konie na ambonie 7 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Ja nie siedzę w żadnym ręczniku tylko na jak sie owiniesz recznikime to tez siedzisz na reczniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Metafora to by było jakbys go nazwał wodą w klozecie a jak mowisz ‚jak’ to to już jest porownanie. Tyle pamietam z 4 klasy no w sumie racja jak to porownanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To był kolega a ja bylam z chłopakiem wtedy. Ten kolega sie rozebrał tam bylo nas tylko trzech. On podobno zawsze nago. Aha bo sie zawsze zastanawiałam czy na serio trzeba tam być nago czy to jakies marzenia onanow na pewno typowe stroje kąpielowe nie są przystosowane do sauny, są jakies specjalne stroje jesli już ktos chce sie odziać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 7 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: bylo nas tylko trzech. mamy cie geju znaczy transie Edytowano 2 godziny temu przez konie na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Ze tez ci sie udaje prowadzić ten przepiękny ur/okliwy flirt z jeżykiem na zmianę z postami o zmartwychwstałych synach i masturbowaniu rodzica oraz innych tutkach Nawet specjalnie będziemy rozmawiać żeby zobaczyć jak tutka paryska toczy pianę omal zawału nie dostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1036 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Get Out napisał: Zorientował bym się w trakcie i przerwał zimny prysznic Wiesz najlepiej zapobiegać Zwłaszcza że mialam łzy w oczach nie nawidze zimnej wody. Lepiej zapobiegać niż potem chodzić kulejąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 123 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To był kolega a ja bylam z chłopakiem wtedy. Ten kolega sie rozebrał tam bylo nas tylko trzech. On podobno zawsze nago. Ja się zwykle owijam w ręcznik lub prześcieradło, które mam tylko do sauny.. Nigdy nie widziałam ludzi nago. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: jak sie owiniesz recznikime to tez siedzisz na reczniku A jak sie nie owiniesz i siedzisz na to widać jakie sie ma slipy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kupa śmierdzącego łajna 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: nie sa, antybiotyki przedluzaja ci zycie a nie skracaja Chodzi mi o masowe podawanie antybiotyków w chowie zwierząt jako nie lek a zapobiegacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Nawet specjalnie będziemy rozmawiać żeby zobaczyć jak tutka paryska toczy pianę omal zawału nie dostanie Jezyk raczej oddryfowal od ciebie na bezpieczna odległość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, kupa śmierdzącego łajna napisał: Chodzi mi o masowe podawanie antybiotyków w chowie zwierząt jako nie lek a zapobiegacz. kiedys gorsze rzeczy zwierzetom podawali nie badali itd. i ludzie to jedli przeciez teraz mozna jesc zdrowe kotelety z fasoli miesa czerwone co do zasady jest niezdrowe wiec wsyzstko jedno czy faszerowane czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1036 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Ja się zwykle owijam w ręcznik lub prześcieradło, które mam tylko do sauny.. Nigdy nie widziałam ludzi nago. Ja też w ręcznik ale są też tacy wariaci co niektórzy i oni chyba tak specjalnie by pokazać że odważni są. Jeszcze raz widzialam gościa tez nago ale go nie znalam to wolałam uciec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Przecież tu koło 2005 było nadal obrzydliwie szaro i buro a duża część ludzi klepała biedę i tyle, że sobie Małysza pooglądali i mogli się poczuć lepsi. Ale to chyba reguła kolejnych pokoleń z tą tęsknotą, nie ważne jak było naprawdę. Gdzie w Warszawie tak było czy gdzieś pod Grójcem w jakiejś dziurze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kupa śmierdzącego łajna 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: kiedys gorsze rzeczy zwierzetom podawali nie badali itd. i ludzie to jedli przeciez teraz mozna jesc zdrowe kotelety z fasoli miesa czerwone co do zasady jest niezdrowe wiec wsyzstko jedno czy faszerowane czy nie No i hormonalne kurczaki od których rosną cycki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Jezyk raczej oddryfowal od ciebie na bezpieczna odległość W twoich urojeniach pijackich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, kupa śmierdzącego łajna napisał: No i hormonalne kurczaki od których rosną cycki 20 lat temu ludzie na wsiach tez kupowali te maczke dla kur bylo to samo ' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 7 Napisano 2 godziny temu zaraz pewnie wjada jukonskie niedziewiedzie ide spac bawcie sie jak ktos moze niech zapamieta do ktorej bedzie nawalala ta ktora codzienie innym pisza ze sa ty cala dobe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Zwłaszcza że mialam łzy w oczach nie nawidze zimnej wody. Lepiej zapobiegać niż potem chodzić kulejąc Te łzy to już w ogóle bezradny byłbym . A my gadamy ze sobą , bo tutka paryska myśli że skłóceni jesteśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: zaraz pewnie wjada jukonskie niedziewiedzie ide spac bawcie sie jak ktos moze niech zapamieta do ktorej bedzie nawalala ta ktora codzienie innym pisza ze sa ty cala dobe Idź pozdrów mamusie i nie marudź już podróżniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: W twoich urojeniach pijackich Tyle co ci postuka patykiem w kraty twojej klatki ale to tyle, dziewczyna chyba widziała o jeden post o masturbacji czyjegoś ojca za wiele:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Idź pozdrów mamusie i nie marudź już podróżniku nie wiem gdzie sie szlaja twoja stara to jak ja mam pozdrowic ? napisz na ktorym dworcu rezyduje to pozdrowie ci matke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 462 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Gdzie w Warszawie tak było czy gdzieś pod Grójcem w jakiejś dziurze? No, kolejny raz nie masz pojęcia o czym piszesz, ale zgrywasz eksperta. Warszawa była szara, nie chodzi tylko o kolor budynków, ale i o dziurawe chodniki, zapadnięte zatoki autobusowe, ludzi poubieranych w szare, tandetne ciuchy, taplające się w kałużach Ikarusy i mnóstwo innych widoków, które teraz są nie do pomyślenia. Nie kombinuj jak koń pod górę bo nie zrobisz z nikogo równie pogiętego bajkopisarza jakim sam jesteś, nawet jeśli masz wielką potrzebę znaleźć kogoś z identycznym schorzeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: nie wiem gdzie sie szlaja twoja stara to jak ja mam pozdrowic ? napisz na ktorym dworcu rezyduje to pozdrowie ci matke O twoją chodzi żebyś ją "pozdrowił" więc nie udawaj i miałeś już iść, a pewnie będziesz warował do drugiej w nocy maratończyku . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: No, kolejny raz nie masz pojęcia o czym piszesz, ale zgrywasz eksperta. Warszawa była szara, nie chodzi tylko o kolor budynków, ale i o dziurawe chodniki, zapadnięte zatoki autobusowe, ludzi poubieranych w szare, tandetne ciuchy, taplające się w kałużach Ikarusy i mnóstwo innych widoków, które teraz są nie do pomyślenia. Nie kombinuj jak koń pod górę bo nie zrobisz z nikogo równie pogiętego bajkopisarza jakim sam jesteś, nawet jeśli masz wielką potrzebę znaleźć kogoś z identycznym schorzeniem A smoki tam były wiem wiem bo na klipach muzycznych tak pokazują Wawe stąd wiesz jak było rzekomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Out napisał: O twoją chodzi żebyś ją "pozdrowił" więc nie udawaj i miałeś już iść, a pewnie będziesz warował do drugiej w nocy maratończyku . no tak liczyles ze poobrazasz jak mnie nie bedzie a ty zonk widze ze uwazenie sledziles zablokowane tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Out napisał: A smoki tam były wiem wiem bo na klipach muzycznych tak pokazują Wawe stąd wiesz jak było rzekomo niedzwiedzie byly jukonskie kolega pokazywal jak mu samochod atakowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1036 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Te łzy to już w ogóle bezradny byłbym . A my gadamy ze sobą , bo tutka paryska myśli że skłóceni jesteśmy Czyli musze płakać no gadamy ale kilka dni cię nie było i chyba już otwierali szampana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: no tak liczyles ze poobrazasz jak mnie nie bedzie a ty zonk widze ze uwazenie sledziles zablokowane tematy Może on znów jest we więźniu a kafeterie przegląda przez telegazetę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: Tyle co ci postuka patykiem w kraty twojej klatki ale to tyle, dziewczyna chyba widziała o jeden post o masturbacji czyjegoś ojca za wiele:) Kto ci tak powiedział pijackie omamy w głowie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Out napisał: Kto ci tak powiedział pijackie omamy w głowie ? Widze i obserwuje i wyciagam wnioski. Jezyk sobie ze spaghetti miłej rozmawia niz z tobą, a od recydywisty z ciągotami do dzieci niech sie lepiej trzyma z daleka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach