BapkaBoża 23 Napisano 6 godzin temu Huh? Aż się zarumienilas. To hapaj pryszczylki napleta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano 6 godzin temu o matko co te farfeluny robią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 6 godzin temu Paskudna jesteś. Ale tak to jest, stara panna z kotami (zwierząt nie neguje, kocham pupili) albo i bez, że nawet nie ma się przytulić do futrzaka nawet. Żenująca postać mająca się za wyższą od wszystkich i wiecznie krytykująca. Taki obraz twój i się z tym pogódź. I zapamiętaj moją maksymę - milczenie jest srebrem, ale PRAWDA złotem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 6 godzin temu To co ty byś chciała ale wypierasz te pragnienia pisząc o sodomie kobiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 6 godzin temu Prawda owszem. Twoja prawda jest z odbytu. Nie wiem jak ty ale ja prawdę widzę czymś innym niż oczami. A teraz idz targać napięta romantyczko z wiecznymu fumami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Prawda owszem. Twoja prawda jest z odbytu. Nie wiem jak ty ale ja prawdę widzę czymś innym niż oczami. A teraz idz targać napięta romantyczko z wiecznymu fumami Pijana. Literki skaczą a tu to, a to tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Pijana. Literki skaczą a tu to, a to tam. Akuku. Skaczom jak owsiki w twoim odbycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 6 godzin temu Danse macabre owsikow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Akuku. Skaczom jak owsiki w twoim odbycie Riposta na poziomie tutejszych największych inceli. Ale czego się spodziewać. Owsiki, Filipki… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Riposta na poziomie tutejszych największych inceli. Ale czego się spodziewać. Owsiki, Filipki… Jeśli wiesz ze nie masz się czego spodziewać to skąd ta zawiedziona nadzieja w głosie? Przeczysz sobie skarbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Jeśli wiesz ze nie masz się czego spodziewać to skąd ta zawiedziona nadzieja w głosie? Przeczysz sobie skarbie Bye, bye, prostaczko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kupa śmierdzącego łajna 3 Napisano 6 godzin temu I gdzie ta Magda co uważa publiczne rozmowy o oralu za standard? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 1 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, kupa śmierdzącego łajna napisał: I gdzie ta Magda co uważa publiczne rozmowy o oralu za standard? Na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Bye, bye, prostaczko. Baj. Nie zapomnij wspomnieć o tym temacie terapeucie. Może coś wymyśli i dogrzebie się głębi w ssaniu napięta. Trzymam kciuki. Tata zapłaci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 6 godzin temu Oczywiście mialam na myśli napleta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Oczywiście mialam na myśli napleta Pamiętasz Elektrę jaką miłość preferowała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Pamiętasz Elektrę jaką miłość preferowała? Pamięta wszystkie 50 twarzy greja kafeteryjnego. Mama cala teczkę choroby i tablice na ścianie jak śledczy. Psychiatrzy mi podziękują kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Pamięta wszystkie 50 twarzy greja kafeteryjnego. Mama cala teczkę choroby i tablice na ścianie jak śledczy. Psychiatrzy mi podziękują kiedyś Preferowała miłość w odbytniczą masz już zaniki pamięci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Preferowała miłość w odbytniczą masz już zaniki pamięci. Soł? U ciebie wyczuwam zakazana miłość Edypa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Soł? U ciebie wyczuwam zakazana miłość Edypa. Tak pisała twoja przyjaciółka Do dziś zastanawia czy znalazła amatora odbytu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Tak pisała twoja przyjaciółka Do dziś zastanawia czy znalazła amatora odbytu . Może i ktoś tam całuję jej owsiki. Życzę im szczęścia. I opryszczki na mordach. Żeby nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach