chodzi w tej krucjacie masturbatorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 462 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, konie na ambonie napisał: przeciez prysznice nie sa koedukacyjne co ty znowu wymyslasz jez ? Zależy gdzie. W Suntago chyba masz wspólne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: nigdy nie widzialem w saunach koedukacyjnych szatni i prysznicow W hotelach jak są te strefy spa sauny itd to często prysznice są dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 462 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Chcesz nawet pod prysznic komuś zaglądać i z wody rozliczać czy o ci ci chodzi w tej krucjacie masturbatorze Ciebie można rozliczać ze wszystkiego, kręcisz i zmyślasz farmazony 24 na dobę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Zależy gdzie. W Suntago chyba masz wspólne. zwykle do sauny sie wchodzi tylko w recznikach i po prysznicu a nie przed zeby nie smierdzialo wiec zwykle prysznice sa osobne ok przyjmuje do wiadomosci ze gdzies takie sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Do lamentu mi trochę jeszcze brakuje, byle polglowek nie jest w stanie tego uczynić Co zajrzę to wiecznie panikujesz i kłócisz się z kimś czyli kto chce wyprowadza cię z równowagi. 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: No nie znasz, to prawda. Dalej to twoje urojenia, jak z Kanadą Akurat urojenia to ty masz że rezydujesz w wawie i że syn ci powstał z umarłych . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: W hotelach jak są te strefy spa sauny itd to często prysznice są dla wszystkich tam sie czesto rezerwuje saune wiec tam nie ma innych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: zwykle do sauny sie wchodzi tylko w recznikach i po prysznicu a nie przed zeby nie smierdzialo wiec zwykle prysznice sa osobne ok przyjmuje do wiadomosci ze gdzies takie sa Uuuuuu co za progres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: tam sie czesto rezerwuje saune wiec tam nie ma innych ludzi W hotelu? Właśnie idzie sie na pałe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: W hotelu? Właśnie idzie sie na pałe tak czesto jest rezerwacja i czesto maja ich kilka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ciebie można rozliczać ze wszystkiego, kręcisz i zmyślasz farmazony 24 na dobę. Zależy co sobie wkręciez niemiecka wrono Jakie farmazony podaj jakieś konkrety i dowody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Co zajrzę to wiecznie panikujesz i kłócisz się z kimś czyli kto chce wyprowadza cię z równowagi. Akurat urojenia to ty masz że rezydujesz w wawie i że syn ci powstał z umarłych . Libed słusznie zauwazyl ( mnie si nie chciało bo generalnie cie nie czytam twoje posty to glownie zlepek cudzych wyzwisk bo nawet sam na nic nie jesteś w stanie wpasc) ze to ty sie do mnie tutaj 1 doyebales kazirodco;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 462 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: zwykle do sauny sie wchodzi tylko w recznikach i po prysznicu a nie przed zeby nie smierdzialo wiec zwykle prysznice sa osobne ok przyjmuje do wiadomosci ze gdzies takie sa W suntago są chyba nawet takie nieoddzielone, albo przezroczyste na korytarz. To raczej się koedukacją nie przejmują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1036 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, konie na ambonie napisał: przeciez prysznice nie sa koedukacyjne co ty znowu wymyslasz jez ? No ale tak było to co mam pisać inaczej? W wawie tak było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: tak czesto jest rezerwacja i czesto maja ich kilka Ja jak byłam w takich miejscach to sie szło i tyle. Nie trzeba było nic rezerwowac. A prysznicy takich zaraz obok saun niewiele i wspólne. Może grzies w glebi były jeszcze jakies dodatkowe z podziałem ale ja wole isc już do pokoju sie umyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 123 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Margherite napisał: Wodniki podobne Też Wodnik jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 7 Napisano 1 godzinę temu chyba sie odsniezanie zaczyna i dlatego taki podminowany pewnie robote ma albo jakis opał na zimę quadem z lasu wozi temu go tu nie ma a jak wpada to wyladowuje wscieklosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: chyba sie odsniezanie zaczyna i dlatego taki podminowany pewnie robote ma albo jakis opał na zimę quadem z lasu wozi temu go tu nie ma a jak wpada to wyladowuje wscieklosc Madzia informowała ze w Tatrach biało to moze w Jukon już tez ewidetnie krzysiaczek ma mniej czasu na forum to chyba łopata poszla w ruch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 462 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Get Out napisał: Akurat urojenia to ty masz że rezydujesz w wawie i że syn ci powstał z umarłych . Jakoś znający lepiej Warszawę nie mają zastrzeżeń, tylko typ żyjący w zmyślonym Jukonie niedowierza. To się nazywa projekcja swoich wad Edytowano 1 godzinę temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: W suntago są chyba nawet takie nieoddzielone, albo przezroczyste na korytarz. To raczej się koedukacją nie przejmują Cytat nigdy nie bylem ale troche dziwne jak dla mnie na basenach i silowniach zwykle sauny sa w srodku miedzy szataniami i prysznicami i kazda plec wchodzi ze swojej strefy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach