Onaaaa 1037 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, konie na ambonie napisał: to ten sam poziom uspoledzenia umyslowego co widmok wiec lepiej spac Lezak zaraz przyjdzie i bedzie gadał o wibratorze. Nawet nie wiesz co tracisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 2 godziny temu Dobsz ja sie tez powoli zegnam, w poczuciu dobrze wykonanej misji nie ma to jak zapach napalmu o poranku i zaoranej po raz enty w tym tygodniu milficy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jak nie wolno to nie wolno całe szczęście że po apelu możesz bo już myślałam że będzie trzeba zrobić podkop do ciebie A po co podkop skoro można kulturalnie przyjechać na widzenie , a nawet zakupy mi zrobić, bo jedzenie słabe a ja muszę trenować przecież. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Dobsz ja sie tez powoli zegnam, w poczuciu dobrze wykonanej misji nie ma to jak zapach napalmu o poranku i zaoranej po raz enty w tym tygodniu milficy;) Tylko nie podglądaj z krzaków bo się zastrzepiesz, a rano od nowa zaczniesz wygrywać tutaj kreując się na bardzo zapracowaną i ogarniętą bujnym życiem towarzyskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mroczne widmo 6 Napisano 2 godziny temu 46 minut temu, draże korsarze napisał: A byliście w takich saunach z gołymi ludzmi? ja nigdy nie natrafiłam Ten pedzio libed mnie blokuje przed trafieniem w twój punkt G ps. Elcia właśnie przeczytałem sms, sorry serio dopiero teraz zauważyłem odpiszę Ci na telegramie jeżeli mi się uda zalogować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, konie na ambonie napisał: to ten sam poziom uspoledzenia umyslowego co widmok wiec lepiej spac Wszyscy chorzy tylko ty jesteś okazem zdrowia , bo w końcu jesteś maratończykiem tak jak podróżnikiem bez wychodzenia z nory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kupa śmierdzącego łajna 3 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: No, kolejny raz nie masz pojęcia o czym piszesz, ale zgrywasz eksperta. Warszawa była szara, nie chodzi tylko o kolor budynków, ale i o dziurawe chodniki, zapadnięte zatoki autobusowe, ludzi poubieranych w szare, tandetne ciuchy, taplające się w kałużach Ikarusy i mnóstwo innych widoków, które teraz są nie do pomyślenia. Nie kombinuj jak koń pod górę bo nie zrobisz z nikogo równie pogiętego bajkopisarza jakim sam jesteś, nawet jeśli masz wielką potrzebę znaleźć kogoś z identycznym schorzeniem Jakie tam szare ciuchy. Dres adidasa miałam oczoyebnie zielony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Lezak zaraz przyjdzie i bedzie gadał o wibratorze. Nawet nie wiesz co tracisz Niejedne buciki zdarł co mu mama kupiła jak biegał za leżakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Get Out napisał: A po co podkop skoro można kulturalnie przyjechać na widzenie , a nawet zakupy mi zrobić, bo jedzenie słabe a ja muszę trenować przecież. Kiedy mam przyjść na te widzenie i z czym i gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kupa śmierdzącego łajna 3 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, draże korsarze napisał: A kiedys byłeś gotowy kupować bilety na jego spektakle dorastasz przyznajesz komuś racje, nudzi cie widmok Po ostatnich odpałach szalonych macic widmok jest mdły jak guma do żucia spod ławki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Niejedne buciki zdarł co mu mama kupiła jak biegał za leżakiem Wczoraj leżak gadal o wibratorze i polecam bym sobie kupiła i zachwalał że on taki ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, kupa śmierdzącego łajna napisał: Jakie tam szare ciuchy. Dres adidasa miałam oczoyebnie zielony To z Wawy rzekomo jest i nie wie jakie kolorowe ciuchy można było kupić na stadionie. Może czarno biały klip oglądał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mroczne widmo 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, kupa śmierdzącego łajna napisał: Po ostatnich odpałach szalonych macic widmok jest mdły jak guma do żucia spod ławki. Powstrzymuje się stwarzając pozory przez jeżową. Ja sobie spokojnie czekam, bo to więcej niż pewne, że w końcu jej powie co sądzi o samotnych matkach i ich waginach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wczoraj leżak gadal o wibratorze i polecam bym sobie kupiła i zachwalał że on taki ma Przerażające, a Ciebie ja chcę zapamiętać jako niewinną więc nie chce słyszeć o żadnych gadżetach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, kupa śmierdzącego łajna napisał: Po ostatnich odpałach szalonych macic widmok jest mdły jak guma do żucia spod ławki. I o kimś tak mdłym komentujesz dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, mroczne widmo napisał: Powstrzymuje się stwarzając pozory przez jeżową. Ja sobie spokojnie czekam, bo to więcej niż pewne, że w końcu jej powie co sądzi o samotnych matkach i ich waginach Prędzej się doczekasz rozbioru ukrainy albo skoku kupy z wieżowca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Kiedy mam przyjść na te widzenie i z czym i gdzie To już prywatnym kanałem takie info gdzie co i kiedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Przerażające, a Ciebie ja chcę zapamiętać jako niewinną więc nie chce słyszeć o żadnych gadżetach. Nie jestem taka niewinna ale nie w głowie mi wibratory tylko mnie zastanawiało co lezak z nim robi a jak sie dowiedziałam to chciałam sie tego oddowiedzieć tylko bylo juz za późno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, mroczne widmo napisał: Powstrzymuje się stwarzając pozory przez jeżową. Ja sobie spokojnie czekam, bo to więcej niż pewne, że w końcu jej powie co sądzi o samotnych matkach i ich waginach A co jest nie tak z samotną matką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie jestem taka niewinna ale nie w głowie mi wibratory tylko mnie zastanawiało co lezak z nim robi a jak sie dowiedziałam to chciałam sie tego oddowiedzieć tylko bylo juz za późno Nawet nie chce wiedzieć co on z tym robi. A Ty pozwól mi wierzyć że jesteś niewinna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A co jest nie tak z samotną matką? To ten ukr munek szuka przyczułku do hejtu ale coraz słabiej mu to wychodzi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Get Out napisał: To już prywatnym kanałem takie info gdzie co i kiedy Ok to daj cynk 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, kupa śmierdzącego łajna napisał: Po ostatnich odpałach szalonych macic widmok jest mdły jak guma do żucia spod ławki. No poziom widmok to był ale zawsze to powiew jakiejś świeżości hejterskiej 4 minuty temu, Onaaaa napisał: A co jest nie tak z samotną matką? mówi o nich czule ‚mamuchy’ ale jaki konkretnie miał zarzut to już nie pamietam Ogolnie miał bekę z nich ze są samotne itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Nawet nie chce wiedzieć co on z tym robi. A Ty pozwól mi wierzyć że jesteś niewinna. I dobrze bo wstydzę sie powiedzieć Ok więc wierz mi to pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Get Out napisał: Nawet nie chce wiedzieć co on z tym robi. A Ty pozwól mi wierzyć że jesteś niewinna. A co ma zrobić z wiedzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: I dobrze bo wstydzę sie powiedzieć Ok więc wierz mi to pasuje Tajemne warto mieć bo wtedy druga strona intryguje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano 1 godzinę temu Etam nie ma co udawać Greka jak nie umiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: No poziom widmok to był ale zawsze to powiew jakiejś świeżości hejterskiej mówi o nich czule ‚mamuchy’ ale jaki konkretnie miał zarzut to już nie pamietam Ogolnie miał bekę z nich ze są samotne itd Haha wiedziałem że będziesz podglądać, bo jesteś zbyt wścibska i dotąd będziesz warować aż pójdziemy z Magi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: A co ma zrobić z wiedzą Zabrać w bezpieczne miejsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach